Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar ben ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdeme burun ve silikon ameliyatı oldum yeni. sonuçtam çok memnun kaldım. yerleri antalyada çok merkezi bir yerde. larada gökhan işmerkeziydi snaırım ismi binanın. hemen köydeğirmeni lokantasına yakın. çok ilgililer ve hastalarının çoğu avrupalıydı gittiğimde beklerken gördüm. fiyatları çok makul. ameliyatımda istedim diye yüzüme yağda verdiler ve parasını almama inceliğini gösterdiler gerçekten memnun kaldım ilgilerinden ve durmadan yurtdışına kongrelere falan gittiklerini de duyunca güvenim arttı onlara karşı.

slm kızlar bende burun ameliyatı olcamm bende araştırdımm uzun uzun
cevremde hem ömer özkana hemde koray coskun fırata ameliyat olmuş 2 kişi var
ömer özkana ameliyat olan kişi ile hastanede karsılaştım kız memnun oldugunu söyle dikişsiz ameliyat etmiş 2000 ödemiş görüşeli 3 ay oldu.
koray coskuna ameliyat olan kişi ise kız kardeşimin erkek arkadaşının ablası çok çok memnunmuş
ona ol diyoo bana ama ben hala kararsız kaldım
ömer özkanın sekreteri falanda ömer beye ameliyat olmuşş memnunlarmış

arkadaşlar ben ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdeme burun ve silikon ameliyatı oldum yeni. sonuçtam çok memnun kaldım. yerleri antalyada çok merkezi bir yerde. larada gökhan işmerkeziydi snaırım ismi binanın. hemen köydeğirmeni lokantasına yakın. çok ilgililer ve hastalarının çoğu avrupalıydı gittiğimde beklerken gördüm. fiyatları çok makul. ameliyatımda istedim diye yüzüme yağda verdiler ve parasını almama inceliğini gösterdiler gerçekten memnun kaldım ilgilerinden ve durmadan yurtdışına kongrelere falan gittiklerini de duyunca güvenim arttı onlara karşı.

Fiyat için bilgi verebilir misin arkadaşım?

canim merhaba,bende hem burun hem gogus ameliyatini bir arada olmak istiyorum.sende iki ameliyati ayni anda mi oldun? eger oyleyse zor mu gecti? sonuclardan memnun musun? bi de ne kadar tuttu bu iki operasyon ?

Kızlar antalyada özellikle ömer özkana ameliyat olan ve resim yayınlayabilecek kimse yokmu?

Son düzenleme:
H. Seçkin Okşar a Antalya Yaşam Hastanesinde ameliyat oldum memnun değilim burnumdaki eğrik aynı duruyor ve burnumda çoökme oluştu. Sanki hiç ameliyat olmamış gibi eski halimden tek farkım burun ucumu toparlamış psikolojim bozuldu ameliyat olacaklara şimdiden bol şans çok ii araştırın 5000 tL para verdim ama maalesef çektiğim eziyete zerre kadar değmedi çok üzgünüm.

seçkin okşar iyi bir doktor diye duymuştum inan çok üzüldüm ama geçen zamanda önemli inan ben 1 yıl önce akdeniz üni koray çoşkunfırat tarafından ameliyat oldum burnum tam şeklini yeni aldı ilk zamanlar ben de senin gibi şikayet ediyordum zamanla burundaki değişikliğe inanamıyorsun üzülme eğrilik dediğin şişliktir müdahale edilen bölge daha çok şişiyor. eğer için rahat etmiyorsa git konuş ben memnun olmadığını belirt düzeltmek zorunda o kadar para vermişsin.
antalya da ameliyat olmak isteyen arkadaşlar koray beyi tavsiye ederim çok sakin anlayışlı ve ilgili bir doktor burnumda çok güzel doğal oldu ama burun ameliyatı gerçekten zormuş.
sormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
sağlıklı günler dilerim...:KK68::

seçkin okşar iyi bir doktor diye duymuştum inan çok üzüldüm ama geçen zamanda önemli inan ben 1 yıl önce akdeniz üni koray çoşkunfırat tarafından ameliyat oldum burnum tam şeklini yeni aldı ilk zamanlar ben de senin gibi şikayet ediyordum zamanla burundaki değişikliğe inanamıyorsun üzülme eğrilik dediğin şişliktir müdahale edilen bölge daha çok şişiyor. eğer için rahat etmiyorsa git konuş ben memnun olmadığını belirt düzeltmek zorunda o kadar para vermişsin.
antalya da ameliyat olmak isteyen arkadaşlar koray beyi tavsiye ederim çok sakin anlayışlı ve ilgili bir doktor burnumda çok güzel doğal oldu ama burun ameliyatı gerçekten zormuş.
sormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
sağlıklı günler dilerim...:KK68::

haklısın ama dr da eğrilik konusunda haklısın bu eğrilik düzelmez düzeltecek dr bul parasını ben vereceğim diyor bir estetik bir de kbb uzmanıyla görüştüm onlarda düzelmicek bişey değil diyor %95 garanti veririm diyorlar aklım karışık haklısın bekliyerek göreceğiz sonucu zaten 2. bir ameliyat bile 8. 9 ayda ancak diyor hayırlısı

