Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

benım dedıgım serap hanım eski fokur yonetıcısı ıdı ben ayse ve leventi öneririm size

Anna cafe açmış ,melekler kahvesi cafenin adı ...çok ta güzel bakıyor tavsiye ederim yeri de güllük te postaneye çok yakın..

kızlarbilen varsa bu ışıklardaki fatma hanımın nosunu özelden alabilir miyim

Ne meyvesi veriyormuş?

Arkadaslar merhaba forumda falcılarla ilgili yorumlarınızı hep okuyor ve ona gore falcilara gidiyordum.ankarada yasiyorum tatil icin antalyaya geldim ve zor bi durumdayim siteye uye oldum sonunda.sizlerden bir ricam olacak. yorumlarinizi okudum falcilikla ilgili konularda burda reklam veren cok oldugu icin itinayla sonuna kadar geldim ve gördüğüm kadarıyla fatma hanim cok ovulmus. Numarasini almak istiyorum.bilen bi arkadas yollarsa cok sevinirim. Son 4 gunum kaldi Antalya da ve baktirmak istiyorum. Simdiden teşekkür ederim kizlar..

Arkadaşlar yok mu aranızda baktıran numara verecek olan. ben birine baktırmıştım uncalıdaydı düşünce okuyordu falan baya ürkerek baktırmıştım ama her şeyi bilmişti , geleceğe yönelik tahminleri de tutmuştu ama kayboldu birden nurama da değişmiş. başka önerebileceğiniz var mı tel numarasıyla birlikte mesaj atar mısınız ?

güncel numarasını alabilir miyim ?

bende de saadet var ama 250ye bakiyir.500 yapmis dediler dogru mu bilmiyotum

saadettrn randevu alamayan biri varfi 500 degilmis 250 imis

Hala falci arayan varsa onerebilcegim biri var cok guzel kağit ve kahve fali bakiyo ve insana cok yardimci oluyo piskolojikmen

Arkadaşlar levent fokur cafeden ayrılmış ama telini buldum baktırmak isterseniz 0534 640 81 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…