arkadaşlar yakında bir buluşma yok mu ?
yok herhalde kimseden ses çıkmıyo çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yakında bir buluşma yok mu ?
Bişey değil canım. Ne demek. Ay çok sevimli yaa![]()
dışı seni içi beni yakar:)
ben de antalyanın yeni gelinlerindenimm :44: buraya alışmak ne zorr :18:
okuyabildiğim kadarıyla henüzz bi buluşma olmamşş kızlarr doğru muuu
Hoşgeldin aramıza. Ne zamandır burdasın? Merkezde mi oturuyosun? Biz iki defa buluştuk. Umarım bir dahaki sefere sen de gelirsin. Hatta resimler de var önceki sayfalarda.
hoşbulduuuummmben limandayım, burdaki 2. haftam henüzz :78: bütün sayfaları inceleme imkanım olmadı, anlamamşm buluştuğnuzu
gelirim tabiiiiii beni de alın bni de alınn
![]()
ben de antalyanın yeni gelinlerindenimm :44: buraya alışmak ne zorr :18:
okuyabildiğim kadarıyla henüzz bi buluşma olmamşş kızlarr doğru muuu
hoşbuldum kızlaaaaaarrrburdaki ikinci haftam henüz. sıcaklar da bastırdı antalya şokunu atlatmaya çalışıyorum
![]()
zelişş sen limanda nerdesiinnn, aynı apartmandaymşız bi de :86: daha apartmanı bile tanımıyorum ben yaaa :18:
Porto belloya salı pazarına ben de yakınımmSen nereleri biliyosun ki ona göre tarif ediyim. Porto Bello otele yakınım mesela. Salıpazarına yakınım mesela. Ama benim apartmanda olmadığına eminim tabi![]()
Porto belloya salı pazarına ben de yakınımmben de yeni açılan güneylilerin, ayvalık tostçusunun dibindeyim meselaa
![]()
hoşbuldum kızlaaaaaarrrburdaki ikinci haftam henüz. sıcaklar da bastırdı antalya şokunu atlatmaya çalışıyorum
![]()
zelişş sen limanda nerdesiinnn, aynı apartmandaymşız bi de :86: daha apartmanı bile tanımıyorum ben yaaa :18:
sıcaklar bastırdı ardından da dolu bastırdı ne yağmur yağdı bugün ya feci bişiydi