- 13 Ağustos 2014
- 3
- 0
- 39
betul hanım husniye hanım evinde bakıyor bende 3 kere gittim arkadaslarla ben su falı baktırdım çok memnun kaldım benim arkadasım kaynanasından sıkıntılıydı hiç sevmiyor istemedi kaynanası kadın birşeyler yaptı şimdi inanamazsın eliyle besliyor torunlarını çok seviyor araları çok duzeldi yani biz memnun kaldık gideceksen tavsiye ederim randevu al 5417410966sule hanım paylasımlarınız için tşkler nerde bakıyor husniye hanım nasıl memnun kaldınmı isim ve tarih veriyormu tşkler
tşk ederim sule hanım yarın için randevu verdi husniye hanım çok sıkıntım var inşallah olurbetul hanım husniye hanım evinde bakıyor bende 3 kere gittim arkadaslarla ben su falı baktırdım çok memnun kaldım benim arkadasım kaynanasından sıkıntılıydı hiç sevmiyor istemedi kaynanası kadın birşeyler yaptı şimdi inanamazsın eliyle besliyor torunlarını çok seviyor araları çok duzeldi yani biz memnun kaldık gideceksen tavsiye ederim randevu al 5417410966
merhaba hüsniye hanım ne kadara ve nerede bakıyor acabatşk ederim sule hanım yarın için randevu verdi husniye hanım çok sıkıntım var inşallah olur
dün gittim bende gerçekten güzel fal bakıyo hüsniye yi tavsiye ederim ...Arkadaslar husniye hanim seleklerin orda konyaalti caddesinde yer acmis,BAK-Bİ CAFE diye kendisi cok mutavazi seker biri zaten,yeride cok seker olmus, fali super zaten tartisilmaz tavsiye ederim cunki antalyada bence en iyisi Allah razi olsun ondan bana cok yardimci oldu
arkadaşlar merhaba
ben de yorumlarınızı okuduktan sonra hüsniye hanıma gittim bir kaç gün önce. kahve falı baktırdım. Açıkçası ben tatmin olmadım. ne tarih verdi ne de isim. bana soruyor sürekli. Halbuki ben bilsem kendisine gitmem ki:) aman aman bildiği bir şey olmadı zaten ortada olan şeyleri söyleyip durdu. siz nasıl memnun kaldınız yaa