Arkadaşlar ben internette biraz araştırdıktan sonra estetik cerrahların burun fonksiyonuna pek de dikkat etmediğini ve bir çok arkadaşın ameliyat sonrası burun tıkanıklığı problemi yaşadığını öğrendim. Bu nedenle çok titiz davrandım. bir taraftan rahatsız oluyordum bi taraftan korkuyordum. Sonunda cesaretimi topladım ve ameliyat olmaya karar verdim bir kaç hafta araştırma yaptım bir kaç uzmanla görüştüm. en son KBB Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Deniz Yılmaz beyle konuştum.bana çok büyük güven verdi. Kafamda soru işareti bırakmadı. Çok sorunlu ve zor bir burnum olmasına rağmen sonuç beklentilerimin de üzerinde oldu şuan çok mutlu ve sağlıklıyım. Tavsiye ederim.

Canım peki şekil olarak memnun musun fotoları özel albüm yaparak izlerin görme şansı var mı acaba?

arkadaşlar merhaba,
antalyada bacak estetiği yaptıran arkadaslar varsa , kime yaptırdıklarını yazarlarsa seviinirim ve maliyetlerini

rozsa merhaba! sen ameliyat oldun mu? antalyada yağ transferi ile bacak dolgusu yaptıran arkadaş var mı?

Arkadaşlar yardım edin lütfen senağlama Antalyada iyi bir plastik doktor varmı acaba? Orda oturan araştırırmısınız benim için? Göğüş büyütmek istiyoruuuum:eek: . Ve Mersin hakkında kim ne duyudu?

ömer özkan tek geçerim akdeniz üniversitesi bende hem meme büyütme hem de burun ameliyatı oldum çok memnunum.

burun ameliyatı için akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde doç. dr. ömer özkan var kızlar.4 arkadaşım ona burun ameliyatı oldu,o kadar güzel oldu ki burunları anlatamam.burunları hem küçük hem de kalkık oldu deniz akkaya gibi.bir arkadaşımda kepçe kulak ameliyatı oldu,o da çok güzel oldu.ömer özkanı tavsiye ederim... burun ameliyatlarında en iyi sonuç sivri ve ince burunlardan alınıyormuş.örneğin biraz geniş ve uzun bir burna sahipseniz onun ameliyat sonucu öbür burun tipine göre daha başarısız oluyrmuş.
ayrıca burnunuzda tıkanıklık kıkırdak vs olsa bile KBB doktorundansa plastik cerrahlarını tavsiye ederim,bir arkadaşım KBB doktoruna burnunu ameliyat ettirdi.ama arkadaşımın burnu güzel olmadı,şişik görünüyor.ömer özkanın ofisine gidip burnunuzu gösterin ve birlikte burun şeklinize karar verin

arkadaslar merhaba aranızda burun operasyonunu dr hadi nurala yaptıran varmı acaba?

arkadaslar Ömer Özkana nekadara burun operasyonu yaptırdınız fiyat nedır?

Arkadaşlar merhaba, hafatsonu istanbul daydım Prof Ahmet Karacalar ile görüştüm.. Ben öncelikle bacak yağ enjeksiyonu için bilgi aldım ama, hertürlü operasyon için belli bir sayıya ulaşırsanız Antalya ya gelebilrim dedi, toplu olunca da %20 civarında indirim yapacakmış, düşünen varsa bana mesaj atarsa organize olabiliriz diye düşünüyorum..

arkadaslar Ömer Özkana nekadara burun operasyonu yaptırdınız fiyat nedır?

Kızlar bende merak ediyorum Ömer Özkan ne kadara ameliyat yapıyor birde artık Üniversitede yapmıyor mu o da ayrıldı mı üniversiteden...:?

Arkadaşlar merhaba, ben haftasonu bir kaç konuda bilgi içn İstanbul a Prof Ahmet Karacalar ile görüştüm. Antalya ya gelip gelmeyeceğini sordum, belli sayıda grup olursa gelebilirim dedi.. Hertürlü operasyon için düşünen varsa bana mesaj gönderirseniz organize olabiliriz...

rozsa merhaba! sen ameliyat oldun mu? antalyada yağ transferi ile bacak dolgusu yaptıran arkadaş var mı?

Selam, ben haftasonu bir kaç konuda bilgi içn İstanbul a Prof Ahmet Karacalar ile görüştüm. Antalya ya gelip gelmeyeceğini sordum, belli sayıda grup olursa gelebilirim dedi..

merhaba arkadaşlar hem istanbulda hem de antalyada özerdem kardeşlerle görüştüm. bilgisi olan varsa bana iletirse sevinirim. aslında tatmin de oldum, zor randevu alabildim çok fazla yabancı hastaları var. doç dr ömer özerdem nişantaşında hasta bakıyor, gökhan özerdem antalyada ama sıklıkla beraber giriyorlarmış ameliyatlara sanırım. onlar hakkında kötü bir şey duymadım şimdiye kadar özellikle gökhan bey için meme cerraihisinde iyi diyolar. ben göğüs silikon ile aynı anda burun ve karın istiyorum. ona ameliyat olan insanlarla konuştum memnun olmayan hastaya rastlamadıklarını ömer beyin de amerikada hocalık yaptığını arada dubaiye ameliyatlara gittiğini öğrendim.

X