- 22 Şubat 2012
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende burun ameliyatı olcamm bende araştırdımm uzun uzun
cevremde hem ömer özkana hemde koray coskun fırata ameliyat olmuş 2 kişi var
ömer özkana ameliyat olan kişi ile hastanede karsılaştım kız memnun oldugunu söyle dikişsiz ameliyat etmiş 2000 ödemiş görüşeli 3 ay oldu.
koray coskuna ameliyat olan kişi ise kız kardeşimin erkek arkadaşının ablası çok çok memnunmuş
ona ol diyoo bana ama ben hala kararsız kaldım
ömer özkanın sekreteri falanda ömer beye ameliyat olmuşş memnunlarmış
arkadaşlar ben ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdeme burun ve silikon ameliyatı oldum yeni. sonuçtam çok memnun kaldım. yerleri antalyada çok merkezi bir yerde. larada gökhan işmerkeziydi snaırım ismi binanın. hemen köydeğirmeni lokantasına yakın. çok ilgililer ve hastalarının çoğu avrupalıydı gittiğimde beklerken gördüm. fiyatları çok makul. ameliyatımda istedim diye yüzüme yağda verdiler ve parasını almama inceliğini gösterdiler gerçekten memnun kaldım ilgilerinden ve durmadan yurtdışına kongrelere falan gittiklerini de duyunca güvenim arttı onlara karşı.
Merhaba arkadaslar bende Antalya'da Dr arıyordum sizin yazınızdan sonra Ömer ve Gökhan beye gitmeye karar verdim umarım rahatlatır bende o zaman yaptırırım yaptırdıktan sonra herkes memnun gibi herkese hayırlı olsun gecmis olsun
arkadaslar gnaydın herkese... ben 25 eylül günü dr ömer refik özerdem gögüs büyültme ameliyatı olucam..tabiki heycanlıyım korkuyorum vb.. :) doktoruma güvenıyorum ancak görüsmemde pek ilgi ve alaka göstermedi daha canayakın beklıyordum.. nese benim sorum operasyondan sonra beni ne tür sorunlar beklıyo olucak? ömer beye gögüs büyültme amelliyatı olan varmı içinizde? nasıl gecti mutlumusunuz sorularıma cevap verırseniz sevinirim iyi günler...
mrb arkadaşlar , ben sitede daha yeniyim, bişey danışmak istiyorum, Antalyada bildiğiniz burun estetiği yapan bir doktor varmı,bir de korkularım var hadi yanlıs bişey yaparsa eski halimi ararım diye çok korkuyorum, onun için birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek daha güzel. yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşalr ani bir kararla ve doktorlarımada güvenerek ameliyatımı oldum.burun karın germe ve göğüs silikonunu aynı anda oldum. 1 gün geçmesine rağmen çok iyiyim. ameliyatım 2 doktorumda aynı anda girdiği için kısa sürdü. kontroller içinde sizlerede bilgi veririm. şu kadarını söleyim çok abartmışım bir de size tavsiyem doktorunuzla çok iyi anlaşın. herkese benimki gibi mutluluklar diliyorum
slm kızlar bende burun ameliyatı olcamm bende araştırdımm uzun uzun
cevremde hem ömer özkana hemde koray coskun fırata ameliyat olmuş 2 kişi var
ömer özkana ameliyat olan kişi ile hastanede karsılaştım kız memnun oldugunu söyle dikişsiz ameliyat etmiş 2000 ödemiş görüşeli 3 ay oldu.
koray coskuna ameliyat olan kişi ise kız kardeşimin erkek arkadaşının ablası çok çok memnunmuş
ona ol diyoo bana ama ben hala kararsız kaldım
ömer özkanın sekreteri falanda ömer beye ameliyat olmuşş memnunlarmış
kızlar HADi NURAL ile ilgili bilgi istiyorum,kendimi parçalıyorum ama yokmu kimse.........