- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
-
Akdeniz Üniversitesi Doç. Dr. Mahmut İlkin YERALHanımlar iki doktor arasında kaldım birisi medstar yıldız Dr Funda Erdoğan Manav diğer ise medstar topçular Mehmet sağlam dış gebelik sonrası gebelik oluşmadı henüz en azından muayene olup rahim filmi çekinmek istemiştim... Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aaa özel olmayan bir hastaneden tavsiye ilgisi nasıl merak ettim ?Akdeniz Üniversitesi Doç. Dr. Mahmut İlkin YERAL
Ve maalesef doktor secemiyoruz benim bildiğim Akdeniz üniversitesi Hastanesi'ndeAkdeniz Üniversitesi Doç. Dr. Mahmut İlkin YERAL
Hayır olur mu yanlış biliyorsunuz... Kime randevu alırsanız OVe maalesef doktor secemiyoruz benim bildiğim Akdeniz üniversitesi Hastanesi'nde
Öyle mi İnternetten kendi sitesinden bakmaya çalıştım ama sadece bölüm seçebildim doktoru secemiyordumHayır olur mu yanlış biliyorsunuz... Kime randevu alırsanız O
dr. gidiyorsunuz...
Öyle mi İnternetten kendi sitesinden bakmaya çalıştım ama sadece bölüm seçebildim doktoru secemiyordumHayır olur mu yanlış biliyorsunuz... Kime randevu alırsanız O
dr. gidiyorsunuz...
Onu bilemiyorum canım evet ismini duydum hastane ne doktorunda hiç gitmedim.. Rabbim sağlıkla nasip etsinÖzelde olcak yine ama vitale de Dr. Ali Fuat Şengör. Çok tavsiye edildi ben de henüz gitmedim ama ekonomik durumlardanbir arkadaşım tüp bebek için ona gidiyor şuan. Bu alanda da en iyisi diyorlar bilgisi olan varsa ben de dinleyebilirim
T.C. Akdeniz Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi linke tıklayın direkt dr. listesi gelir.Normal poliklinik rendevusu seçiyorsunuzdur. özel öğretim üyesi randevusu bölümünü seçmeniz gerekli.Öyle mi İnternetten kendi sitesinden bakmaya çalıştım ama sadece bölüm seçebildim doktoru secemiyordum
Onu bilemiyorum canım evet ismini duydum hastane ne doktorunda hiç gitmedim.. Rabbim sağlıkla nasip etsin
Ücret değilde doktor iyi olsun yeterki çünkü artık tek tüpüm kaldı ... O doktor nasıl peki ilgilenmesi vs üstün körü mü gidiyor nasıl acaba ?T.C. Akdeniz Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi linke tıklayın direkt dr. listesi gelir.Normal poliklinik rendevusu seçiyorsunuzdur. özel öğretim üyesi randevusu bölümünü seçmeniz gerekli.
Amin.. ben bir dönem çok yoğun çalıştığım için hep özel dr. gidiyordum. saatlerden dolayı.. Bir arkadaşımın çok para veriyorsun yine de bekliyosun .birde ünv. gitmeyi dene demesi ile gittim. İnanın daha önce gittiğim her yerden daha rahat ve güvende hissediyorum. Evet Muayene ücreti yine var. ama verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla veriyorlar...
Doç Dr. M. İlkin YERAL hocamdan dolayı Prof. Dr. Mete ÇAĞLAR da tedavimde yardımcı oluyor. İlaçlarımı temin edip edemediğimle bile ilgileniyorlar. size o kadar söyleyeyim...Ücret değilde doktor iyi olsun yeterki çünkü artık tek tüpüm kaldı ... O doktor nasıl peki ilgilenmesi vs üstün körü mü gidiyor nasıl acaba ?
Bende özel hastanede çekildim rahim filmimi size önerebileceğim ve alaninda gercek iyi olduğunu gördüğüm doktor antalya akdeniz şifa hastanesi kadın doğum doktoru kerim emrah yavuz ama kepez şubesinde kendisiniHanımlar iki doktor arasında kaldım birisi medstar yıldız Dr Funda Erdoğan Manav diğer ise medstar topçular Mehmet sağlam dış gebelik sonrası gebelik oluşmadı henüz en azından muayene olup rahim filmi çekinmek istemiştim... Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hayır olur mu yanlış biliyorsunuz... Kime randevu alırsanız O
dr. gidiyorsunuz...
187 TL ama yılbaşında güncellenmiş olabilir... 0242 249 6868 nolu telefondan öğrenebilir siniz...Muayane ücreti ne kadar acaba?
Merhaba ben de Prof Dr Mete Çağlar hocaya muayene oluyorum ancak az önce randevu sitemimde ismini göremedim internetten baktım ama bir şey bulamadım doktorun ismi neden randevu sisteminde yok biliyor musunuz?Doç Dr. M. İlkin YERAL hocamdan dolayı Prof. Dr. Mete ÇAĞLAR da tedavimde yardımcı oluyor. İlaçlarımı temin edip edemediğimle bile ilgileniyorlar. size o kadar söyleyeyim..
Benim de bu ay gitmem lazım. Muhtemelen doludur diye düşünüyorum. 0 242 249 6000 bu telefondan öğrenebilirsiniz...Ayrılmadı inşallah ayrıldıysa başka hastanede mi çalışıyor acaba bir bilginiz var mı?
Sordum Mete bey hasta almayı bırakmış hasta olduğu için başka doktor arayacağız artıkBenim de bu ay gitmem lazım. Muhtemelen doludur diye düşünüyorum. 0 242 249 6000 bu telefondan öğrenebilirsiniz...
Öyleymiş maalesef bende bugün öğrendim.Sordum Mete bey hasta almayı bırakmış hasta olduğu için başka doktor arayacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?