• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Kadin Dogum Doktoru

duyci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
777
679
303
Antalya
Merhabalar gebeliğim yeni başladı ve bu süreçte sürekli gittiğim bir doktor olsun istiyorum. Güler yüzlü ve sakin olması benim için çok önemli çünkü 2 tane doktora gittim ikisi de beni azarlayip strese sokup gönderdi. Eşim sabırlı ve ılımlı biridir o bile sinir olmuş son gittigmiz doktora bu yüzden biraz sakin ve güler yüzlü kadin bir doktor arıyorum. Tavsiyelere açığım teşekkür ediyorum 😇

Merhabalar gebeliğim yeni başladı ve bu süreçte sürekli gittiğim bir doktor olsun istiyorum. Güler yüzlü ve sakin olması benim için çok önemli çünkü 2 tane doktora gittim ikisi de beni azarlayip strese sokup gönderdi. Eşim sabırlı ve ılımlı biridir o bile sinir olmuş son gittigmiz doktora bu yüzden biraz sakin ve güler yüzlü kadin bir doktor arıyorum. Tavsiyelere açığım teşekkür ediyorum 😇
Hangi doktorlara gittiniz bilmiyorum ama Amasya’dan Antalya’ya giden doktorum var çok iyiydi çok ilgilenirdi ama gitti dr banuhan Şahin diye araştırırsanız özel vitale hastanesi olması lazım

Back