Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

hah fokur kafeydi sanırım. orda emel diye galiba başka bi falcı vardı. o da baya iyiydi. oraladaysan onu da bi denemeni tavsiye edebilirim=)

emel kapalı olan bayan evet baktırdım hatta sen de büyü var dedi ve işlem yaptırdı. bir şey felan olmadı yaptığı işlem. bayağı korkuttu ama sizin aileye büyü yapmışlar çözülmezse kötü olacaksınız ve bu yüzden kısmetim etkileniyormuş. hayır asla tavsiye dahi etmiyorum. emel dediğiniz o kadın sonrasında telefonlerımı dahi açmadı. şimdi hattı kapalı sanırım telefonunu değiştirmiş.

muzonun nosu varsa yollar mısın bana

emel kapalı olan bayan evet baktırdım hatta sen de büyü var dedi ve işlem yaptırdı. bir şey felan olmadı yaptığı işlem. bayağı korkuttu ama sizin aileye büyü yapmışlar çözülmezse kötü olacaksınız ve bu yüzden kısmetim etkileniyormuş. hayır asla tavsiye dahi etmiyorum. emel dediğiniz o kadın sonrasında telefonlerımı dahi açmadı. şimdi hattı kapalı sanırım telefonunu değiştirmiş.

muzonun nosu varsa yollar mısın bana

kapalıydı galiba tam hatırlamıyorum. baya oldu ben gideli. onun bazı varlıkları var, öyle biliyo bildiklerini ama niyeti ne kadar iyidir bilmiyorum tabi.
muzo'nun nosu maalesef yok=)

kapalıydı galiba tam hatırlamıyorum. baya oldu ben gideli. onun bazı varlıkları var, öyle biliyo bildiklerini ama niyeti ne kadar iyidir bilmiyorum tabi.
muzo'nun nosu maalesef yok=)

900 tl mi aldı benim zayıflığımı kullandı; gerçi bu bana ders oldu büyü tarzı şeylere artık inanmıyorum. emel bence kesinlikle şarlatan, dolandırıcı, yüzünü görsem tükürürüm o kadar.

900 tl mi aldı benim zayıflığımı kullandı; gerçi bu bana ders oldu büyü tarzı şeylere artık inanmıyorum. emel bence kesinlikle şarlatan, dolandırıcı, yüzünü görsem tükürürüm o kadar.
oha direkt dolandırıcıymış o hakkaten.

hıc tanımadan fıgen aablaya baktırdım harıka bakıyor telefonda keske bense samsunda olsaydım hepsi cıktı ablam harıkasın tek kelimeyle ıstanbulda gıtmedıgım falcı kalmadı ama atık figen ablam var REKLAM telefonu mutlaka gercek fal ıstıyorsanız ona baktırın yıldıznamede bakıyor ablam
tel lutfen

bende sıklıkla baktırıyorum tarot ve kahve ama oldukça seçiciyim Antalyada en sonunda aradığımı buldum gelecekle ilgili tespitleri olduğu gibi çıkıyor aynı zamanda fal bakılırken sohpet terapinizide alıyorsunuz ve fiyatlar çok uygun ismi Serap ofisi var randevulu çalışıyor tel no

Son düzenleyen: Moderatör:
evet emel fal konusunda sarlatan gullukte petrol ofısının arkasında fokur var ayse ve levent onlar cok iyi tavsiye ederim ben ıkısınıde denedım gayet basarılı

merhaba bayanlar ben fal konusunda butun falcıları gezdim serap ve natalie diye bir bayan yeni cafe açmiş serap falın f sini bilmiyor natalie de herseye olacak dedi ve ayrıldıgım xxx im için sen geriye evleneceksin dedi tavsiye etmiyorum sizlere bilginiz olsun

evet emel fal konusunda sarlatan gullukte petrol ofısının arkasında fokur var ayse ve levent onlar cok iyi tavsiye ederim ben ıkısınıde denedım gayet basarılı
bence serap hanımı bir deneyin fiyatlar cüzii ve ofis ortamında profosyenel çalışıyor ve işini mükemmel yapıyor yeri cumhuriyet meydanında dergahkişisel gelişim ve fal merkezi tel ...

Son düzenleyen: Moderatör:
X