antalyada tup bebek yaptiranlar

Canim ben ozel antalya tup bebekte hasan bukutra yaptirdim cok memnunum gecen mayisda negatif sobuc aldim gecen hafta positif aldim cok sukur ...kalma sorunun varsa lojman var

Canim ben ozel antalya tup bebekte hasan bukutra yaptirdim cok memnunum gecen mayisda negatif sobuc aldim gecen hafta positif aldim cok sukur ...kalma sorunun varsa lojman var

Kafam ck karisik yaaa gelecek tup bebek ile antalya tup bebek arasinda kaldim orada kemal ozgur beyin metnini cok duydum yillik iznine cikacakmis gelecekle gorustum offf ne zor ya hayrli olsun canim darisi basima insallah

Canim ben digerini bilmiyorum kemal bey yogun diye ben istemedim acikcasi hasan bey dende memnunum ..hakkinda hayirlisi canim

merhaba arkadaşlar.bende antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk denememde hamıle kaldım.4,5 aylık hamıleyım..fiyatlarıda bence normal.kemal bey, hasan bey ve murat bey var.hepsıde yerı geldığınde ılgılenıyorlar.o merkezı onerırım arkadaşlar.

Antalyada tup bebek yaptiranlar lutfen hangi merkezlere gittiginizi doktorlari memnuniyetinizi yaziniz arastirma yapiyorum yardiminiza ihtiyacim var kafam cok karisik

Öncelikle geçmiş olsun. Bende sen gibi 2 hastane arasında kalmıştım ve tercihim gelecek tüp bebek merkezi oldu ve iyikide olmuş. Benim değerlerim çok kötüydü 1 kez aşılama yapıcaz eğer tutmazsa tüp bebek yapıcaz dedi ve 1. aşılamam da tuttu. Doktor bey çok bilgili ve ilgili kesinlikle Mete beyi tavsiye ediyorum. Bebişim şuan 7 haftalık ablası :) kalp atışlarınıda dinletti. Hamilelerin duası kabul olurmuş senin içinde dua edicem.

Aman allahim allah nazarlardan korusun insallah saglikla kucagina alirsin. Cok tesrkkur ederim verdigin bilgiye mete beyle gorustum bende antalya tup bebegede gittim kemal bey yogun oldugu icin gorusemedim bakalim hayirlisi olsun herkes icin

bende antalya tüpbebek merkezinde murat berkkanoğlunda tedavi oldum 28 haftalık hamileyim çok ilgili bi dr tavsiye ederim canım

Aman allahim allah nazarlardan korusun insallah saglikla kucagina alirsin. Cok tesrkkur ederim verdigin bilgiye mete beyle gorustum bende antalya tup bebegede gittim kemal bey yogun oldugu icin gorusemedim bakalim hayirlisi olsun herkes icin

Sevgili hayatgüzeldir, inşallah rabbim dualarını kabul etmiştir ve şuanda hamilesindir, bende bu yaz Antalyada tüp bebek yaptiricam Allah nasip ederse, sen en son hangi hast gittin? Hangi doktoru seçtin? Iki mi tek mi kokuyorlar embriyoyu? Bide ilaçları devlet karşıladımi? Sen hastaneye ne kadar ödedin? Ayyy biliyorum çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler :)

Ben de Antalya tüp bebekte tedavi olan birisi olarak tavsiye edebilirim orayı, ben gerçekten çok memnunum. Murat bey benim doktorum, çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Mayısta başlamıştım ben tedaviye ve ilk görüşmeye gittiğimde çok gergindim. ama hem merkezdekilerin hem de doktorumun ilgisi sayesinde süreci çok rahat atlattım. ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı ne yazık ki. şimdi yine aynı merkezde aynı doktorumla dondurulmuş tedavisine başladık bakalım inşallah bu defa nasip olur. Embriyo sayısını senin isteğine bırakıyorlar, iki ya da tek hangisini istersen.

merhaba arkadaşlar bende antalya tüp bebek merkezinde tedavi oldum mayıs ayında ilk denemem negatifti,ikinci denememi ağustos ayında dondurulmuş ile yaptım şükürler olsun 9haftalık hamileyim ,Allah kısmet ederse ikizlerim olacak..doktorum murat beydi..merkez de, doktorlar da güler yüzlüler, ben tavsiye ederim..Allah ,tedavi gören,görecek olan arkadaşların tedavilerini hayırlı etsin Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah..

