Canim sakin icme ... haplar iyi deyildir... gercelten benim babam yillardir kullaniyor kendimi bildim bileli.. ve bagimli oldu yani almasa sorun artiyor.. korkularinizla basa cikmayi calisin psikologunuzla yol alamiyorsaniz cözemiyorsa degistirin .. degisik tedaviler arayin.. gerceten cok kötü bir durum.. bende almam gerekiyor aslinda ama almiyorum 2 cocugum var sürekli yorgun bitkin olmak istemiyorum .. inan tüm samimiyetimle söylüyorum alma ilacdan.. cocuklugumda herseyim vardi ama babam hastaydi bu yöNde cok eksiklik hissettim ... herseyde yanimdaydi sabirliydi destekliyordu ama iste eksik kaliyor.. dayan bence alma kendince sorun cözmeye de calis motive et kendini stressle basa cikmaya calis .. zor biliyorum ama bende cabaliyorum.. ve cocuklarima öyle bir anne sunmak istemiyorum hap alan streste hapa kosan fln... kendine zaman ayir kitap oku örgüye basla veya temizlik yap is ve arkadaslar disinda kendine bir ugras bulmaya calis. Allah kolaylik versin cnmMerhabalar,
3 sene ciplarex 10 mg, 2 sene paxil 10 mg içtim. Ciplarex kullanırken hala cok sıkıntılıydım. Paxil daha iyi geldi çünkü bendeki bildiğiniz anksiyete kaygı durumu. 2 aya yakındır da 5 mg paxera içiyorum paxille aynı ilaç doz düşmek için. Aslında pek de iyi olmadığım bir zamanda buna giriştim dahiliye kontrolleri sonucu ve uyku sorunu yüzünden. Ama simdi sürünmeceler. Telkin ediyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum yok fayda etmiyor. Tabi ters tepmesine sebep baska seylerde var mesela yeni işe girdim 3 aydır. Mesailer şirret bir patron agır stres derken durum bu. Simdi yeniden içmeye devam mı etsem diye cebelleşiyorum kendimle. Terapi de alıyorum aslında. Korkularım var benim. Onları çözmem gerekiyor. ilaç içmek istemiyorum ama baş etmek zor geldi suanki süreçte. kaygılarım var mesela şöyle ilerde olurda asık olur evlenirsem hani cocuk.istersem nasıl bırakırım diye düşünüyorum. Uzun yıllar kullandıkça beynimiz belkide zarar mı görüyor diyorum birde.. Tecrübeleriniz nedir
Şimdi burada ilaç kullanmak kadar ilacın dozu da önemlidir sen düşük dozda kullanıyormuşsun ve şikayetlerin geçmemiş, o doz sana yetmiyor olabilir. Dr ile tekrar konuşmanı öneririm, hatta başka bir dra gidebilirsin. Düşük dozda kullanınca 3 sene de içsen 5 sene de içsen o doz sana yetmiyorsa iyileşemezsin..doz ayarı çok önemli.Merhabalar,
3 sene ciplarex 10 mg, 2 sene paxil 10 mg içtim. Ciplarex kullanırken hala cok sıkıntılıydım. Paxil daha iyi geldi çünkü bendeki bildiğiniz anksiyete kaygı durumu. 2 aya yakındır da 5 mg paxera içiyorum paxille aynı ilaç doz düşmek için. Aslında pek de iyi olmadığım bir zamanda buna giriştim dahiliye kontrolleri sonucu ve uyku sorunu yüzünden. Ama simdi sürünmeceler. Telkin ediyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum yok fayda etmiyor. Tabi ters tepmesine sebep baska seylerde var mesela yeni işe girdim 3 aydır. Mesailer şirret bir patron agır stres derken durum bu. Simdi yeniden içmeye devam mı etsem diye cebelleşiyorum kendimle. Terapi de alıyorum aslında. Korkularım var benim. Onları çözmem gerekiyor. ilaç içmek istemiyorum ama baş etmek zor geldi suanki süreçte. kaygılarım var mesela şöyle ilerde olurda asık olur evlenirsem hani cocuk.istersem nasıl bırakırım diye düşünüyorum. Uzun yıllar kullandıkça beynimiz belkide zarar mı görüyor diyorum birde.. Tecrübeleriniz nedir
Şimdi burada ilaç kullanmak kadar ilacın dozu da önemlidir sen düşük dozda kullanıyormuşsun ve şikayetlerin geçmemiş, o doz sana yetmiyor olabilir. Dr ile tekrar konuşmanı öneririm, hatta başka bir dra gidebilirsin. Düşük dozda kullanınca 3 sene de içsen 5 sene de içsen o doz sana yetmiyorsa iyileşemezsin..doz ayarı çok önemli.
şyok.İşte benim düşüncem şu ilaç tedavi etmiyor sakin tutuyor seni . Yani istediğin kadar yüksek doz iç belki daha iyi hissettirir bir miktar yüksek doz. Lakin hayatın değişmedikçe düşüncelerin değişmedikçe sen yine aynı sensin. Bir nevi yasal uyuşturucu gibi. Cünkü doktor da demişti bunu bana ilaç destektir sadece önemli olan düşüncelerin değişmesi . Ama tabi anksiyete kontrol edilemiyorsa asırı kötüysen hayattan kopuksan evden bile cıkmıyordan bunlar net ilaçlık
şyok.
Şimdi şöyle canım ilaç seni sakin tuttukça düşüncelerin de sakinleşir yaşam şeklin de sakinleşir.daha az kavga eder olursun daha az olumsuz şeyler düşünür olursun. Dolayısıyla çevrene de daha pozitif olursun daha iyi yaşamaya başlarsın. Ve zamanla da buna alışırsın, ilacı bıraktığında da bu yaşantılar ve kafa yapısıyla devam edersin.çünkü insan aklıselim düşündüğü zaman gerçekleri ve problemlerin çözümlerini daha net görüyor
Merhabalar,
Merhaba
EvetMerhaba
İnsan bazen yardım almak ister tercih meselesi, ama panik atak zanlarla oluyor nabız hızlı attı kalp krizi zannediyorsun gibi ama doktora gittik bu bir atak biliyoruz. Tercih dediğim gibi bu benim fikrim sadece
İzzet güllü videolarıni izleyip face'de sen hasta değilsin grubu var bir de sen hasta değilsin kitabı çıktı bunlarla kesin çözüm bunları uygulayınca bı sıkıntı kalmiyor
bende de benzer durum olmustu. ben eft terapisi emdr ve access bars aldım. aynı zamanda doktor ilaclarını bırakma dedi. sonra sonra aza indirdim. terapilerim devam ediyor bence sizde öyle yapınİşte benim düşüncem şu ilaç tedavi etmiyor sakin tutuyor seni . Yani istediğin kadar yüksek doz iç belki daha iyi hissettirir bir miktar yüksek doz. Lakin hayatın değişmedikçe düşüncelerin değişmedikçe sen yine aynı sensin. Bir nevi yasal uyuşturucu gibi. Cünkü doktor da demişti bunu bana ilaç destektir sadece önemli olan düşüncelerin değişmesi . Ama tabi anksiyete kontrol edilemiyorsa asırı kötüysen hayattan kopuksan evden bile cıkmıyordan bunlar net ilaçlık
bende de benzer durum olmustu. ben eft terapisi emdr ve access bars aldım. aynı zamanda doktor ilaclarını bırakma dedi. sonra sonra aza indirdim. terapilerim devam ediyor bence sizde öyle yapın
Videoları beni çok etkilemedi nedense ama kitabını herkes öneriyor anlamadımKitabını okuyan antidepresan içmek istemicektir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?