• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyalılar buluşuyor

Kızlar selam bayramda Allah nasip ederde antalya Şah'ın paradise oteldeYiZ .sizce denize girilenilir mi? 3 yasında kızım var akşamları serin mi olur uzun kollu pijama gerekir mi ?

Kızlar selam bayramda Allah nasip ederde antalya Şah'ın paradise oteldeYiZ .sizce denize girilenilir mi? 3 yasında kızım var akşamları serin mi olur uzun kollu pijama gerekir mi ?
Cnm gunduz giriliyor denize ama aksamları az serinledi artık ufaklık için genede hani ne olur ne olmaz tedbir için uzun kollu birseyler getir

evet orayı biliyorum inşallah pazartesi Antalyadayım ultrasyonda görürüm ve burdan içim rahat bir şekilde hamileyim diyebilirim...

Leylacım slm iyi olduğunu düşünerek Bayramı'nı kutluyorum :)
Sen hangi doktora gidiyorsun benm poliplerim var sanırım doktorum da gitti burdan evime de yakın medikal parka gidin dedim :(

Leylacım slm iyi olduğunu düşünerek Bayramı'nı kutluyorum :)
Sen hangi doktora gidiyorsun benm poliplerim var sanırım doktorum da gitti burdan evime de yakın medikal parka gidin dedim :KK43:
çok iyiyim canım senin de bayramın kutlu olsun ve Allah tekrarlarını nasip etsin:KK45:ben medical parkta Timur uğurluya gidiyorum hatta çarşamba randevum var kesinlikle tavsiye ederim...

Selamlar bende antalyalıyım.evliyim. kkda da yeni sayılırım sevgilerimle :)

Herkese selamlar :) Ben de Antalyalıyım. KK'da yeniyim. Aranızda olmaktan çok memnunum. :)

:KK3:Heyyooo selam kızlar ben de buradayım, Nasılsıniz?

Bu arada burayı bende yeni gördüm ve konu 2013 te açıldığı için herkes ilk sayfayi okuyup eski konu deyip yazmamis olabilir belki.

:KK3:Heyyooo selam kızlar ben de buradayım, Nasılsıniz?

Bu arada burayı bende yeni gördüm ve konu 2013 te açıldığı için herkes ilk sayfayi okuyup eski konu deyip yazmamis olabilir belki.

Olabilir doğru söylüyorsun. Bence biz sohbeti koyulaştıralım gerisini boşver :)

Back
X