Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir antepli olarak çok sık yaptığım bir yemek,ve biz biber,patlıcan,ve bizim o tarafa özgü bir kurutulmuş kabağı karışık doldururuz....benim misafir ikramlarımdada başta gelir...zeytinyağlısı çayın yanındada harika olur...
yalnız bir kaç püf noktası var,onu ekleyeyim,patlıcanları çok doldurmayın ki ,görüntüsü daha hoş olsun ve içi daha çok pişsin....zaten azami pişme süresi 1 saattir bunun 15 dakikası harlı ateştedir,geri kalan 45 dakika ise kısık ateşte....
zeytinyağlı olanda içine toz sumak ekleyip,2 kesme şeker ilave ediyorum ve salça oranını azaltıyorum...
harika bir lezzet oluyor,heleki bir gün sonra dinlenince dahada hoş oluyor...
bu tarifi paylaştığınız içinde size teşekkürler....
ellerine saglık fıstıgım benimmmmm
bayıldığım bi lezzettir hımm...kurutulmuş patlıcan ve biber dolmasını tazesinden çok severim...
sağolasın aklıma getirdin bu arada sarımsaklı yoğurtla da çok leziz oluyor.
hemen bundan yapmak istiyorum.
mmmmmmmmmmm
haaarikka cannım iyi hatırlattın valla bende bi ara gidip kuru patlıcan alayım bari bu sene düğündü dernekti kurutamadım patlıcan biber
o kadar çok severimki antep biber salçasıyla yaparım bende
güzel kalplimopuyorumnanaktanellerine sağlık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
üffff canım cekti yaaaa
acılı eksili bisürü sey var içinde
ellerine saglık a.s
bana dolma demeyin oturup bi tencere yerim offf demem :)))) kurutulmusuda daha cok severim tarif harika gorunuyo ellerine saglik
of of of nefis görünüyor... bende yapmistim resmide cekmistim .. site koymadan önce baktim... sizinkide nefis gorunuyor hiiiiicccc koymama gerek yok,, gerek kalmadi yerimseniben yalöniz ben zeytinyagiyla yapiyorum kiymasiz öylede deneyin mutlakaopuyorumnanaktan
bende denedim şimdi hatta şuanda piişiyor. ilk kez yaptım. mağlum bizim buralarda çok bilinmez. geçen marketten almıştım kuru patlıcan. bugüne kısmetmiş. bakalım nasıl bişey olacak.