Öyle valla çok ilaç giriyormuş sanırım suyun içine ondan diyorlar ama bilemicem artık :) Doğum ücreti ne kadar acaba medicalparkta en son 2750ydi valla oda geçen seneofff vardir alti ustu su dersin cok pahalıymış anestezi spinal epidural okadr degilken ama yurtdisinda suda dogum cok tercih ediliyor bence nedeni bu ney popilerse masrafina bakmadan ucuk fiyat
Evet dogrudur dogumu kolaylastirmak icin bazi ilaclar.kullaniyor olablirler gecen yil bende ole.duydum buradan biri yazmisti medicalparkta 2750 guzel deniz.manzarali bir odada gayette memnun kalms smdi fiyatlar 3bini bulmustur 2019 da yine fiyatlar degisir senin kac aylik oldu umarim.fazla zamlanmadan sende yararlanirsinÖyle valla çok ilaç giriyormuş sanırım suyun içine ondan diyorlar ama bilemicem artık :) Doğum ücreti ne kadar acaba medicalparkta en son 2750ydi valla oda geçen sene
Çok teşekkür ederim dediğiniz doktorları not aldım deneyip hangisinden memnun kalırsam onu seçerim. Birde murat doruk diye bir doktoru çok önerdiler vitale diye bir hastanedeymiş onı duydunuz muAnladim insallah bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz Vitale hastanesi var kepeze cok uzak degil Ali fuat sengor hoca iyi bir doktor ilgili ve bilgilendirmeside cok iyidir candan bir doktor ama cok kalablik sira bekleyenler cok fazla oluyor genellikle ben bir kez gttim ama benm tup bebeklik bir durum var suanda ayni zmanda bebek sahibi olmak isteyenler ali fuat hocaya bikezde olsa gider cogu arkadasim devam ediyor birde Ofm hastanesinde Akif kose var kepezde hastane sana yakin ablamin doktoruydu kendisi ona dogum yapti ablamda tip fakultesinde hemsire o genelde isini saglama alan biridir hastane şartlarıda guzeldi bizde inceledik memnum kaldik ikisinden birini deneyeblrsn simdilik yani belki memnun kalir devam edersin...
Yaaa Allahım bir daha yaşatmasın bize o acıyı inşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızıBende aynı durumdayım tesadüfe bak benim 3 kaybım var. Şuan yeniden hamileyim ve kan testinde pozitif gördüğümüz anda iğneye başladım.
Ali fuat Bey demekki daha çok gebelik öncesi hamile kalma için hasta yoğunluğu var.Ayhan yılmaz ve eşinede gideyim ücretsiz kurs dedikleriniz bebek bakımı için verilen kurslar mı acabaMerhaba, antalyada ali fuat arkadaşın dediği gibi çok iyi bir doktor. Ama genelde tüp bebek, klomen tedavisi vs hastalara bakıyor. Arkadaşım gitti klomen tedavisi başladı arkadaşım hamile kaldı ve başka doktora gitmesi gerektiğini söyledi doktor. Yani onun dalı hamile kalamayan hastalarla ilgilenmek. Medical parkta mine erdoğan yılmaz ve ayhan Yılmaz var çok araştırdım ve en iyi doktorlardan biri karı kocalar ve tam bir normal doğum doktorları. Bunun için ücretsiz kursları falanda var isterseniz bir randevu alıp görüşün memnun kalırsanız devam edersiniz.
Ne kadar pahalı ya muayene ücreti böyleyse ben doğum ücretini düşünemiyorumCanım bi ara 115 liraydı sanırım şimdi 150 olmuştur heralde herşeyin fiyatı arttı biliyosun..
Şuan doğum ücretlerini duyunca şok oldum geçen Arkadaşım doğum yaptı ve sezeryan aşırı derece temiz ve süit odada 1.300 falan ödedi yani bu fiyat farkı neden bu kadar var antalyada ve çok fazlada hastane var bildiğim kadarıyla .arasındaki fark çok fazla sonuçta aynı malzemeler kullanıyoEvet dogrudur dogumu kolaylastirmak icin bazi ilaclar.kullaniyor olablirler gecen yil bende ole.duydum buradan biri yazmisti medicalparkta 2750 guzel deniz.manzarali bir odada gayette memnun kalms smdi fiyatlar 3bini bulmustur 2019 da yine fiyatlar degisir senin kac aylik oldu umarim.fazla zamlanmadan sende yararlanirsin
Hangi şehirde yaşıyorsun canım? 1300e hiç bi yerde doğum yapamazsın burda en kötü hastanede normal doğum 1500 sezaryen 1750 faln.Şuan doğum ücretlerini duyunca şok oldum geçen Arkadaşım doğum yaptı ve sezeryan aşırı derece temiz ve süit odada 1.300 falan ödedi yani bu fiyat farkı neden bu kadar var antalyada ve çok fazlada hastane var bildiğim kadarıyla .arasındaki fark çok fazla sonuçta aynı malzemeler kullanıyo
Sivas ta yaşıyorum burda doğum fiyatları bu şekilde kendi memleketim manisalıyım orda da bu şekilde ve cidden çok iyi ve güzel hastaneler dediklerimHangi şehirde yaşıyorsun canım? 1300e hiç bi yerde doğum yapamazsın burda en kötü hastanede normal doğum 1500 sezaryen 1750 faln.
