Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar ben de sonunda bugün meme diklestirme ameliyati oldum. Ameliyatımı sibel atalay yapti. İki buçuk saate yakin sürdü. Öğlen oniki gibi ameliyattan çıktım, akşam uzeri altı gibi evime döndüm. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Açıkçası izlerimi henüz görmedim hala bantlar var. Haftaya çıkacak bantlarım sonrasinda iz tedavisine başlayacağız. Ama bantın ucundan gördüğüm kadarıyla incecik bir cizgi.
Merhaba kızlar ben de sonunda bugün meme diklestirme ameliyati oldum. Ameliyatımı sibel atalay yapti. İki buçuk saate yakin sürdü. Öğlen oniki gibi ameliyattan çıktım, akşam uzeri altı gibi evime döndüm. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Merhaba aynı zamanda olmuşuz.Ben de Adana da oldum.bantlar açıldı ama meme başının etrafında dikişlerin kenarında hafif büzüşmeler var sende de var mı?buruşmuş orada meme başının etrafındaki dikişler de derim bazı yerlerde.moralimi bozdu.
Merhaba aynı zamanda olmuşuz.Ben de Adana da oldum.bantlar açıldı ama meme başının etrafında dikişlerin kenarında hafif büzüşmeler var sende de var mı?buruşmuş orada meme başının etrafındaki dikişler de derim bazı yerlerde.moralimi bozdu.
Merhaba. Hayir ben de büzüşme yok. Meme başı büzüşen bir yapıda ne kadar muntazam kessek de eger ameloyat sirasinda buruşmuşsa dikişlerde asimetri olabilir demisti doktorum. Ama cok şükür ben de oyle bir durum olmadi.