Bekle canımda kimse henüz yazmadı sizde mi antalyaya taşınacaksınızBende şurada bekleyeyim :))
sorunlu bir hamilelik yasiyorsaniz alaninda uzman bir doktora gtmeniz onemli hangi bolgeye tasinicaksnz ?Merhaba hanımlar tayinimiz Antalyaya çıktı hamileyim ve taşınıcaz.Özel hastane veya devlet farketmez önerebileceğiniz işinin ehli normal doğum taraftarı olan doktor var mı bildiğiniz.Gebeliğim kan sulandırıcılarla geçiyor bir çok kaybım var onun için benim için çok önemli
Antalya kepez taşınıcaz nasipse. Sorunlu gebelikten kastım kan sulandırıcı iğne kullanmam ve iki kaybımın olması onun için şuan bir sorun yok ama uzman birini arıyorumsorunlu bir hamilelik yasiyorsaniz alaninda uzman bir doktora gtmeniz onemli hangi bolgeye tasinicaksnz ?
Anladim insallah bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz Vitale hastanesi var kepeze cok uzak degil Ali fuat sengor hoca iyi bir doktor ilgili ve bilgilendirmeside cok iyidir candan bir doktor ama cok kalablik sira bekleyenler cok fazla oluyor genellikle ben bir kez gttim ama benm tup bebeklik bir durum var suanda ayni zmanda bebek sahibi olmak isteyenler ali fuat hocaya bikezde olsa gider cogu arkadasim devam ediyor birde Ofm hastanesinde Akif kose var kepezde hastane sana yakin ablamin doktoruydu kendisi ona dogum yapti ablamda tip fakultesinde hemsire o genelde isini saglama alan biridir hastane şartlarıda guzeldi bizde inceledik memnum kaldik ikisinden birini deneyeblrsn simdilik yani belki memnun kalir devam edersin...Antalya kepez taşınıcaz nasipse. Sorunlu gebelikten kastım kan sulandırıcı iğne kullanmam ve iki kaybımın olması onun için şuan bir sorun yok ama uzman birini arıyorum
Bende aynı durumdayım tesadüfe bak benim 3 kaybım var. Şuan yeniden hamileyim ve kan testinde pozitif gördüğümüz anda iğneye başladım.Antalya kepez taşınıcaz nasipse. Sorunlu gebelikten kastım kan sulandırıcı iğne kullanmam ve iki kaybımın olması onun için şuan bir sorun yok ama uzman birini arıyorum
saglikli gelismeler ve saglikli dogumlar olsun insallahBende aynı durumdayım tesadüfe bak benim 3 kaybım var. Şuan yeniden hamileyim ve kan testinde pozitif gördüğümüz anda iğneye başladım.
Genellikle tedavi ve dogum doktorlari farkediyor dediginiz gibi alaninda uzman doktorlar ayriliyor sanirim Benimde tedavim basaryla sonuclanirsa daha zamani var ama daha sonrasinda bende medical parka gidebilirim larada oturuyorum hem yakin hemde yenidogan yogun bakimi var diye biliyorum.Merhaba, antalyada ali fuat arkadaşın dediği gibi çok iyi bir doktor. Ama genelde tüp bebek, klomen tedavisi vs hastalara bakıyor. Arkadaşım gitti klomen tedavisi başladı arkadaşım hamile kaldı ve başka doktora gitmesi gerektiğini söyledi doktor. Yani onun dalı hamile kalamayan hastalarla ilgilenmek. Medical parkta mine erdoğan yılmaz ve ayhan Yılmaz var çok araştırdım ve en iyi doktorlardan biri karı kocalar ve tam bir normal doğum doktorları. Bunun için ücretsiz kursları falanda var isterseniz bir randevu alıp görüşün memnun kalırsanız devam edersiniz.
