Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Numarasını alabilir miyim

Canım bu reklamı sanırım iyi birini bulmak çok zor keşke ben de bulsam falı çok dert etmiyorum ama eşimle barışmak için işinin ehli birini istiyorum.
Bence o iş için falcilara guvenme hayirliysa barisman barışın inşallah ben duygum kafede duygu hanıma gittim dedikleri olmadi ama isim söylemeleri enerji falan çok iyi şimdi fatma hanım varmış isiklarda onun numarasını bilen var mi

Haklısın zaman diyelim,ben üniversite sınavına girerken Işıklarda Serap hanım vardı hala var mı,fala bakıyor mu bilmiyorum ama dediklerinin çoğu çıkmıştı...

bende fal baktıran bırı olarak buraya yazma ihtiyacı duydum.antalyada 2 falcı tanıdım hakıkaten guzel fal bakan,biri cezaevinin orda fatma hanım,biride konyaaltı caddesinde hüsniye hanım öncelikle tavsiye ederim.burda bircok yorumları okudum,önce iyi fal bakıyor dediklerine sonra kötü fal bakıyor demişler .bırakın bu camur atmaları taslamaları ,siz acaba kendi işinizde ne kadar iyisiniz,kimse kimseye silah zoruyla fal baktırmıyor.meyve veren agaç taslanır.

fatmanın numarasını gönderir misiniz lütfen banada

Canım şu Bilinçaltı olayını hayrına bir anlatırmısın?? Bu benimde işime yaraya bilir

Merhaba arkadaşlar Yalovadan ismail bey var gercekten guzel fal bakıyor telefonda ayrıca baglama ve geri dondurme işlemleri yapıyor Eger baglama yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa çalışmalarını isterim benim işlemımde cok başarılı oldu

Moralini bozmak gibi olmasinda duyguda pek cikmiyor ama isim konusunda cok basarili

ben başka şehirde yaşıyorum seda hanım telefondan fal bakıyormu acaba..falınızla ilgili gelişmeler oldumu birde merak ettim :)

kızlar muzo cafeden ayrılmış gittim ve bulamadım. cebini bilen varsa özelden yazsın bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…