Peki tedavi artı transfer ücreti 37 bin yazıyor ya acaba bu raporlular için mi zaten özelde de transfer yumurta toplama 40 bin ortalama özel gibi . eğitim araştırma da tüp bebek 1. Deme15 bin mi ne yazyor fiyatı yani ekstra transfer vs ücreti yazmıyordu şunu öğrenmek istiyordum yumurta dondurma oliyor mu acaba devlette bilginiz var mı
1. Deneme raporlu dedıgı eger sizi rapora tabi tutarlarsa sizin işlem günleri ödeyecek oldugunuz ücretler dondurma ıslemı ekstra örneğin yumurta toplama işlemi ucretini işlem sabahı öduyorsunuz transfer gunu de transfer ucretını oduyorsunuz evet suan özelle bırebır ücret neredeyse benm dönemımde aralarında nereden baksanız 10 bın fark vardı egitim arastırma fıytlarını bılmıyorum ama bır arkadas paylaşmıs orası fıyat olarak daha uygun. Gibi duruyor ben ıkıncı embriyo transferı istiyorum ama cok dusuk deger oldugu ıcın sıfırdan baslamak ıstemıstık subat ayında ama benm ılk transfer tuttugu bebegım oldugu ıcın rapor işlemıyor veya 2. Deneme statusune gırmıyorum direk ucretlı hasta olarak 64 bn tl olanı kapsıyorum