Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende resimlerinizi bekliyordum merakla:) aklım sizde kaldı hep ne yapıyorlar acaba diye düşündüm. 5 dakkada olsa tanıştığımıza çok memnun oldum. neyse anlatın bari nereye gittiniz neler yaptınız :))
Figen resimler nerde canım benim. Eklesen diyorum artık.
Havalar çok güzel bu sıralar inşallah bozmazda angelmask'ın burnundan gelmez
aminnnnnnnnn canımm ağzından bal damliyor ins bozmaz ya offff
aminnnnnnnnn canımm ağzından bal damliyor ins bozmaz ya offff
aldığım hava durumu tahminlerine göre sadece perşembe günü hava güzel.. diğer günler parçalı bulutlu yağışlı canım..yağmur altında ii eğlenceler size..ne güzel ıslanarak aşk yaşayacaksınız..şakaaaaaaaaaaaaaaa..sanırsam hava güzell gidecek...
Sal Çar Per Cum
Şu anda: Parçalı Bulutlu
Rüzgar: Güney yönünde 11 km/s hızında
Nem: 41%
Sal Çar Per Cum
29°C | 13°C 26°C | 15°C 25°C | 13°C 24°C | 16°C
bozmaz bozmaz sırf senin için o gün zil zil gezicem hava güzel olsun diye zaten hergün yaptığım şeybu arada kimde toplanıyosunuz ilk olarak ve ne zaman?
Senden ayrıldıktan sonra cam piramite gittik. Çay bahçesinde oturduk.Yedik içtik, dedikodu yaptık. Aşk, evlilik, ayrılık, kocalar, nişanlılar ne varsa çekiştirdik işte bol bol.Keşke sen de katılabilseydin. Birdahaki sefere diyelim inşallah.
Bende haziranda gelin olarak geliyorum : ) Antalyayı az çok biliyorum fakat 5 ay önce eşim korkutelinde çalışmaya başladı ..
oo süper düğün ne zaman? ne zaman geliyosun Antalyaya? Korkutelinde mi yaşıycaksın?
Canım düğün 28 haziranda.Korkutelinde yaşayacağım.Geçen hafta eşya bakmaya gitmiştim.:97:
Canım düğün 28 haziranda.Korkutelinde yaşayacağım.Geçen hafta eşya bakmaya gitmiştim.:97: