antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

ok hayırlısı olsun cnm.mobilya işini önceden söyleseydin tanıdık vardı bizde tüm evin eşyasını bi yerden aldık baya indirim yaptılar ama sen almışsındır geç oldu.

Canım ya mobilyaları aldım.

Ama iyi bir kuaför ve fotoğrafçıya ihtiyacım var.Önerebileceğiniz bir yer var mı?

geldim ama 4 gün yetmedi psikolojim bozuk offff..bu arada figen pazartesi sabahı saat 05.10 da beni aradın canım,cevap verdim ama sanırım yanlış oldu yinede haberin olsun

geldim ama 4 gün yetmedi psikolojim bozuk offff..bu arada figen pazartesi sabahı saat 05.10 da beni aradın canım,cevap verdim ama sanırım yanlış oldu yinede haberin olsun

canım bende sen aradın diye arıcaktım 2 gündür ateşler içinde yatıyordum arayamadım..o gün telefon benimle yatakta yatmış demekki tuşlara değmiş biryerlerim...

Canım çalışmayacağım ilerde düşünüyorum..Buluşmalarınıza bende gelmek isterim..

ok cnm burdan yazıyolar buluşma tarihini sende gelirsin artık.sen şimdi Antalyada mısın? Melekcim Allah kavuştursun seni de.Figen şekerim sana da geçmiş olsun dikkat et kendine sen iyi ol ki çocuğuna bakacak biri lazım

saol canım aminnnnnnnn

saol canım teşekkürler ama çocuğuma bakacak biri olmadığından idare ediyoz işte..

Selam kızlar
bende varım uzun zamandır girmiyorumdum
ama ben çalışıyom cumartesi-pazar olursa gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…