Benden size tavsiye arkadaslar, iki kes ustuste denedik Gelecek tup bebek merkezinde. Ilkinde esimin spermini yumurta toplamindan hemen sonra aldilar. Sperm analizi ne endrokronoloji tarafindan yapildi ne de bulunabildi sebebi. Sperm sayisi 1milyon dediler neyse yumurtalar grade A idiler. iki seferde de tutmadi. Dr.Mete ilk seferde tam bir avci taktikleriyle agzi guzel laf yapip sizi inandiriyor; saniyosunuz ki doktorunuz her seferinde sizi gorecek sorularinizi ilaclarinizi anlatacak vb. nerdee... avini yakalayip parayi aldimmi sadece biyoloji mezunu olup da hemsireligi ogrenen hemsireyim diyen uzun sacli hemsiresiyle(bu hemsire psikiyatrik ilaclar almaktadir, dusunun artik amniyon sentezindeki sizin aldiginiz riski bu travmatik tiplerle) neyse, ikincide olumsuz olunca,bir ogretmen olarak nedeni ne olabilir diye sorunca-- bilemiyoruzz oluyor isteye baglayip bir gizeme bogdular durumu... ta ki , diger bucakli doktordan mete hakkinda bazi seyleri ogreninceye kadar. Mete beyin labaratuar kosullari oldukca yetersizdir ve embriyologu da basarili degildir bize gore. 2.denemede 1 ay sperm dondurma icin 300 lira odedik megerse herifin ofisinde dondurmak icin gerekli labaratuar kosullari yokmus baska yere yolluyor yani hem oraya oduyor hem kendi komisyonunda aliyor bu para sizden cikiyor buda ikiii~~! kaldiki sayisiz yumurtalarimm toplandi ve kim bilir ne halt ettiler o yumurtalara , umuyorum ki Lefkosadaki tup bebek merkeziyle alisverisleri var, insanlarin hucrelerini satmiyorlardir!!!! VEEE onlardan sonra Amerikada isleme basladik ki , AAAA ne gorelim megerse esimin 3 hafta antibiyotik kullanmasi gerekiyormus spermde gorulen beyaz hucreler yuzunden.. beyaz hucreler enfeksiyon belirtisi. 3 hafta antibiyotk kullanimindan sonra sperm sayisi 25 milyona cikti ve cok saglikli. Ve 3. denememiz basariyla sonuclandi Amerikadaki doktorumuzla. Benden size tavsiye arkadaslar:: Bu adama gitmeyin... Adamin etik falan umrunda degil sizi para makinesi olarak goruyor.. diyelim 4 kez denediniz, her seferinde 15-20 yumurta ise 4 denemede toplam 70-80yumurtaniz toplansa(ki bir kadin 12 ayda yani 1 yilda toplam 12 yumurta yapar, ama siz bir yada iki yilda bu 4 tup bebek denemesiyle 7 yilinizi kaybettiniz ve MENAPOZA 7 YIL DAHA ERKEN GIRECEKSINIZ DEMEKTIR. BENDEN SIZE TAVSIYE ARKADASLAR, ANTALYADA BILDIGIM HERKESE SOYLUYORUM VE DEVAM DA EDECEGIM. ETIK OLMAYAN GOZU PARADAN BASKA BIRSEY GORMEYIP,HASTA SORULARINI GIZEME BAGLAYIP--YOK BILEMIYORUZ GENETIK OLABILIR GIBI GIZEMLERE BAGLAYAN BU GIBI DOKTORLARIN KOKU KAZINSIN UMUYORUM. BEN BELKI 2 DEFA DENEDIM AMA BENIM GIBI YUZLERCE KADIN HEM FIZIKSEL HEMDE DUYGUSAL OLARAK CIDDI YIPRANMALAR YASIYORLAR. baska doktorlara gidin,bu adamin burdaki hikayesini her tup bebek isteyen bayana anlatin .. kimsenin benim yasadiklarimi yasamasini istemem.. hem psikolojik hem fiziksel hemde maddi olarak yipranmaktan baska hicbir ise yaramiyor. buraya gidip de benim gibi cevapsiz birakilmis 3-4 deneme yapan 4 kisiyi tanidim etrafimdaki sorgulamalarla da.. hesap edin Antalyada benimle birlikte 5 kisinin ayni durumu yasamasi sanirim buyuk bir yuzdedir. Basit bir antibiotik tedavisi ile bebek sahibi olmaniz mumkun o hormonlari defalarca vucudunuza yukleme geregi duymadan hemde!!!!!!!