Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Arkadaşlar bir tane hoca öneriyorum benim bayan ark eşi ondan ayrılmak ıstedi 6 ay boyunca Hoca'yı bulduk 11 günde birleştirdi tavsiye ederim 0.....3mustafa hoca ark tavsiye ederim mükemmel

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim bildiğim bir bayan var bakla falı bakıyor kendisi göçmen ve gerçekten çok güzel bakıyor firatim biraz yüksek ama isterseniz numarasini bırakabilirim pişman olmazsınız bakla falı zor bir fal ve herkez bakmaz sadece size değil dilediğiniz kişiye bakabiliyor

canim nerde tam olarak yeri bna ozeldeb msj atrmsn
Benim bildiğim bir bayan var bakla falı bakıyor kendisi göçmen ve gerçekten çok güzel fal bakıyor fiyati bir az pahali ama siz pazarliginizi yapın sadece size değil dilediğiniz kişiye bakabiliyor irtibat numarasi bırakabilirim

yetmis tl kahve su fali da yuz tl istiyor ,bence cok fazla

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdaki yorumları okuyarak gulsah hanima gittim ve biraz önce yanından çıktım çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar Antalyada yaşıyorum 3 4 gün önce mersindeydim. Kuzenim birini çok övdü shataa cafe olması lazım. Merak ettim gittik. Ben böyle birşey görmedim o kadar falciya gittim böylesini görmedim kahve tarot karışık 15 tl ayrıntılı tarot 30 tl ye bakıyor benim soru sormama gerek kalmadan patır patir kadin söyledi şok oldum. Üniversite ogrencisiyim yazi verdi. Sevdigiyle kavusmak isteyenlere bazi seyler söylüyor isteyen varsa özelden atiyim numarasini. Telden bakiyormus gece 11 den sonra ben artık hep baktiririm

merhaba arkadaslar bılmıyorum herkes benım gıbı mı ama ben gercekten fal delısıyım bırı vardı mardınde oda yaslandı epeyce bakmıyor ama 3 yıldır tanıdım bır abla var antalyada konyaaltında oturuyor herkese bakmıyor cınlerı varmıs kadın cok ıyı bılıyo ya ne dedıyse cıktı ılk ınanmadım anladı ınanmıyorsan gıt dedı mınnetıde yok ama ıyı bır abla parayla bakıyor ama obur sallayanlara cok param gıtmıstı bu ıyı ısteyen olursa yardımcı olurum bosuna cafelere gıtmeyın hepsı palavracı ben cok gezdım ıcın az cok bılıyorum ayrıca kısmet falanda acıyormus ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…