Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

kızlar su antalya dedeman fokur cafe de tarot bakan ugur bey varmış giden var mı nasıl acaba?????? bilen varsa lutfen yazar mııııı

kızlar Antalya muzo diye biriyle yıkılıyor sadece randevu ile çalışıyormuş herşeye bakıyormuş güllük simit diyarı karşında fokur cafe deyemiş..

Uğura gittim 40 tl mi aldı hiç bişey bilemedi çıkmadıda söyledikleri size tavsiye bayanlar sakın uğramayın..

Ben Ankarada yaşıyorum. 2 yıl önce Antalya ya gezmek için gitmiştik. Arkadaşım oradaki bi yakınından iyi bir falcı olduğunu duymuştu. O kişiden rica ettik bizi götürdü. Pazar günü olduğu için kadın bize bakmak istemedi. Tek o gün eviyle ilgilenebiliyormuş, haliyle tatil gününde bakmak istemedi ve bizi tersledi bi güzel. :KK53: ısrar ettik Ankaradan geldik ve bi kaç saat sonra da ayrılacağız antalyadan diyince gidin biraz dolaşın ortalığı toparlayım dedi :KK52: Böyle değişik bi mahalleydi çok gelişmemiş bölge olarak şöyle tarif edeyim öğretmenevi lokali vardı çok yakınında. Falcının ismi Fatma. Gerçekten güzel baktı fakat kısa kesti. Zorlama bi fal oldu yani. Hayatımdaki çok özel şeyleri bildi ve isim harflerini o kadar güzel veriyorki resmen isim çıkıyor ortaya..

ilk oncelikle merhabalar , ben selin.. antalyaya yeni taşındım falcı bulamadım sizinde yazılarınızı okudum..Bu ışıklarda gittiginiz falcı ne kadara bakıyor? ve telefonunu verebilirmisiniz rica etsem? en yakın zamanda cevap bekliyorum

ışıklardaki falcı fatma hanıma gidipte memnun kalan var mı acaba.
ya da şu muratpaşa lisesinin ordaki bayana gidip baktıran varmı.

Ben Ankarada yaşıyorum. 2 yıl önce Antalya ya gezmek için gitmiştik. Arkadaşım oradaki bi yakınından iyi bir falcı olduğunu duymuştu. O kişiden rica ettik bizi götürdü. Pazar günü olduğu için kadın bize bakmak istemedi. Tek o gün eviyle ilgilenebiliyormuş, haliyle tatil gününde bakmak istemedi ve bizi tersledi bi güzel. :KK53: ısrar ettik Ankaradan geldik ve bi kaç saat sonra da ayrılacağız antalyadan diyince gidin biraz dolaşın ortalığı toparlayım dedi :KK52: Böyle değişik bi mahalleydi çok gelişmemiş bölge olarak şöyle tarif edeyim öğretmenevi lokali vardı çok yakınında. Falcının ismi Fatma. Gerçekten güzel baktı fakat kısa kesti. Zorlama bi fal oldu yani. Hayatımdaki çok özel şeyleri bildi ve isim harflerini o kadar güzel veriyorki resmen isim çıkıyor ortaya..

Merhaba arkadaşlar,

Sayın İncir yeni üye olduğum için size özelden mesaj atamadım yukarıda bahsettiğiniz falcının telefon numarasını bana da gönderebilirseniz çok sevinirim,

Allah razı olsun şimdiden hayırlı günler

Fokur cafedekş Muzoyu kesinlikle tavsiye ediyorum ....:)
Falcı Fatma' ya nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız .ok sevinirim :)

slm kızlar muzo ya gittim bugün şak diye isim söyledi yer mekan ne varsa söyledi şaştım kaldım randevu ile çalışıyormuş ama haberiniz olsun yoksa çok beklersiniz..bide nilüfer abla var mış orada kahve falını ıyı bılıyormuş bi dahakine onu deniycem..

merhabalar
ben antalyalıyım ve o saydığınız isimlerin hepsine gitmişliğim vardır
serap çok başarılıdır o meltemdeki telve kafedeki bayan çok şeker ama hiç tuturamadı dedemanda alex var randevu almak çok zor ama oda fena değil fatma hanım canı isterse iyi bakar bana katiyen tuturamadı yanından bile geçmedi ozaman 50 tl di şimdibilmiyorum nekadar ben beğenmedim muzo iyidir uğuru çok tavsiye etmediler gitmedim o yüzden yorum yok ama serabı kesinlikle tavsiye ederim eğer duyduğunuz başka bir isim varsa bana sorabilirsiniz mutlaka baktıran biri vardır bizim kızlardan

ben serapı merak ettim nerde ne kadara bakıyo söyleyebilimisin?

Son düzenleme:
snygvc canım bilgilendirmelerin için çok saol ...:)
Peki bu serap hanım nerde çalışıyor, nasıl bakıyor isim mekan vs. söylebiliyor mu?
Söyledikleri çıkıyor mu ?
çok teşekkürler şimdiden

merhabalar
serap çok başarılıdır o meltemdeki telve kafedeki bayan çok şeker ama hiç tuturamadı dedemanda alex var randevu almak çok zor ama oda fena değil fatma hanım canı isterse iyi bakar bana katiyen tuturamadı yanından bile geçmedi ozaman 50 tl di şimdibilmiyorum nekadar ben beğenmedim muzo iyidir uğuru çok tavsiye etmediler gitmedim o yüzden yorum yok ama serabı kesinlikle tavsiye ederim eğer duyduğunuz başka bir isim varsa bana sorabilirsiniz mutlaka baktıran biri vardır bizim kızlardan

snygvc canım bilgilendirmelerin için çok saol ...:)
Peki bu serap hanım nerde çalışıyor, nasıl bakıyor isim mekan vs. söylebiliyor mu?
Söyledikleri çıkıyor mu ?
çok teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar Güllükte bir iş bankası var işbankasının yanında petrol ofisi petrol ofisinin hemen arkasında hem kahve hem tarot ikisine birden bakıyor ayrı bakmıyo numarası 0xxxxxxxxxxx randevu alın selmin benim adım beni tanır zaten dediğim gibi ben beş yıldır her hafta giderimismi serap bikaç falcı daha var seraptan randevu alın.

o serap bu serap mı

merhabalar

sanırım selma hanım sizden elektrik alamadı ondaki enerjiyi ben hiçbir falcıdan almadım ama tercih meselesidir şu saydıklarınızın hepsine bilakis bende gittim birkere alex tam bir facia serap hanım iyidir muzoyu asla birdaha falcı lugatına sokmam birara güllük falçatı cafe kuzeye gittim çok iyi olmasada enazından 10 dan 3 üçünü tutturmuştır fatma hanım dediginiz onun sanırım sorunları var 3 dakikada bakıp sepetliyor insanı verdigim paraya acıdım ona yanarım dediklerinin biride çıksaydı keşke şu antalyada fokur serap hanım ve telve cafe selma hanımdan başka artık emin oldugum falcı kalmamıştır..

bi de ares var aman diyorum gitmeyin sakın.. o kadar kötü fal bakan başka kimse yoktur sanırım : )) bir de muzo iyidir ya.. neden beğenmediniz? bu arada serap hanım fokur kafedekiyse 40 tlye tarot ve kahve bakıyormuş. sadece birine baksa bi denerdim sanırım..

Son düzenleme:
X