- 6 Mayıs 2015
- 5
- 0
- 34
bende fal baktıran bırı olarak buraya yazma ihtiyacı duydum.antalyada 2 falcı tanıdım hakıkaten guzel fal bakan,biri cezaevinin orda fatma hanım,biride konyaaltı caddesinde hüsniye hanım öncelikle tavsiye ederim.burda bircok yorumları okudum,önce iyi fal bakıyor dediklerine sonra kötü fal bakıyor demişler .bırakın bu camur atmaları taslamaları ,siz acaba kendi işinizde ne kadar iyisiniz,kimse kimseye silah zoruyla fal baktırmıyor.meyve veren agaç taslanır.
Canim bana da özelden fatma hanimin numarasini alabilir miyimcanım o öğretmenevi lokalinin arkasındaki 2. sokaktı yanılmıyorsam böyle dar bi sokaktı. Telini yollayım sana özelden..
güncel numarasını alabilir miyim ?ben seda hanımı tavsiye ediyorum bende geçen hafta tavsiye üstüne gitmiştim çok umudum yoktu açıkçası pembe tablo çizip yollayacak diyordum kahve ve tarot falı baktırdım ama falı şöyle bir kenarda dursun bilinçaltı aşık etme yöntemlerini öyle güzel anlattı ki aynı akşam yatmadan uyguladım söylediklerini ertesi gün telefonum çaldı benimki tüm gece uyuyamamış ve barışmak istediğini söyledi cuma günü buluştuk barıştık bana aylardır kan kusturan çocuk bana nolduysa o gün oldu dedi :))) 0
Hala falci arayorsaniz onerebilcegim biri var cok guzel kağit ve kahve fali bakiyo ve insana cok yardimci oluyo piskolojikmendeOkuyolarmi acaba :/