• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

merhaba ben konyaaltında oturuyorum. 11 yaşında oğlum ve 13 aylık kızım var

hoşgeldin canım aramıza.bende yeni yeni tanışıyorum antalyalılarla. çevremde kimse yok.bu site sayesinde tanışıyoruz işte.benimde 2,5yaşında kızım var..oynaşırlar artık..seni de bekleriz buluşmaya..

8 mayıs pazar günü ben büyük bi ihtimal doluyum ama başka bi gün olabilir

bende doluymuşum o gün..çarşamba gününden itibaren 10 gün yokum.eşim izin almış marmaris'e gidicez..haftaya 14-15 mayıs birgün ayarlayalım diyorum da kimse cevap yazmıyorki pelinden başka...neyse ayarlayalım bir gün de ararım ben diğerlerini..

bende doluymuşum o gün..çarşamba gününden itibaren 10 gün yokum.eşim izin almış marmaris'e gidicez..haftaya 14-15 mayıs birgün ayarlayalım diyorum da kimse cevap yazmıyorki pelinden başka...neyse ayarlayalım bir gün de ararım ben diğerlerini..

tmm sen geldikten sonra bi gün ayarlarız artık.ne de olsa topiğe pek bakan yok

sen nerdesin ya uğradığın yok.boş bıraktınız buraları iyice tenha ıssız bi topic oldu çıktı :1:

ewet canım uğramıyorum pek ...açıkçası keyfim yok bu aralar ondan görünmüyorum canım ama ayarlarsanız gelirim muhakkak

hoşgeldin canımm.bende 1 yıldır antalyadayım.soğuksuda oturuyorum..

kızlar kusura bakmayın buluşma haberlerinizi okuyamadım..görümcem vefat edince apar topar yola çıktık.10 gündür yoktummm..buluşma ayarladınız mı? yoksa buluştunuz mu?

Allah sabır versin canım.

14 uygun bana. Sen gel de bi ayarlayalım.

ewet canım uğramıyorum pek ...açıkçası keyfim yok bu aralar ondan görünmüyorum canım ama ayarlarsanız gelirim muhakkak

hayırdır noldu sana? ayın 14ünden önce de bi buluşma ayarlayabilirsiniz sonra figen gelince tekrar görüşürüz olmaz mı?

yok be tatlım ne bilim yaa içim sıkılıyor :(

bi sebebi vardır ama mutlaka.neyse dert etmemeye çalış dicem ama yaşayan bilir.bende bi ara böyleydim hatta yemek bile yemiyodum tam depresyona girdim ama şimdi çok iyiyim astım hariç :1:

bi sebebi vardır ama mutlaka.neyse dert etmemeye çalış dicem ama yaşayan bilir.bende bi ara böyleydim hatta yemek bile yemiyodum tam depresyona girdim ama şimdi çok iyiyim astım hariç :1:

çok önemli şeyler değil yani ordan burdan ufak tefek şeyler hepsi biraraya geliyor can sıkıyor işte:( sen gördüğüm kadarıyla sıkıntılarını atlaşmışsın canım herşey yolunda sanırım Allah bozmasın

çok önemli şeyler değil yani ordan burdan ufak tefek şeyler hepsi biraraya geliyor can sıkıyor işte:( sen gördüğüm kadarıyla sıkıntılarını atlaşmışsın canım herşey yolunda sanırım Allah bozmasın

amin canım saol herşey yolunda çük şükür düzeldi.

hayırdır noldu sana? ayın 14ünden önce de bi buluşma ayarlayabilirsiniz sonra figen gelince tekrar görüşürüz olmaz mı?

olmazzzzzzz.. zaten zar zor buluşma ayarlıyoruz..ben geldikten sonra buluşcaz diye bekleyip durcam ozaman..bekleyin işte beni..şunun şurasında kaç gün kaldı.. çok değil 1 hafta sadece...

Back