• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

cuma günü dönücem ben.. buluşma günümüz hangi gün olsun...hafta sonu olsa çalışanlarda gelebilir diye düşünüyorum..

anaaa trip attı bana :1: anacım yaz o zaman ne bileyim önceleri her gün mutlaka birileri bişi yazardı şimdi yazan kalmadı.günü siz belirleyin kızlar figen cuma günü dönüyomuş karar verin işte ben uymaya çalışırım.

pelin sen de artık gelmeye çalışma gelllllllllllllllllllll

BULUŞMA GÜNÜ;Pazar
SAAT;14:00
YER;Atatürk Parkı heykelin orda buluşup gidiceğimiz yeri hep beraber kararlaştırırız.
uygunmudur kızlar..

Cumartesi olursa benim için daha iyi olur. Eşimle vakit geçirebildiğim tek günüm pazar çünkü. Ama illa ki pazar derseniz ok. Atatürk parkı neresi bu arada???

BULUŞMA GÜNÜ;Pazar
SAAT;14:00
YER;Atatürk Parkı heykelin orda buluşup gidiceğimiz yeri hep beraber kararlaştırırız.
uygunmudur kızlar..

Atatürk pakının orda nerde heykel var? sanırım o cadde üzerindeki yeri diyosun.nereye gideceksek orda buluşalım bence.orda buluşup başka bi yere geçeceksek gideceğimiz yerde buluşuruz daha iyi.tam bi yer mekan da belirleyebiliriz.Atatürk parkının içindeki cafelerde oturacaksak orda buluşmamız uygun benim içinde

Atatürk pakının orda nerde heykel var? sanırım o cadde üzerindeki yeri diyosun.nereye gideceksek orda buluşalım bence.orda buluşup başka bi yere geçeceksek gideceğimiz yerde buluşuruz daha iyi.tam bi yer mekan da belirleyebiliriz.Atatürk parkının içindeki cafelerde oturacaksak orda buluşmamız uygun benim içinde

Aslında denize karşı çay bahçeleri cafeler var orda otururuz diye düşündüm ama cafelerin isimlerini bilmiyorum o yüzden atın üzerindeki atatürk heykelinde buluşuruz dedim.yakın olduğu içinde cafelerden birine otururuz.

gelecek olanlar; angelmask, pelin, ben, zeliş,
daha fazlasını bekliyoruz....

kızlar bende katılmak isterim ama açık hava problem olur oğluşumla gribi tam atlamadık malum havalarda ısınamadı oğlumuda bırakacak bir yerim yok malesef :( özdilek ya da migros gibi kapalı bir mekan tercih edilirse mutlaka gelirim

haklısın canım benimde var bir kızım yağmur olursa kötü olur.bazılarımız da biilmiyor atatürk parkını migros en iyisi..

yer değişti yarın saat 2;00 de 5m migros benetton mağzasının önü...

duyanlar duymayanlara iletsin...
gelenler parmak kaldırsın.....

Back