Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve ben o yağmurun altında yarım saat yürümek zorunda kaldım :26: sırılsıklam oldum her yerim ağrıyoooo :84:
Simdik havalar bide güzel sicaktir orda :) Tam denize gitmek icin :)
kızlar selam,Antalya yaşanılabilirliği açısından nasıl bir kent?Yani atama gibi bi durum söz konusu olabilir ama yer araştırıyorum.Adana mı Antalya mı karar veremedim.(Bu arada Ankarayı tercih etme şansı yok)Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
slm.Antalya ya geçen yıl tayinimiz çıktı geldik.burası gerçekten yaşamak için çok güzel bir ye.ben marmarisliyim ama burayı çok sviyorum.kira yüksek geldi bana yerlerine göre değişiyor tabiki.Adananın yazın acayip bir nemi oluyor burda da oluyor ama adana kadar değil.bence güzel bir şehir tavsiye ederim..
hımm adanalısın ve antalyaya mı taşındınız? biz gibi. bizde 2.5 yıl oldu adanadan geleli.. önceleri çok özlüyordum ama geçen sene gittim adana hiç gelişememiş aynı yerinde sayıyor üzüldüm ve artık özlemiyorum
antalya kesinlikle yaşamak için çok güzel bir şehir, biz ailece çok çabuk alıştık ve artık bu şehirden vazgeçemeyiz..![]()
slm.Antalya ya geçen yıl tayinimiz çıktı geldik.burası gerçekten yaşamak için çok güzel bir ye.ben marmarisliyim ama burayı çok sviyorum.kira yüksek geldi bana yerlerine göre değişiyor tabiki.Adananın yazın acayip bir nemi oluyor burda da oluyor ama adana kadar değil.bence güzel bir şehir tavsiye ederim..
lemlem cnm sende mi evleniyosun ne zaman senin düğün?
31 ağustos kınam, 1 eylülde düğünüm var![]()
Figen bizim resimler nerde canım? Hala eklemeni bekliyorum.
31 ağustos kınam, 1 eylülde düğünüm var![]()
hımm adanalısın ve antalyaya mı taşındınız? biz gibi. bizde 2.5 yıl oldu adanadan geleli.. önceleri çok özlüyordum ama geçen sene gittim adana hiç gelişememiş aynı yerinde sayıyor üzüldüm ve artık özlemiyorum
antalya kesinlikle yaşamak için çok güzel bir şehir, biz ailece çok çabuk alıştık ve artık bu şehirden vazgeçemeyiz..![]()
canım benim eşim hala program attıracak resimleri pc ye yükleyemedim ki..çok vurdumduymazdır..
bende antalyadayım kızlar,çalışıyomusunuz biyerde??![]()
antalyalı hanımlar hepinize merhabalar ben 10 yıldır antalyada yaşıyorum aslen izmirliyim lara da oturutorum bana yakın olan var mı aramızda benim için farketmez aslında yakın uzak tanışalım kahvelr içelim çaylar içelim e tabi sade olmaz pastalar böreklerde olsun hadi bakalım cevaplarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşım soguksu yu biliyorum çay kahve pasta ne istersen canım buyur gel memnun olurumben soğuksu da oturuyorum canım.sanırsam lara ya yakın oturan yok.ama kahve,çay kekler,börekler kurabiyeler bana uyar.....
merhaba arkadaşım soguksu yu biliyorum çay kahve pasta ne istersen canım buyur gel memnun olurum