- 2 Eylül 2014
- 63
- 79
bu muzo hangi kafedeydi ve hangi semtte?
Antalya'daydı ama ayrılmış cafeden; İstanbul'a dönmüş tamamen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu muzo hangi kafedeydi ve hangi semtte?
Ever ama hanging kafedeydiAntalya'daydı ama ayrılmış cafeden; İstanbul'a dönmüş tamamen.
Ever ama hanging kafedeydi
Baska bi sey icin soruyorum
fokur cafedeydi güllükteki. noldu teli mi siz de ay yollayın bana da
hah fokur kafeydi sanırım. orda emel diye galiba başka bi falcı vardı. o da baya iyiydi. oraladaysan onu da bi denemeni tavsiye edebilirim=)
emel kapalı olan bayan evet baktırdım hatta sen de büyü var dedi ve işlem yaptırdı. bir şey felan olmadı yaptığı işlem. bayağı korkuttu ama sizin aileye büyü yapmışlar çözülmezse kötü olacaksınız ve bu yüzden kısmetim etkileniyormuş. hayır asla tavsiye dahi etmiyorum. emel dediğiniz o kadın sonrasında telefonlerımı dahi açmadı. şimdi hattı kapalı sanırım telefonunu değiştirmiş.
muzonun nosu varsa yollar mısın bana
kapalıydı galiba tam hatırlamıyorum. baya oldu ben gideli. onun bazı varlıkları var, öyle biliyo bildiklerini ama niyeti ne kadar iyidir bilmiyorum tabi.
muzo'nun nosu maalesef yok=)
oha direkt dolandırıcıymış o hakkaten.900 tl mi aldı benim zayıflığımı kullandı; gerçi bu bana ders oldu büyü tarzı şeylere artık inanmıyorum. emel bence kesinlikle şarlatan, dolandırıcı, yüzünü görsem tükürürüm o kadar.
kızlar muzo cafeden ayrılmış gittim ve bulamadım. cebini bilen varsa özelden yazsın bana.
tellwedeki onlar'a siz mi baktımıştınız ? Burası farklı bir konu ama örünce sormak istedim Nasıldı ? Sadece kart okuması yapmıyor galiba, bir de geç bakıyor sankim
slm tel verebılırmısınız varsa ya da fıyatdün gittim bende gerçekten güzel fal bakıyo hüsniye yi tavsiye ederim ...
kim bu husnıye yerı nerde kaca bakıyo tel lutfenArkadaşlar bugün gittim.gercekten inanamadım, antalyada teksin husniye hanim şiddetle tavsiye ederim ve burda ilk bu falci yi bize tanıştıran arkadasa tskler
tel ve fıyat lutfenArkadaşlar husniye hanim yer açmış bilginiz olsun. bu bayanın üzerine antalyada falci tanımam, tavsiye ederim.
işyeri numarasi REKLAM
tel lutfenhıc tanımadan fıgen aablaya baktırdım harıka bakıyor telefonda keske bense samsunda olsaydım hepsi cıktı ablam harıkasın tek kelimeyle ıstanbulda gıtmedıgım falcı kalmadı ama atık figen ablam var REKLAM telefonu mutlaka gercek fal ıstıyorsanız ona baktırın yıldıznamede bakıyor ablam
evet emel fal konusunda sarlatan gullukte petrol ofısının arkasında fokur var ayse ve levent onlar cok iyi tavsiye ederim ben ıkısınıde denedım gayet basarılı900 tl mi aldı benim zayıflığımı kullandı; gerçi bu bana ders oldu büyü tarzı şeylere artık inanmıyorum. emel bence kesinlikle şarlatan, dolandırıcı, yüzünü görsem tükürürüm o kadar.
bence serap hanımı bir deneyin fiyatlar cüzii ve ofis ortamında profosyenel çalışıyor ve işini mükemmel yapıyor yeri cumhuriyet meydanında dergahkişisel gelişim ve fal merkezi tel ...evet emel fal konusunda sarlatan gullukte petrol ofısının arkasında fokur var ayse ve levent onlar cok iyi tavsiye ederim ben ıkısınıde denedım gayet basarılı
merhaba banada telefon numarasını yollar mısınızbanada fatma hanımın telını yollayabılırmısın lutfen cok onemlı ...