Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tedavi için Antalya ya Medical parka geliyorum orda aşılama oldum..Ufak bi yanlış anlaşılma olmuş :) ne doktoruna geliosun canım ?
Ay hadi inş hayırlı güzel hbrler alırız senden sana çooook yakınım bende yaşam hast orda oturuyorumben tedavi için Antalya ya Medical parka geliyorum orda aşılama oldum..
Ben Konyaaltindayım kızlar :) Haftaya salı dedemandayım :)Nerelerde oturuyorsunuz kızlar ?
Cnm gunduz giriliyor denize ama aksamları az serinledi artık ufaklık için genede hani ne olur ne olmaz tedbir için uzun kollu birseyler getirKızlar selam bayramda Allah nasip ederde antalya Şah'ın paradise oteldeYiZ .sizce denize girilenilir mi? 3 yasında kızım var akşamları serin mi olur uzun kollu pijama gerekir mi ?
Kızlar selam bayramda Allah nasip ederde antalya Şah'ın paradise oteldeYiZ .sizce denize girilenilir mi? 3 yasında kızım var akşamları serin mi olur uzun kollu pijama gerekir mi ?
Teşekkur ederim çok pijamalarımızı uzun kollu alıyoruz o halde:)Gündüz ya gece kış burası :) hem size hem ufaklıkla uzun kollu bişeyler al muhakkak çorap fln şimdiden iyi tatiller
Çok mersi canım .denize girilmesine sevindim ayrıca :)Cnm gunduz giriliyor denize ama aksamları az serinledi artık ufaklık için genede hani ne olur ne olmaz tedbir için uzun kollu birseyler getir
evet orayı biliyorum inşallah pazartesi Antalyadayım ultrasyonda görürüm ve burdan içim rahat bir şekilde hamileyim diyebilirim...Ay hadi inş hayırlı güzel hbrler alırız senden sana çooook yakınım bende yaşam hast orda oturuyorum
evet orayı biliyorum inşallah pazartesi Antalyadayım ultrasyonda görürüm ve burdan içim rahat bir şekilde hamileyim diyebilirim...
evet orayı biliyorum inşallah pazartesi Antalyadayım ultrasyonda görürüm ve burdan içim rahat bir şekilde hamileyim diyebilirim...
çok iyiyim canım senin de bayramın kutlu olsun ve Allah tekrarlarını nasip etsinLeylacım slm iyi olduğunu düşünerek Bayramı'nı kutluyorum :)
Sen hangi doktora gidiyorsun benm poliplerim var sanırım doktorum da gitti burdan evime de yakın medikal parka gidin dedim![]()
Doğru söylüyorsun hayat belirtisi yok :SBende yeni geldim ama antalya grupları vahimKimsecikler yok
Heyyooo selam kızlar ben de buradayım, Nasılsıniz?
Bu arada burayı bende yeni gördüm ve konu 2013 te açıldığı için herkes ilk sayfayi okuyup eski konu deyip yazmamis olabilir belki.
Koyulastiralim tabii,buraya üye olan tüm evli bekar arkadaslarla tanışıp keşke sıkı bir arkadaşlığımiz olsa...Olabilir doğru söylüyorsun. Bence biz sohbeti koyulaştıralım gerisini boşver :)