Onu bilmiyorum ama gerçekten doğru düzgün bi hastane yok bence antalyada. Memorial ve medicalpark var memorial bence gereksiz pahalı en mantıklısı medicalpark veya özel muaneler ama onlarda hangi hastanede olcağını son anda öğrenebiliyorsun. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızGenellikle tedavi ve dogum doktorlari farkediyor dediginiz gibi alaninda uzman doktorlar ayriliyor sanirim Benimde tedavim basaryla sonuclanirsa daha zamani var ama daha sonrasinda bende medical parka gidebilirim larada oturuyorum hem yakin hemde yenidogan yogun bakimi var diye biliyorum.
Medicalpark da muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?Onu bilmiyorum ama gerçekten doğru düzgün bi hastane yok bence antalyada. Memorial ve medicalpark var memorial bence gereksiz pahalı en mantıklısı medicalpark veya özel muaneler ama onlarda hangi hastanede olcağını son anda öğrenebiliyorsun. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Haklısın aynen bende oyle dusunuyorum oyuzden cok doktor degistirip cok hastane gezdim doktora guvenerek gidiyoruz ama hastane sistemi berbat olan cok ozel hastane var ticarethane gibi memorial cook pahali gerek yok medical park digerlerine gore bi tik daha iyi sadece kadin dogumu denemedim sadece onada bakacagiz artik sagolun hayirlisiyla insallahOnu bilmiyorum ama gerçekten doğru düzgün bi hastane yok bence antalyada. Memorial ve medicalpark var memorial bence gereksiz pahalı en mantıklısı medicalpark veya özel muaneler ama onlarda hangi hastanede olcağını son anda öğrenebiliyorsun. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
En son 95 di baya oldu gideli ama guncel fiyati bilemiyorum bilen varsa bende merak ediyorum suan cogu ozel hastane zam yapmis gittigimde farkettimMedicalpark da muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Canım bi ara 115 liraydı sanırım şimdi 150 olmuştur heralde herşeyin fiyatı arttı biliyosun..Medicalpark da muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Bende gitmedim medicalparka ama doktorların çok iyi olduğunu duydum yorumlarına bakın isterseniz internetten. Haftaya falan gitmeyi düşünüyorum bende muane için birisine karar verip ikiside iyi olunca karar veremedim biri uzman biri opt doktor ama opt doktor olan bayan çok daha duyulmuş adı karar veremiyorum :)Haklısın aynen bende oyle dusunuyorum oyuzden cok doktor degistirip cok hastane gezdim doktora guvenerek gidiyoruz ama hastane sistemi berbat olan cok ozel hastane var ticarethane gibi memorial cook pahali gerek yok medical park digerlerine gore bi tik daha iyi sadece kadin dogumu denemedim sadece onada bakacagiz artik sagolun hayirlisiyla insallah
operatorler genellikle daha fazla ameliyata girer daha cok mudahalede bulunuyorlar yani o nedenle tercih edilebilir memnun kalırsan gelismelerk paylas ayhan yilmaz cok taninmis mesela yorumlari cok guzel ustelik suda dogum yaptrmis bikac kisiye oda dikkatimi cektiBende gitmedim medicalparka ama doktorların çok iyi olduğunu duydum yorumlarına bakın isterseniz internetten. Haftaya falan gitmeyi düşünüyorum bende muane için birisine karar verip ikiside iyi olunca karar veremedim biri uzman biri opt doktor ama opt doktor olan bayan çok daha duyulmuş adı karar veremiyorum :)
Evet suda doğumu daha yeni getirdiler hastaneye. Ama bişi diyim mi 9-10 bin vardıroperatorler genellikle daha fazla ameliyata girer daha cok mudahalede bulunuyorlar yani o nedenle tercih edilebilir memnun kalırsan gelismelerk paylas ayhan yilmaz cok taninmis mesela yorumlari cok guzel ustelik suda dogum yaptrmis bikac kisiye oda dikkatimi cekti
offf vardir alti ustu su dersin cok pahalıymış anestezi spinal epidural okadr degilken ama yurtdisinda suda dogum cok tercih ediliyor bence nedeni bu ney popilerse masrafina bakmadan ucuk fiyatEvet suda doğumu daha yeni getirdiler hastaneye. Ama bişi diyim mi 9-10 bin vardır