• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya tüp bebek iğne ilaç var elimde ihtiyacı olan yazsın birde elinde kalan vitamin olan varsa lütfen verebilir mi ihtiyacım var

kumsalik

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
12
10
8
31
Merhaba arkadaşlar benim elimde tüp bebek tedavisinde kullanılan gonaleft ve bazı ilaçlar var çok pahalı biliyorum anlıyorum ihtiyacı olan yazsın eczane görüşü ve kontrolü ile vereceğim durumu olmayana
Benimde vitaminler çok pahalı 3 tüp bebek 3 aşılama yaptım maddi sıkıntı yaşadık bundan dolayı çok şükür şuanda gebeyim mucizeme kavuşacağız inşallah Allah'ın izniyle konumuza dönecek olursak vitamini kalan varsa verebilir mi ihtiyacı olan benden iğne ilaçları alabilir kizçelerim♥️

Merhaba arkadaşlar benim elimde tüp bebek tedavisinde kullanılan gonaleft ve bazı ilaçlar var çok pahalı biliyorum anlıyorum ihtiyacı olan yazsın eczane görüşü ve kontrolü ile vereceğim durumu olmayana
Benimde vitaminler çok pahalı 3 tüp bebek 3 aşılama yaptım maddi sıkıntı yaşadık bundan dolayı çok şükür şuanda gebeyim mucizeme kavuşacağız inşallah Allah'ın izniyle konumuza dönecek olursak vitamini kalan varsa verebilir mi ihtiyacı olan benden iğne ilaçları alabilir kizçelerim♥️
Merhaba öncelikle gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ilaçlar duruyor mu hala elinizde eğer kimseye vermediyseniz sizin için de uygunsa talibim ☺️

Merhaba bende pazartesi başlayacağım nerde yaptırdınız tüp bebek

Back
X