Tüp Bebek Merkezleri Antalya’daki en iyi tüp bebek merkezi ya da kadın doğum doktoru

straniera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
17
7
16
39
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce Antalya ya taşındık, burada kimseyi tanımıyorum, doktor konusunda tavsiye alabileceğim kimse de yok Tüp bebek için en iyi merkez neresidir? Memnun olduğunuz kadın doğum doktorları hakkında tavsiye verirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim:)

S straniera M Maviliimm merhaba Kızlar ben Antalya’da tüp bebek tedavisi görüyorum belki yardımım dokunur diye yazmak istedim çok araştırmıştım cunku Antalya memorial Murat ozekincide tedavi oluyorum ben gayet memnunum :)

Bu araştırma süreci gerçekten çok yorucu olabiliyor, özellikle çok iyi bilmediğiniz bir şehirdeyken. Şafak Bey den sonra olmazsa bir de Murat Bey den randevu alayım.Teşekkür ederim paylaşım için:)

Arkadaşlar ilk denememi Memorial da yaptım mehmet Öztürkmen ve murat özekici ilgilendi ikinci denememi antalya ıvf de yaptım Kemal özgür sonuç bekliyorum kesinlikle Kemal beyi tavsiye ederim sonuç olumlu olsun olmasın bana güven verdi.

Umarım güzel haberler alırsınız

Bende bugün memorial'a görüşmeye gittim. Önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye. Doktor bey ilgiliydi her seyi acıkladı ama herhangi bir vitamin takviye önermedi folik asit hariç.

İnsallah olumlu sonuclar alırsınız. Murat beyle neden olmadı acaba bir sebebi var mıydı

İnsallah olumlu sonuclar alırsınız. Murat beyle neden olmadı acaba bir sebebi var mıydı
Murat bey ve mehmet öztürkmen beni yanlış yönlendirdi inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız sonuçta iyi hoca kalbinizi ferah tutun bizde bazı aksilikler yaşandı uzun hikaye 3 embriyom gitti ayrıca tüp bebek biraz da şans kime güvendiyseniz orda devam etmek en doğrusu... bu arada yaş kaç kaçıncı denemeniz?

Peki Antalya IVF in fiyatları nasıl? Yaklaşık bir rakam belirtmeniz mümkün mü? Teşekkürler
İlaçlar hariç 7.500 gibi bir rakam ama iğneleri tüm testleri orda oldum ben o beni çok rahatalattı kendi kendime yapamıyorum hergün gittim iğneye ve bunlara hiç ücret ödemedim

Bende bugün memorial'a görüşmeye gittim. Önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye. Doktor bey ilgiliydi her seyi acıkladı ama herhangi bir vitamin takviye önermedi folik asit hariç.
Ben de Murat beyden çok memnun kaldım çok ilgili her şeyi tek tek anlatıyor çok da güzel yorumlar gormustum kendisi icin ben o yüzden tercih ettim insallah güzel sonuç alırız

Hayırlı uğurlu olsun bizde erkek faktörünü orfa öğrenmiştik genetik test yapmışlardı yapmanızı tavsiye ederim
Canım Mehmet bey varken Murat beyde mi oradaydı ben Murat bey sonradan başladı diye görmüştüm de Sizin değerler nasıldı hiç genetik test öneren olmadı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…