- Konu Sahibi hayatguzeldir2013
-
Canim ben ozel antalya tup bebekte hasan bukutra yaptirdim cok memnunum gecen mayisda negatif sobuc aldim gecen hafta positif aldim cok sukur ...kalma sorunun varsa lojman var
Antalyada tup bebek yaptiranlar lutfen hangi merkezlere gittiginizi doktorlari memnuniyetinizi yaziniz arastirma yapiyorum yardiminiza ihtiyacim var kafam cok karisik
Aman allahim allah nazarlardan korusun insallah saglikla kucagina alirsin. Cok tesrkkur ederim verdigin bilgiye mete beyle gorustum bende antalya tup bebegede gittim kemal bey yogun oldugu icin gorusemedim bakalim hayirlisi olsun herkes icinÖncelikle geçmiş olsun. Bende sen gibi 2 hastane arasında kalmıştım ve tercihim gelecek tüp bebek merkezi oldu ve iyikide olmuş. Benim değerlerim çok kötüydü 1 kez aşılama yapıcaz eğer tutmazsa tüp bebek yapıcaz dedi ve 1. aşılamam da tuttu. Doktor bey çok bilgili ve ilgili kesinlikle Mete beyi tavsiye ediyorum. Bebişim şuan 7 haftalık ablası :) kalp atışlarınıda dinletti. Hamilelerin duası kabul olurmuş senin içinde dua edicem.
bende antalya tüpbebek merkezinde murat berkkanoğlunda tedavi oldum 28 haftalık hamileyim çok ilgili bi dr tavsiye ederim canım
Aman allahim allah nazarlardan korusun insallah saglikla kucagina alirsin. Cok tesrkkur ederim verdigin bilgiye mete beyle gorustum bende antalya tup bebegede gittim kemal bey yogun oldugu icin gorusemedim bakalim hayirlisi olsun herkes icin
Sevgili hayatgüzeldir, inşallah rabbim dualarını kabul etmiştir ve şuanda hamilesindir, bende bu yaz Antalyada tüp bebek yaptiricam Allah nasip ederse, sen en son hangi hast gittin? Hangi doktoru seçtin? Iki mi tek mi kokuyorlar embriyoyu? Bide ilaçları devlet karşıladımi? Sen hastaneye ne kadar ödedin? Ayyy biliyorum çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler :)
Kozlar bende dün görüşmeye gittim. Hasan bey sen çok memnun kaldim gözüm kapali tavsiye ederim. Muayene anında çok kibar anlayisli korktuğunu anladiginda hemen seni sakinleştiriyor. Asistani gamze hanimda çoksşeker çok tatil. Allah nasip ederse ocakta başlıyoruz gelişmeleri buradan yazicam. Birde ben fiyatla ilgili yeteri kadar bilgi bulamamistim hemen ayrintili olarak yazmak istiyorum
2013 antalya tüp bebek fiyatları
Muayene 130 TL 6 ay geçerli bir kere veriyorsun
Tüp bebek 3600 TL
İlaçlar ortalama 1400-1600 arasi tutuyor
Dondurma 500 TL
Pgt embriyo kromozom analizi tanesi 500 dolar bu isterseniz yapiliyor
Yani pgt hariç yaklasık 6000 TL. Devlet hiçbirini karsilamiyor. Birde sadece sperm analizi ni orda yaptirmak zorundasin o da 50 TL. Diğer testleri devlette kendin yaptirabilirsin
Allah herkese kolaylik versin
Kolay gelsin,
Yararlı bilgiler için teşekkürler.
Umarım ilk denemede olumlu sonuç alırsın
Ocakta gittim muaynemi oldum, adetimin 3. Günü başlayacaktık, ama yumurta sayım yetrsiz geldidr öbür ay gel dedi, bende yazı beklemeye karar verdim, hayırlısı olacak, bu topik aktif olsa keşke, antalya tüp gurubu olur, birbirimize destek verirdik ama , gelen giden yok
Benim de rezervlerle ilgili problem çıktı, bir ay çok az yumurta oluşurken diğer ay daha normaldi, özel bi neden yoksa yaza erteleme bence, takip ettir rezervleri ve en uygun zamanda başla:)
Inan ki çok haklısın , ilk ay gittim ön kontrole 16 yumurtam vardı, sonra ay yani tüpe başlayacagim ay 3 yumurtam vardıyazı beklememin tek nedeni işim, yazın tatil olacak, ben burdurdan geliş gidiş yapiyorum antalyaya yazın tailde daha kolay olacak, yoksa beklemek zor, zaten korkularım var bir sürü, kaçıyor gibiyim, neyse hakkımda hayırlısı olacak, sen tüp mü yaptırdin?
Evet benim de tup bebek, benim ön kontrolde ilk seferde 8, ikincide 11 cikti, maksimum doz ilac kullandim, yumurtaliklarim istenilen cevabi vermedi, yalnizca 6 tane olustu,normal durumda iptal ederdim ama rezerv azligin var devam edelim dedi doktor, 3 tanesi olgundu ve 2 embriyo gelisebildi, transfer yapildi. Simdi de bekleme evresindeyiz. Rahat olmak onemli tedavide, yaz olsun rahat olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?