Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

sule hanım paylasımlarınız için tşkler nerde bakıyor husniye hanım nasıl memnun kaldınmı isim ve tarih veriyormu tşkler

bende fal baktırmayı seven biriyim istluyum çok fal baktırdım istbulda hacer hanım vardı kadın çok guzel bakıyordu isim falan veriyordu kısmet açma antalyadada muzo ,sullu .adnan hoca gittim ama bunlar bu işi sektor halıne getirmişler tamam belirli bir ücret karşılıgı yapıyorsun ama insanı tatmin et başdan sagma bakma kardeşim bu form sayesinde bende husniye hanımla tanıştım kadın çok güzel bakıyor nazar için kursun dokuyor kadının dedigine göre yıkıcı degilim yapıcı olan herseyı yaparım dedi benim bir işimi yaptı inşallah olacak tavsiye edrim

sule hanım paylasımlarınız için tşkler nerde bakıyor husniye hanım nasıl memnun kaldınmı isim ve tarih veriyormu tşkler
betul hanım husniye hanım evinde bakıyor bende 3 kere gittim arkadaslarla ben su falı baktırdım çok memnun kaldım benim arkadasım kaynanasından sıkıntılıydı hiç sevmiyor istemedi kaynanası kadın birşeyler yaptı şimdi inanamazsın eliyle besliyor torunlarını çok seviyor araları çok duzeldi yani biz memnun kaldık gideceksen tavsiye ederim randevu al 5417410966

tşk ederim sule hanım yarın için randevu verdi husniye hanım çok sıkıntım var inşallah olur

muzo gayette iyi bakıyo...o kadar fal baktıran bi insanım muzo pembe tablo çizmiyo...direk harf veriyo isim söylüyo...bana olmayacaksa olmayacak diyo...ruh halime göre fal bakmıyo...o yönden dobra buluyorum açıkçası...anna da iyi tavsiye ederim en az muzo kadar iyi bakıyo... ben söylemeden söyledi çoğu şeyi....bakalım vade verdi çıkıcakmı...

hüsniye ne kadara bakıyomuş ?

Arkadaslar burdan muzoyu ovmeyin siklikla fall baktiran biriyim muzo birkac harf salliyor tutarsa tutuyor.yolk efendim tarih veriyor falan filan insanlari yanlis yonlendirmeyin muzo Benim ve benim arkadaslarimin gozunde tam bir sarlatan HIC bosuna paranizi o insana harcamayin uzuluyorum o sarlatana verdigim paralara

Kahve ve su falina bakiyor ve telepati yapiyor fiyat enson 50 liraydi evde bakiyor tavsiye ederim mukemmel bakiyor sizi bilmem ama ben falcimi buldum gelecege yonelik soyledigi seyler cikiyor herseyden once icazetliymis

Kizlar selam,
biraz once Annaya fal baktirdim. Bir deneyim dedim, en cok fokurdaki Nilufer ablayi severdim ama gecen gittigimde sordum maalesef artik orda calismiyormus. Annanin dedikleri cikiyor mu bileniniz var mi ? Biraz iddali geldi bana.

Arkadaslar husniye hanim seleklerin orda konyaalti caddesinde yer acmis,BAK-Bİ CAFE diye kendisi cok mutavazi seker biri zaten,yeride cok seker olmus, fali super zaten tartisilmaz tavsiye ederim cunki antalyada bence en iyisi Allah razi olsun ondan bana cok yardimci oldu

dün gittim bende gerçekten güzel fal bakıyo hüsniye yi tavsiye ederim ...

kızlar duygum cafe ve duygu hanımı tavsiye ederim isimler konusunda bir harika ciddi net tarihler veriyor dün baktırdım isimler doğru tarihleri de bekleyip görcez

Duygu ya 4 defa gittim. Söylediklerinden tutan yok. Anna ya yeni gittim iddialı konuştu bakalım. Hüsniye hanıma hic gitmedim en kısa zamanda gitmek istiyorum.

Arkadaşlar bugün gittim.gercekten inanamadım, antalyada teksin husniye hanim şiddetle tavsiye ederim ve burda ilk bu falci yi bize tanıştıran arkadasa tskler

arkadaşlar merhaba
ben de yorumlarınızı okuduktan sonra hüsniye hanıma gittim bir kaç gün önce. kahve falı baktırdım. Açıkçası ben tatmin olmadım. ne tarih verdi ne de isim. bana soruyor sürekli. Halbuki ben bilsem kendisine gitmem ki:) aman aman bildiği bir şey olmadı zaten ortada olan şeyleri söyleyip durdu. siz nasıl memnun kaldınız yaa

Ben su falı baktırdım. Açıkçası farklı kişilere baktırdığım son 3 fal da aynı Hüsniye de dahil. Evet gerçekten ne isim var ne de net bir tarih. Analiz iyi...

İşte burada okuduklarınıza güvenip gitmeyin gidip 2-3 üyelik alıp reklam yapmış. Bizde bugün şikayet edilince yakaladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…