Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Bayanlar medyum aslan serdar diye birini buldum hep unlulere bakiyormus nasil bilmiyorum giden oneren var mi aranizda?

arkadaslar merhaba, antalyada fatma hanim diye bi falci bayan varmis bu konu basligin altindaki mesajlarda okudum. numarasini veya adresini bilen varsa bana bi mesaj yollayabilirmi?

yillar önce ebru diye bi bayana baktiriyordum cok da memnundum aslinda ama numarasini kaybettim tombul cok hos bi bayandi onu taniyanlar var mi acaba?

Antalyada tanıdığım bir falcı var arkadaşlar aynı zamanda da psikolojik danışman kendisi. İkisi bir arada hizmet alıyor gibisiniz. Mesaj atarsanız numarasını ulastırabılırım.

telefon numarası var mı yazabilirmisn

ben dün akşam üzeri toplantıdan sonra gamze diye biri varmış ona tesadüf eseri baktırdım b.pastanede güzeldi detaylıca bakması hoşuma gitti cafe trt caddesi üzerinde baktırdım ben beğendim sizde tavsiye ederim numarası bu idi ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatma'nın numarasını bulabildiniz mi acaba? Bana da yazar mısınız?

Kendi kendinin reklamini yapanlarda oldugu icin kim iyi kim degil guvenemiyo insan ooff samimi olarak birini oneren kimse yok mu ya?

Fatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim

Ben gecen sene Antalya'da baktırmıştım hiç imkansız olmaz dediğim birşeyin olacağını söyledi ve oldu kendisi ile hala görüşürüm telefonda bakıyor artık bana

Böyle şeylerle zaman kaybetmeyin palavra hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…