Ya parasında değilim aslında kesinlikle hastane ve doktor iyi oldun bebeğimi sağ salim kucağıma alayım herşeyden önemli olan bebeğim ve sağlık .ama çok fark var ve aynı ülkedeyiz ne bileyim şaşırdımHangi şehirde yaşıyorsun canım? 1300e hiç bi yerde doğum yapamazsın burda en kötü hastanede normal doğum 1500 sezaryen 1750 faln.
Doğrudur tabiki canım ama antalyada böyle valla benim bildiğim kadarıyla. Vitalede doğum yaptı arkadaşım 2bindi sanırım orasıda.Sivas ta yaşıyorum burda doğum fiyatları bu şekilde kendi memleketim manisalıyım orda da bu şekilde ve cidden çok iyi ve güzel hastaneler dediklerim
Canım benim hiç bilgim yok
Canım medicalpark antalyanın en iyi yerlerinden birinde deniz manzaralı çok iyi bi hastane. Yani aslında antalya için çok iyi doğru düzgün bir hastane yok çünkü gerçekten. Benim oturduğum yerede uzak ama napalım eşimin izinli günlerinde alıcam artık ramdevuyu arabayla gidicez arabayla yarım saat sürer evden.Canım benim hiç bilgim yokUnicornbe daha bilgili sanki ben daha sivastayım burda muayene ücreti 85 vitalede murat doruk varmış onu bir çok kişi övdü bana . Medicalpark Hastanesi nasıl bir hastane hiç bilmiyorum ben seçerken oturduğum yere yakın olmasına dikkat edicem
evet cnm diger hastaneler asagi yukari 100 115 arasi birbirine yaklasmis ama guncel dogum fiyatlarindan haberim yok onlarda yukselmistr antalya biraz saglik sektorunde pahali olmaya basladi diger illerde bazi ozel hastaneler daha uygunuda oluyor burda secenekler arasinda cok fark yok o nedenle medical iyidir bnce tercihin banada mantikli geldi cnmCanım medicalpark antalyanın en iyi yerlerinden birinde deniz manzaralı çok iyi bi hastane. Yani aslında antalya için çok iyi doğru düzgün bir hastane yok çünkü gerçekten. Benim oturduğum yerede uzak ama napalım eşimin izinli günlerinde alıcam artık ramdevuyu arabayla gidicez arabayla yarım saat sürer evden.
vitalede murat bey diye bir doktor duydum ama ayni kisimi bilemiyorum gecen yil tedaviyle bebegi olan annemin bi komşusu vardi o bahsetmisti bana memnun kaldm diye ikizlerine dogum yapti gecen yil vitalede yakinsa deneyebilirsin antalyayi cok bilemeyen icin mesafede onemliCanım benim hiç bilgim yokUnicornbe daha bilgili sanki ben daha sivastayım burda muayene ücreti 85 vitalede murat doruk varmış onu bir çok kişi övdü bana . Medicalpark Hastanesi nasıl bir hastane hiç bilmiyorum ben seçerken oturduğum yere yakın olmasına dikkat edicem
Öyle düşündüm doktor çünkü gerçekten işinde çok iyiymiş. Haftayada gidicez bakalım neler dicek. Doğum ücretinide sormak istiyorum sonuçta oda benim için önemli. İnşallah maksimum 3tür fazlaysa başk hastane araştırmak zorunda kalabilirim.evet cnm diger hastaneler asagi yukari 100 115 arasi birbirine yaklasmis ama guncel dogum fiyatlarindan haberim yok onlarda yukselmistr antalya biraz saglik sektorunde pahali olmaya basladi diger illerde bazi ozel hastaneler daha uygunuda oluyor burda secenekler arasinda cok fark yok o nedenle medical iyidir bnce tercihin banada mantikli geldi cnm
evet ogren simdiden belki surekli ayni doktora gidersen 2019 daki zami belki uygulamazlar iyce bi ogren 8 9aylik bir sure icinde okadr olmaz heralde ben hamile kalip dogum yapana kadr 10bini bulur haraldeÖyle düşündüm doktor çünkü gerçekten işinde çok iyiymiş. Haftayada gidicez bakalım neler dicek. Doğum ücretinide sormak istiyorum sonuçta oda benim için önemli. İnşallah maksimum 3tür fazlaysa başk hastane araştırmak zorunda kalabilirim.
anladm cnm dogum da durum degiskenlik gosterebiliyor aslinda sezeryan basinda belli olanlar var ben buna daha sicak bakiyorum ama sunu anlamiyorm normale elverisli birni doktor normal diye son ana kadr sartlandiriyor gibi aslinda dogum da hersy degseblr buda strese neden oluyor bnm arkdsm sartladi kendini bebek iri olmasina ragmen doktoru normal olck dyor suni sanci veriliyor yine yok bebek cikamiyor kanaldan son anda bebek oksijensiz kaliyor diye sezeryana donuyorlar bosuna agri sanci cekiyor saatlerce sartlanmakta iyi degil olacagna varir yeter ki doktor o an hasta hirpalamadan karar verebilmesi ole diymiCanım eşinden aldım ben. Onun alanı daha yüksek eşinden bi kademe. Aslında ben ayhan beyş istiyordum ama eşi daha iyiymiş. Birde çok fazla normal doğumcu doktor nedensiz bi şekilde sezaryen isteyeni eşine yönlendiriyormuş bazen normalden yanaymış hep. Bende de taşikardi var kalbim olması gerekenden fazla atıyor o yüzden sezaryen istiyorum bakalım ne dicek