Merhaba, Akdeniz Universitesi Tüp Bebek Merkezinden Doç.Dr. Şafak Olgan'a randevu aldık.Gelecek hafta gideceğiz :) Kendisi ile ilgili yorumlar oldukça iyi.Merhaba Antalya da iyi bı doktor bulabildiniz mi
Bu araştırma süreci gerçekten çok yorucu olabiliyor, özellikle çok iyi bilmediğiniz bir şehirdeyken. Şafak Bey den sonra olmazsa bir de Murat Bey den randevu alayım.Teşekkür ederim paylaşım için:)
İlaclar hariç 7.790 TL canım ilk muayene 300 TL bir daha muayene ücreti ödenmiyor. Fiyatlar nasıl memorialda bende düşünüyorum gitmeyi
Umarım güzel haberler alırsınızArkadaşlar ilk denememi Memorial da yaptım mehmet Öztürkmen ve murat özekici ilgilendi ikinci denememi antalya ıvf de yaptım Kemal özgür sonuç bekliyorum kesinlikle Kemal beyi tavsiye ederim sonuç olumlu olsun olmasın bana güven verdi.
Peki Antalya IVF in fiyatları nasıl? Yaklaşık bir rakam belirtmeniz mümkün mü? Teşekkürlerİnşallah hepimiz
Hangi aşamadasınız tedavide ben daha baslamadan heyecanlandım. Temmuz ayını iple cekiyorum..
İnsallah olumlu sonuclar alırsınız.Arkadaşlar ilk denememi Memorial da yaptım mehmet Öztürkmen ve murat özekici ilgilendi ikinci denememi antalya ıvf de yaptım Kemal özgür sonuç bekliyorum kesinlikle Kemal beyi tavsiye ederim sonuç olumlu olsun olmasın bana güven verdi.
Murat bey ve mehmet öztürkmen beni yanlış yönlendirdi inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız sonuçta iyi hoca kalbinizi ferah tutun bizde bazı aksilikler yaşandı uzun hikaye 3 embriyom gitti ayrıca tüp bebek biraz da şans kime güvendiyseniz orda devam etmek en doğrusu... bu arada yaş kaç kaçıncı denemeniz?İnsallah olumlu sonuclar alırsınız.Murat beyle neden olmadı acaba bir sebebi var mıydı
İlaçlar hariç 7.500 gibi bir rakam ama iğneleri tüm testleri orda oldum ben o beni çok rahatalattı kendi kendime yapamıyorum hergün gittim iğneye ve bunlara hiç ücret ödemedimPeki Antalya IVF in fiyatları nasıl? Yaklaşık bir rakam belirtmeniz mümkün mü? Teşekkürler
Bizim de yarın başlıyor iğnelere başlıyoruz insallahHangi aşamadasınız tedavide ben daha baslamadan heyecanlandım. Temmuz ayını iple cekiyorum..
Ben de Murat beyden çok memnun kaldım çok ilgili her şeyi tek tek anlatıyor çok da güzel yorumlar gormustum kendisi icin ben o yüzden tercih ettim insallah güzel sonuç alırızBende bugün memorial'a görüşmeye gittim. Önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye. Doktor bey ilgiliydi her seyi acıkladıama herhangi bir vitamin takviye önermedi folik asit hariç.
Hayırlı uğurlu olsun bizde erkek faktörünü orfa öğrenmiştik genetik test yapmışlardı yapmanızı tavsiye ederimBizim de yarın başlıyor iğnelere başlıyoruz insallah
Canım Mehmet bey varken Murat beyde mi oradaydı ben Murat bey sonradan başladı diye görmüştüm deHayırlı uğurlu olsun bizde erkek faktörünü orfa öğrenmiştik genetik test yapmışlardı yapmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?