Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Husniye denen kişinin reklamını yapan 6 kişi siteden atılmıştır. (6 üye de aynı yerden bağlanmıştır)

:) çok iyi yaa. rahatladım ne yalan söyleyim. Böyle hemen güvenmek bana pahalıya patladı ama en azından güvenmemem gerektiğini öğrendim. Bu noktada yakalanmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim:)

Evet kapacağını kaptı haklısın. Ama yeni üyelik konusunda ben de yeni üyeyim. Üstelik sırf bu noktada sessiz kalmadığım için üye oldum. Daha öncesinde üye olmadan takip ediyordum. Nasıl da uğraşmış yorumlar gerçekçi olsun diye farkettiniz değil mi? İçi boş yorumlara aldanmayalım diyelim:)

muzo fal konusunda tek. antalyada denemediğim falcı kalmadı ama kim ne derse desin meyve veren ağaç taşlanır şeklindedir. falına gelirsem dedikleri ilk başta şaşırmıştım ama sonradan gerçekten hakkını verdiğini anladım. hakkında kötü konuştuğum için özür dilerim kuzum çekemeyenler anten taksın bence de dediğin gibi. hani şu anlattığın hikaye yok mu hakketten de ne kadar da iftiracı. kimse kimseye zorla fal baktırmıyor.

kimse kimseye zorla fal baktırmıyor. dediğim gibi. meyve veren ağaç taşlanır yoksa muzo orada 7 yıldır aralıksız çalışıyor. söylediğim gibi tam 7 yıl ... bırakın bu çamur atmaları.... bırakın... gidin istediğiniz falcıya baktırım ama gelip buraya iftiraya gerek yok.

muzonun cafesinin nosu 0242 244 89 04 arkadaşlarım... kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Kimin ne kadar süredir bu işi yaptığıyla ölçülmez bu. Yapacak daha iyi bir işi olmadığı için bu işi 7 yıldır yapıyor olabilir mi? Yanlış anlama ben Muzo'yu tanımam. Daha önce hiç gitmedim, hiç baktırmadım. Yakınlarımda da hiç baktıranlar olmadığı için güvenilir bir kaynağım yok. Ben fala meraklıyım ama bu işin sonu yok deyip mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Sen bir fal baktıran olarak Muzo'ya bu kadar güveniyorsan telefon numarasını sadece soran olursa söylerdin. Mesela ben merak edip sorardım sen de ister burda ister özelde bana numarasını yazardın. Dolayısıyla ben yine reklam kokan hareketler diyorum:KK24:

arkadaslar ben bitane hoca biliyorum 2 ay önce gitmiştim bana cok yardımcı olmustu dahada böle seylerle işim olmadı allah ondan razı olsun.. numaraya ihtiyacı olanlar özelden sorabilirler giden geri geldi valla

ben seda hanımı tavsiye ediyorum bende geçen hafta tavsiye üstüne gitmiştim çok umudum yoktu açıkçası pembe tablo çizip yollayacak diyordum kahve ve tarot falı baktırdım ama falı şöyle bir kenarda dursun bilinçaltı aşık etme yöntemlerini öyle güzel anlattı ki aynı akşam yatmadan uyguladım söylediklerini ertesi gün telefonum çaldı benimki tüm gece uyuyamamış ve barışmak istediğini söyledi cuma günü buluştuk barıştık bana aylardır kan kusturan çocuk bana nolduysa o gün oldu dedi :))) 0

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar antalyada en iyi falci kim birde ışıklardaki fatma hanımın numarasını alabilirmiyim?

seda hanım kendisi şu aralar fincan cafede ya da attart cafede bakıyor deneyin pişman olursanız burdan yüzüme tükürün :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb Antalya ve çevresinde falcı aslında çok ama hangileri iyi derseniz işte şu kişi diyemem.. merakımdan ki zaten herkes ben gibi :) gittiklerimi burada sıralayabilrim.. tercihen hangisine gitmek isterseniz. kendimce iyi olanlara nazar smileyi koymak istyiroum

Varsak şelale tarafında gül hanım var, küçük bir bahçe içerisinde :nazar:
doğu garajı petrol ofisi karşısında küçük bir sokak bulunmakta orada hayriye var.
ilçelerde de gittiklerim oldu. tatil,gezme derken arkadaş tavsiyesi ile gittklerim
adrasan'ı hepiniz biliyorsunuzdur fatma var orada eskiden adrasan belediyesi binası arkasında:nazar:
Kumluca da ilçe emniyet yanında kahve falına bakan ismini tam hatırlayamadım ama kime sorsanız gösterir :nazar:
Kumluca pazar yerinde kahveye bakan sultan var
kumluca da salur da ali hoca var (büyü felan da yapıyormuş:KK62:
kumluca da kerim var yıldıznameye bakıyor, büyü yapıyormu bilmiyorum fakat büyü bozma işleri yapıyor :nazar:
kumluca da belgin var kahve falına bakıyor kaymakamlık arkasında

:KK48: daha çok isim sayardım ama fala inanma falsız kalma demişler :)

kızlar gerçekten hem iyi fal bakan hem de işinin ehli biri yok mu eşimle ayrılmak üzereyiz.Ben bekarken Şehri diye bir byana gidiyordum memnundum ama telini kaybettim maalesef.Eğer reklam olmadan dediğim gibi hem fal hem işlem yapabilecek tanıdığınız biri varsa Antalyada lütfen mesaj atın

X