ya canm şu fatmanın telini yazarmısın bana da rica etsemya banada şu fatmanın telini atarmısınız rica etsem....
telefon numarası var mı yazabilirmisnmerhaba arkadaslar bılmıyorum herkes benım gıbı mı ama ben gercekten fal delısıyım bırı vardı mardınde oda yaslandı epeyce bakmıyor ama 3 yıldır tanıdım bır abla var antalyada konyaaltında oturuyor herkese bakmıyor cınlerı varmıs kadın cok ıyı bılıyo ya ne dedıyse cıktı ılk ınanmadım anladı ınanmıyorsan gıt dedı mınnetıde yok ama ıyı bır abla parayla bakıyor ama obur sallayanlara cok param gıtmıstı bu ıyı ısteyen olursa yardımcı olurum bosuna cafelere gıtmeyın hepsı palavracı ben cok gezdım ıcın az cok bılıyorum ayrıca kısmet falanda acıyormus ........
Fatma'nın numarasını bulabildiniz mi acaba? Bana da yazar mısınız?ya canm şu fatmanın telini yazarmısın bana da rica etsem
Fatma'nın numarasını bulabildiniz mi acaba? Bana da yazar mısınız?arkadaslar merhaba, antalyada fatma hanim diye bi falci bayan varmis bu konu basligin altindaki mesajlarda okudum. numarasini veya adresini bilen varsa bana bi mesaj yollayabilirmi?
yillar önce ebru diye bi bayana baktiriyordum cok da memnundum aslinda ama numarasini kaybettim tombul cok hos bi bayandi onu taniyanlar var mi acaba?
Fatma'nın numarasını bulabildiniz mi acaba? Bana da yazar mısınız?Kizlar fatmanin teli lazim , acil.... Gönderebilir misiniz?
Fatma'nın numarasını bulabildiniz mi acaba? Bana da yazar mısınız?ya canm şu fatmanın telini yazarmısın bana da rica etsem
Fatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim
Canım bana da gönderebilir misin numaralarınıFatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim