Canım düğün 28 haziranda.Korkutelinde yaşayacağım.Geçen hafta eşya bakmaya gitmiştim.:97:
hayırlı olsun canım. Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin...bekleriz artık seni de buluşmalarımıza..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düğün 28 haziranda.Korkutelinde yaşayacağım.Geçen hafta eşya bakmaya gitmiştim.:97:
kızlar nerelere kayboldunuz...
evlenince çalışacak mısın cnm?
ok hayırlısı olsun cnm.mobilya işini önceden söyleseydin tanıdık vardı bizde tüm evin eşyasını bi yerden aldık baya indirim yaptılar ama sen almışsındır geç oldu.
geldim ama 4 gün yetmedi psikolojim bozuk offff..bu arada figen pazartesi sabahı saat 05.10 da beni aradın canım,cevap verdim ama sanırım yanlış oldu yinede haberin olsun
geldim ama 4 gün yetmedi psikolojim bozuk offff..bu arada figen pazartesi sabahı saat 05.10 da beni aradın canım,cevap verdim ama sanırım yanlış oldu yinede haberin olsun
canım bende sen aradın diye arıcaktım 2 gündür ateşler içinde yatıyordum arayamadım..o gün telefon benimle yatakta yatmış demekki tuşlara değmiş biryerlerim...
canım bende sen aradın diye arıcaktım 2 gündür ateşler içinde yatıyordum arayamadım..o gün telefon benimle yatakta yatmış demekki tuşlara değmiş biryerlerim...
Melekcim Allah kavuştursun canım.Biz düzeltiriz senin psikolocini![]()
saol canım yaa wallahi pazar günü akşam döndüm ve geldiğimden beri yatıyorum sürekli daha yeni ayaklandım canım moralim bozuk tabi haliyle
Canım çalışmayacağım ilerde düşünüyorum..Buluşmalarınıza bende gelmek isterim..
ok cnm burdan yazıyolar buluşma tarihini sende gelirsin artık.sen şimdi Antalyada mısın? Melekcim Allah kavuştursun seni de.Figen şekerim sana da geçmiş olsun dikkat et kendine sen iyi ol ki çocuğuna bakacak biri lazım
ok cnm burdan yazıyolar buluşma tarihini sende gelirsin artık.sen şimdi Antalyada mısın? Melekcim Allah kavuştursun seni de.Figen şekerim sana da geçmiş olsun dikkat et kendine sen iyi ol ki çocuğuna bakacak biri lazım