• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTİDEPRESAN İÇMEK İSTEMEYİP YİNE ONA KALANLAR

benimde 2 sene önce başımdan bir dolandırıcılık olayı geçti bankalara borçlandım kimseye anlatamadım eşime bile sonra borç alıp ödeyemediğim arkadaş eşimi aradı eşimle aram açıldı boşanma evrelerine kadar gittik çocuk var diye herkes araya girdi herkesin başına gelir bunda gülşahın bir suçu yok falan boşanmadık ama ben atlatamadım hala içimde bir sıkıntı geceleri nefes alamıyorum ağlamaya başlıyorum eşimde bişey yok gibi ama en ufak bişeyde hala ogünlerin acısını hatırlatıyor kaç kere doktora randevu aldım ama hep iptal ettim eczanede çalışıyorum ilaça yönelmek istemiyorum bazende ilaçsız atlatamıcam sanırım diyip düşünüyorum

Bence senin durumun ilaçlık değil hatta kesinlikle değil. Senin aklında sadece suçluluk kayıp korkusu gibi seyler kalmıs bunu sindirememişsin aslında öfkelisin de ama.içinde kaldığı için böyle tepkiler veriyor vücudun. Terapiye git bence Senin sorunun terapi ile kesin çözülür bana öyle geldi.

Videoları beni çok etkilemedi nedense ama kitabını herkes öneriyor anlamadım
Videolar rahatlatıcı aslında cünkü kimse hasta olmaktan memnun olmaz adamın tezi hasta değilsin umut veriyor . Ama beni asıl düşündüren okey umudu aldık peki sonra napıcaz yani tamam kötü duygular da olabilir kabul ettik önemli olan nasıl baş edicez bunu öğretsin

Videolar rahatlatıcı aslında cünkü kimse hasta olmaktan memnun olmaz adamın tezi hasta değilsin umut veriyor . Ama beni asıl düşündüren okey umudu aldık peki sonra napıcaz yani tamam kötü duygular da olabilir kabul ettik önemli olan nasıl baş edicez bunu öğretsin
takıntılar da kurtulma rehberi
Var Selen can hanımın onu okuyorum bende çokta kafa karıştırıcı değil net bilgi verio ve yol gosterio tavsiye ederim

Bence senin durumun ilaçlık değil hatta kesinlikle değil. Senin aklında sadece suçluluk kayıp korkusu gibi seyler kalmıs bunu sindirememişsin aslında öfkelisin de ama.içinde kaldığı için böyle tepkiler veriyor vücudun. Terapiye git bence Senin sorunun terapi ile kesin çözülür bana öyle geldi.
aynen ben de öyle düşünüyorum o yüzdende başlamadım

Back