Kozlar bende dün görüşmeye gittim. Hasan bey sen çok memnun kaldim gözüm kapali tavsiye ederim. Muayene anında çok kibar anlayisli korktuğunu anladiginda hemen seni sakinleştiriyor. Asistani gamze hanimda çoksşeker çok tatil. Allah nasip ederse ocakta başlıyoruz gelişmeleri buradan yazicam. Birde ben fiyatla ilgili yeteri kadar bilgi bulamamistim hemen ayrintili olarak yazmak istiyorum

2013 antalya tüp bebek fiyatları

Muayene 130 TL 6 ay geçerli bir kere veriyorsun
Tüp bebek 3600 TL
İlaçlar ortalama 1400-1600 arasi tutuyor
Dondurma 500 TL
Pgt embriyo kromozom analizi tanesi 500 dolar bu isterseniz yapiliyor

Yani pgt hariç yaklasık 6000 TL. Devlet hiçbirini karsilamiyor. Birde sadece sperm analizi ni orda yaptirmak zorundasin o da 50 TL. Diğer testleri devlette kendin yaptirabilirsin

Allah herkese kolaylik versin

Kolay gelsin,

Yararlı bilgiler için teşekkürler.

Umarım ilk denemede olumlu sonuç alırsın

Kolay gelsin,

Yararlı bilgiler için teşekkürler.

Umarım ilk denemede olumlu sonuç alırsın

Ocakta gittim muaynemi oldum, adetimin 3. Günü başlayacaktık, ama yumurta sayım yetrsiz geldi dr öbür ay gel dedi, bende yazı beklemeye karar verdim, hayırlısı olacak, bu topik aktif olsa keşke, antalya tüp gurubu olur, birbirimize destek verirdik ama , gelen giden yok

Benim de rezervlerle ilgili problem çıktı, bir ay çok az yumurta oluşurken diğer ay daha normaldi, özel bi neden yoksa yaza erteleme bence, takip ettir rezervleri ve en uygun zamanda başla:)

Benim de rezervlerle ilgili problem çıktı, bir ay çok az yumurta oluşurken diğer ay daha normaldi, özel bi neden yoksa yaza erteleme bence, takip ettir rezervleri ve en uygun zamanda başla:)

Inan ki çok haklısın , ilk ay gittim ön kontrole 16 yumurtam vardı, sonra ay yani tüpe başlayacagim ay 3 yumurtam vardı yazı beklememin tek nedeni işim, yazın tatil olacak, ben burdurdan geliş gidiş yapiyorum antalyaya yazın tailde daha kolay olacak, yoksa beklemek zor, zaten korkularım var bir sürü, kaçıyor gibiyim, neyse hakkımda hayırlısı olacak, sen tüp mü yaptırdin?

Evet benim de tup bebek, benim ön kontrolde ilk seferde 8, ikincide 11 cikti, maksimum doz ilac kullandim, yumurtaliklarim istenilen cevabi vermedi, yalnizca 6 tane olustu,normal durumda iptal ederdim ama rezerv azligin var devam edelim dedi doktor, 3 tanesi olgundu ve 2 embriyo gelisebildi, transfer yapildi. Simdi de bekleme evresindeyiz. Rahat olmak onemli tedavide, yaz olsun rahat olsun:)

Maşallah inşallah o iki tane embriyo can olur inşallah size, benim dr hasan bey, siz kime gidiyorsunuz? Inşallah beklediğiniz güzel haberi alırsınız ve sağlıklı ikizleriniz olur inşallah, evet rahatlık çok önemli, şimdilik kesin yaza erteledim diye kafam rahat, zamanı gelince yine stres olucam ama kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…