Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

eğer cvp yazarsan çok sevinirim aytena.burnumdan ameliyat olmam lazım nefes alamıyorum...bu 2. ameliyatım olcak..ilki estetikti plastik cerraha yaptırmıştm....
şimdi de iyi bir kbb cı arıyorum....benmde burnum çok sorunlu .. dr. mustafa deniz bey iyi mi....sonuçtan hala mem nunmusun...bir de sigorta karşılıyor mu...sanırım devlette....

İlk ameliyatını antalya'da ise kime oldun,lütfen isim yazar mısın?Detay istemiyorum:)sadece isim,bu önemli.

İlk ameliyatını antalya'da ise kime oldun,lütfen isim yazar mısın?Detay istemiyorum:)sadece isim,bu önemli.

ANtalyada olmadım ilk ameliyatımı.... adanada olmuştum...dr süleyman uslular....dışını yapayım derken içini mahvetti sağolsun.....burun bu ya nefes alıyoruz onunla, nefesle yaşıyoruz....şakaya gelmio hiç....o yüzden plastik cerraha kesinlikle yaptırmam....şimdiki aklım olsaydı yaptırırmıydm hiçç...
,

Birinci ameliyatı Antalya'da Seçkin Okşar'a oldum 2,5 yıl önce.Şimdi revizyon olacağım,Ömer Özkan düşünüyorum ama bir görüşmemiz daha olacak,içime tam sinerse olacağım.İyi araştırın da,revizyon durumu olmasın:KK43:Yazdığın doktory tanımıyorum,duymadım da,hangi hastahane imiş?Bu sitede arama motoruna ismini yaz,hakkında yapılan yorumlar çıkabilir,iyi şanslar diliyorum,şansa ihtiyacımız var!

Birinci ameliyatı Antalya'da Seçkin Okşar'a oldum 2,5 yıl önce.Şimdi revizyon olacağım,Ömer Özkan düşünüyorum ama bir görüşmemiz daha olacak,içime tam sinerse olacağım.İyi araştırın da,revizyon durumu olmasın:KK43:Yazdığın doktory tanımıyorum,duymadım da,hangi hastahane imiş?Bu sitede arama motoruna ismini yaz,hakkında yapılan yorumlar çıkabilir,iyi şanslar diliyorum,şansa ihtiyacımız var!

Ömer özkan ın süper bir doktor olduğunu biliyorum..adam cinsiyet değiştirme ameliyatı bile yapıyor..ilk yüz ve rahim naklini gerçekleştirdi....burunda da çok iyidir sanırım..türkiyede bir kaç kişi yapıyor...eğer paran varsa ömer özkan a olman mantıklı....gerçi sağlık problemin var mı bilmiyorum...sağlık problemin varsa plastik cerrahiden anlayan bir kbb cı tercih etmeni tavsiye ederim...emre ilhan gibi....
mustafa deniz yılmaz ın ismini burda biri yazmış...memnun kaldığını yazmış....ordan duydum..sonra netten baktım..eğitimi iyi...kendide iyi birine benziyor...video su falan var..antalya eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyor..sanırım özel değil...
bu sitede de genel yorumlar özel doktorlar la ilgili...
benim 10 güne kadar ameliyat olmam lazım..bilmiyorum napıcam..karar vermek çok zor..Allah yardımcımız olsun...senin burnundaki sorun ne çökme falan mı oldu

Ömer özkan ın süper bir doktor olduğunu biliyorum..adam cinsiyet değiştirme ameliyatı bile yapıyor..ilk yüz ve rahim naklini gerçekleştirdi....burunda da çok iyidir sanırım..türkiyede bir kaç kişi yapıyor...eğer paran varsa ömer özkan a olman mantıklı....gerçi sağlık problemin var mı bilmiyorum...sağlık problemin varsa plastik cerrahiden anlayan bir kbb cı tercih etmeni tavsiye ederim...emre ilhan gibi....
mustafa deniz yılmaz ın ismini burda biri yazmış...memnun kaldığını yazmış....ordan duydum..sonra netten baktım..eğitimi iyi...kendide iyi birine benziyor...video su falan var..antalya eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyor..sanırım özel değil...
bu sitede de genel yorumlar özel doktorlar la ilgili...
benim 10 güne kadar ameliyat olmam lazım..bilmiyorum napıcam..karar vermek çok zor..Allah yardımcımız olsun...senin burnundaki sorun ne çökme falan mı oldu

Merhaba,
Çok para isteyen bir doktor değil,ben daha çok isteyenlerini İstanbul'dan duyuyorum ve okuyorum.Kendisi hakkında olumsuz bir yorum okumadım,araştırmak elbette çok önemli,ahhh ahhhh:KK43:Bunu idrak etmek için revizyona ihtiyaç olmasın!:KK43:Valla,bakacağız,eğer olursam sonuçtan anlayacağız,ama Antalya'da da başka alternatif yok gibi,Özkan diyorum,bana şans dileyin,çok ihtiyacım var,umarım sıkıntım biter de,bu defteri kapatırım:KK43:Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim,çünkü bu mağduriyeti ben yaşadım,paylaşım sıkıntısı var buranın!

Özeline yazdım, ileti attım.

senden birşey rica etsem yapabilirmisin,, asilem44 adlı üyeye msj atabilirmisin...
malatyada zafer tezel hakkında bilgisi varmıymış...araştırcam falan yazmış da belki bi bilgisi vardır...
foruma da yazdım cvp bekliyorum...
eğer yaparsan çok saol...çok önemli benim için..

senden birşey rica etsem yapabilirmisin,, asilem44 adlı üyeye msj atabilirmisin...
malatyada zafer tezel hakkında bilgisi varmıymış...araştırcam falan yazmış da belki bi bilgisi vardır...
foruma da yazdım cvp bekliyorum...
eğer yaparsan çok saol...çok önemli benim için..

Az önce kendisine ileti attım,umarım yanıtlar.

arkadaşlar mustafa deniz yılmazınn fiyatını beilen varmı??

KENDİMİZ PİŞİRİP KENDİMİZ YİYECEĞİZ.Şurda kaç zamandır takipteyim,istediğim paylaşımları alamadım,iş kendimize düşüyor sadece,Allah'a,şansa,doktora,vesaire...Ben ameliyat olurmuşum,başlarmış burda paylaşımlar,valla kafayı vururum cama:)))

:)))Abooo çok güldüm haaa,millet burun derdinde,hatunun sorduğuna bak,dermişim,eveeeeeeeeetttttt çok tatlıııııııı,yanına gidiyorsun seni yumoş kıvamına getiriyor ve ve ve inanılmaz bir elektrik var:KK66:Ve hatta alçımdan çıkan burun akabinde "tutamadım" sarılıvermişim:))))

:)))Abooo çok güldüm haaa,millet burun derdinde,hatunun sorduğuna bak,dermişim,eveeeeeeeeetttttt çok tatlıııııııı,yanına gidiyorsun seni yumoş kıvamına getiriyor ve ve ve inanılmaz bir elektrik var:KK66:Ve hatta alçımdan çıkan burun akabinde "tutamadım" sarılıvermişim:))))

neeee ameliyat oldun mu ona....ne zaman oldun...nasıl geçti memnunmusun...geçmiş olsun cnm....ayyy ne şanslısın ya..zaten tv den sarılasım geldi adama....çok şeker..çok da iyi bi insana benziyo hayran kaldım adama ya...ah ah benden selam söyle :)))

X