Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

mrb ece bende ant akdeniz universitesinde ameliyat olmayı dusunuyorum ama dr konusunda bilgim yok.sen olmussun bana bilgi verirmisin fiyatı konusundada ve memnunmusun cevabın için tsk ederim..:)

Kızlar madem bu kadar kisi var. İstanbul'dan Ahmet karacalar in gelmesi uygun olmaz mı?

Yanlış anlaşılmasın adam çok iyi diye duydum o bakımdan. Hem grup indirimi olur

Bende varım kızlar antalyada koray coskunfırat cok ıcıme ısınan doktor basarılı....ama dusunuyolrum bır az

kızlar HADi NURAL ile ilgili bilgi istiyorum,kendimi parçalıyorum ama yokmu kimse.........

Lidyamm,
Doktorla görüşmedin mi henüz?Tatlım,buradan hayır,benim gibi yap:),git görüş...

begüm abla gidicem ben hadi nuralın üstüne duruyorum bu doktor gerçekten doğal yapıyormuş ama okul problemimden dolayı ben haziran gibi yaptıracağım için şuan gitmeyi doğru bulmuyorum okadar adam ozamana kadar unutur benii:)

ben koray coşkunfırat a göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum..(göz altı kırışıklıklarımdan kurtulmak için)
bu konuyla ilgili bilgisi olan varmııııı..
göz kapağı ameliyatı olan varmı ? fiyatı ne kadar ? bu doktorun ameiyat sonuçlarını gören varmı ?

yardım ederseniz cokkk sevinirim

ben koray coşkunfırat a göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum..(göz altı kırışıklıklarımdan kurtulmak için)
göz kapağı ameliyatı olan varmı ? fiyatı ne kadar ? bu doktorun ameiyat sonuçlarını gören varmı ?

Sakın olma sakın. başka birşey söylemiyorum

Siz Koray Bey'e ameliyat mı oldunuz, ben çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum.

Bir e-mail adresi verirseniz size bilgi veririm. Buradan ozel mesaj atamiyorum henuz kimseye.

Son düzenleme:

Benim iki arkadaşım Koray Bey'e ameliyat oldu çok memnunlar, çok ilgili bir doktor olduğunu söylüyorlar, bende görüşmeyi düşünüyorum açıkcası...

............kızlar HADİ NURAL ile ilgili bilgi sahibi olan varmı lütfenn yardımm rica ediyorum..............................

Antalyadaki Hadi Nural sanırım kulak burun doktoru estetik cerrah degil...ben ameliyatımı özerdem kardeşlere oldum ve memnun kaldım öneririm kendilerini..zaten burada yazılanlardan dolayı gitmiştim ii ki de gitmişim..koray coşkunfırat hakkındada kötü söylenen bir şey duymadım açıkçası...yüzünüze gülenden ziyade sizedoğrudürüst anlatan bir doktora yönemeniz iyi olacaktır..

göz kapağı ameliyatı olacaksan iyi bir göz doktoruna ol. daha sonra kapağın tam kapanmaması . gözde yanma acıma batma gibi sorunlar olabiliyor. Estetikçi işin estetiği ile ilgileniyor. kapak nasıl güzel durur. Ama göz doktoru göz sağlığını da düşünür. Kendim için yorum yapmam bu sitede doğru olmaz.

Göz kapağı ameliyatına bence hem göz doktoru hem de plastikçi girmeli. Daha sonra göz sağlığı ile ilgili sorunlar olabilir. Gözde yanma batma acıma hissi olabilir. kapak ameliyatında ayarı iyi yapmak lazım.

X