Merhaba tüp bebek ilaçları ihtiyacı olan varsa yazsın ucretsiz

Bak Buda cetrotide iki uçlu buna daha başlamadım pazar sabahı nasip olursa başlayacağım

Eklentiler

• IMG_7403.webp
    IMG_7403.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 12
Bir doktorunla görüş yada eczaneyle de ben rahat çekemiyorum yazık olmasın emeğin bu ilaçların bir damlası bile kıymetli ve etkisi var 🤲

Benim hormon iğnem bu şekil kalemli sadece ucu takıyorsun ayarlıyorsun kaç mm vurulacaksa ondan sonra sıkıyorsun

Eklentiler

• IMG_7404.webp
    IMG_7404.webp
    98 KB · Görüntüleme: 12
Vallahi bilmiyorum klomen var sabah akşam hap içilecek gonalf 900 var bide meriofert var bu zor işte bir tane daha var 3. Gun kullanicam onuda göbekte yer kalmamak 😀
Tövbe ne kadar çokmuş 😂 benim sadece günde bir kere akşam hormon iğnesi reglin 7. Gününde bir iğne daha eklenecek Opuya kadar günde sadece sabah ve akşam olmak üzere iki adet vuruyorum Opu karar verilince ovitrelle son kez tamam bu kadar Allah yardımcın olsun baya ilaç yüklemişler 🥹🫶🏻

Aynen canım rabbim kolaylik versin carpinti yapiyor şuan etkisimi bilmiyorum ama gerçekten zormuş bu süreç falan
Tövbe ne kadar çokmuş 😂 benim sadece günde bir kere akşam hormon iğnesi reglin 7. Gününde bir iğne daha eklenecek Opuya kadar günde sadece sabah ve akşam olmak üzere iki adet vuruyorum Opu karar verilince ovitrelle son kez tamam bu kadar Allah yardımcın olsun baya ilaç yüklemişler 🥹🫶🏻

Aynen canım rabbim kolaylik versin carpinti yapiyor şuan etkisimi bilmiyorum ama gerçekten zormuş bu süreç falan
Çok ilaç kullandığın için yan etki yapıyor olabilir yarın doktorunla görüş ona göre bir yol gösterir amin inşallah zor yolumuz uzun ama inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak nasip olsun 🤲❤️

Back
X