antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

zelişim şu resim koyma olayını o kadar harika anlatmışsın ki başka topiclerde soranlara seninkini burdan kopyalayıp yapıştırıyorum:))

ben de antalyanın yeni gelinlerindenimm :44: buraya alışmak ne zorr :18:
okuyabildiğim kadarıyla henüzz bi buluşma olmamşş kızlarr doğru muuu

Hoşgeldin aramıza. Ne zamandır burdasın? Merkezde mi oturuyosun? Biz iki defa buluştuk. Umarım bir dahaki sefere sen de gelirsin. Hatta resimler de var önceki sayfalarda.

Hoşgeldin aramıza. Ne zamandır burdasın? Merkezde mi oturuyosun? Biz iki defa buluştuk. Umarım bir dahaki sefere sen de gelirsin. Hatta resimler de var önceki sayfalarda.

hoşbulduuuummm ben limandayım, burdaki 2. haftam henüzz :78: bütün sayfaları inceleme imkanım olmadı, anlamamşm buluştuğnuzu gelirim tabiiiiii beni de alın bni de alınn

hoşbulduuuummm ben limandayım, burdaki 2. haftam henüzz :78: bütün sayfaları inceleme imkanım olmadı, anlamamşm buluştuğnuzu gelirim tabiiiiii beni de alın bni de alınn

Ben de limandayım. Ay sevindirik oldum. Yakın mesafe arkadaş buldum galiba kendime.

hoşgeldin canım hem aramıza hemde Antalyaya.ne zaman geldin peki Antalyaya?

hoşbuldum kızlaaaaaarrr burdaki ikinci haftam henüz. sıcaklar da bastırdı antalya şokunu atlatmaya çalışıyorum
zelişş sen limanda nerdesiinnn, aynı apartmandaymşız bi de :86: daha apartmanı bile tanımıyorum ben yaaa :18:

Sen nereleri biliyosun ki ona göre tarif ediyim. Porto Bello otele yakınım mesela. Salıpazarına yakınım mesela. Ama benim apartmanda olmadığına eminim tabi

Sen nereleri biliyosun ki ona göre tarif ediyim. Porto Bello otele yakınım mesela. Salıpazarına yakınım mesela. Ama benim apartmanda olmadığına eminim tabi
Porto belloya salı pazarına ben de yakınımm ben de yeni açılan güneylilerin, ayvalık tostçusunun dibindeyim meselaa

sıcaklar bastırdı ardından da dolu bastırdı ne yağmur yağdı bugün ya feci bişiydi

kızlar selam,Antalya yaşanılabilirliği açısından nasıl bir kent?Yani atama gibi bi durum söz konusu olabilir ama yer araştırıyorum.Adana mı Antalya mı karar veremedim.(Bu arada Ankarayı tercih etme şansı yok)Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ANTALYA ÇOK GÜZEL BİR YER ARKADAŞIM ben doğma büyüme buralıım yani antalyalı ulaşımı çok güzel ekonomisi yaşanabilir her semti temiz iyi insanlarla dolu denizimiz çok güzel okullarımız kaliteli ben tavsiye ederim yani hhaaa birtek sıcağımız var işte yaz ayında o kadar kışın bile burada klima soba yakmadan çok rahat geçer okadar yani

Bende iki ay sonra antalyadayim :) izin icin bir ay evimiz var orda.
Altinyaka da koyaalti oluyor orasi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…