Cnm msjını daha yeni gördüm bu durmda evlisin şuan sanırım:teytey: tebrik ediyor,mutluluklar diliyoruma.s.merhaba ben antalyalı bi gelinim:)) üstelik bu cuma düğünüm...cuma kaşta olcak pazar da antalyada merkezde..önerilere gelince..merkezdeki kuaförümü kayınvalidem ayarladı...makyaj için de dışardan bir kız gelicekmiş..fotoğrafçıyı da eşim ayarladı...şuanda hiçbiriyle ilgili bir fikrim yok..ama eğer istersen işini görecek olursa düğünden 1 hafta 10 gün sonra eve geldiğimizde ben sana fotoğraflarımdan gösteririm..saçı filan beğenirsen tercih edersin..
gelinliğimi de vehbiden aldım ben...34 beden hatta daha zayıf olduğum için tamamen diktiler..bazı yerlerinde modeldekinden bile değişiklik yaptırdım..istersen bir uğra izmir merkezli ..bir de yanında istanbul merkezli olan var..ben çok memnun kaldım ilgiden..umarım senin de dilediğin gibi olur...çok mutluluklar dilerim şimdiden...hayalindeki gibi olru inşallahh
Cnm msjını daha yeni gördüm bu durmda evlisin şuan sanırım:teytey: tebrik ediyor,mutluluklar diliyoruma.s.
resimleri gösterebilirim demişsin çok memnun olurum en kısa zamanda bekliyorum cvbını foroğrafcı kuaför makyaj memnun kaldınmı hepsinden nasıldı
cnm sen gelinlikci bulabildin mi, ben saniyorum antalyadan vazgectim gelinlik konusunda..İstanbuldan kiraliycam..Fatih'te oturuyorum tam mekani..Umarim kabul ederler..:Saruboceq:
neden kimse yardımcı olmuyor
antalyalıyım ve bildiğim kadarıyla söyliyim size ışıklar caddesinde ve kışlahan çarşısında bir sürü gelinlikçi vardır gezerek elbette hayallerinize uygun bir gelinlik bulabilirsiniz, saç konusunda ise mustafa kuaför var arkadaşımın kini yapmıştı, biraz pahalıya mal olabilir ama yinde gayetgüzeldiibaşka yardımcı olabileceğim bişey varsa olmaya çalışırım kımsetse 9 ay sonra benimde var düğünüm ama ben de napıcam bilmiyorum inankii bi de başka şehire gidicem vay ki vayy halimeee
Sen hangi şehire gelin gidiyorsun bu arada?
kızlar hem saç hemde makyajda cix kuaförü öneririm
rabbim izin verirse boluya gelin geleceğim bendee
Hadi bakalım işalla her şey gönlünce olur çok mutlu olursunuz :)
kızlar merhaba agustosda dugunum war cok heyecanlıyım herseyı arastırıyorum nısanda kuafore prensese gıtmıstım sacımı ve makyajımı cok begenmıstım gercektende cok ucuzdu makyajıma 15 artı porselen makyaj spreyı sıktırdım onun ıcınde 5 tl aldılar sacımda 20y dı kısacası 40 mılyon werdım cok guzel olmustum..Nısan albumumu antalya color da cektırdım 350 mılyon dıs mekan 2 adett saat bır tane buyuk boy resım cd cep albumu 1 adet buyuk album 2 adette aıle albumu cok uygundu.ama dugune geldım tıkandım ne dugun salonu ne gelınlıgım nede sac makyaj ıcın gıdıcek guzel bı yer arıyorum.kır dugunu var hayalımde ama cok pahalıBana yardım edersenız gercekten cok sevınırım
Arkadaşlar, benim de düğünüm var yakında. Saç falan neyse de iyi makyaj yapan biri lazım antalyada. Lütfen yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?