Anadolu hastanesinde lazer yaptiranlar bacak ve Bikini bölgesi killariniz tamamen döküldümü?? Ve fiyat nedir
mrb.. Ben gecen sene mart ayin ayinda koltuk alti lazere basladim. Bir yil icinde 6. seansima gittim ve gayet memnunum. Suan sanirim en fazla 2 seansim kaldi diye tahmin ediyorum. Almina Estetik kirmizigülün üstüne gidiyorum ve seans basi 100 Tl ödüyorum.
sadece koltuk altı için mi seans başı 100 tl. ben de kızıma yaptırmayı düşünüyorum da. bir de bi sorum daha var benim lazer epilasyon için yaş sınırlaması var mı ? benim kızım 17 yaşında 18 den önce olmaz dedi birileri bilen varsa cevap versin lütfen
ben alt bacağa gidiyorum 4. seans oldu gecende gayet iyi gidiyor. iki bacakta toplasan max. 10 kıl vardır hala direnen. koltuk altına da başlamıştım o da 2. seansımda.. büyük ölçüde dökülme var. umarım yaz mevsimini sorunsuz gecirirm..
yaz mevsimi demişken lazerden sonra birkaç gün güneşe çıkmamak gerekiyormuş galiba ben antalyada oturuyorum
Anadolu hastanesine giden arkadaşlar memnun musunuz antalyada gitmek istiyorum araştırma yapmaya fırsatım olmadı.dk klinik iyi diye okudum burada ama anadolu hastanesini de düşünüyorum.hangisi iyi
anadolu'ya gidiyorum memnunum. dk'ya seneler önce gitmiştim pek ilgilenmemişlerdi memnun değildim o zamanlar ama çok süre geçti şuanki durumunu bilemiyorum.
ben de antalya da lazer epilasyon yaptırdım 6.seanstayım bitti diyebilirim ve çok uygun bir yere gittim
dk klinikte koltuk altıma başladım arkadaşlar .. ayın 7sinde ara atışa gideceğim .. sorularınız varsa cevaplayabilirim
merhabalar eğer devam ettiyseniz epilasyon sonucunuzu bizimle paylaşabilir misiniz? Bende yaz sonunda başlamayı düşünüyorum. Yorumlara bakarak D-k ve Anadolu hastanesi arasında kaldım.
merhaba arkadaşlar bugün anadolu hastanesine gittim çok yoğundular ve randevuda zorluk yaşadım ama sonunda bir gün ayarlayabildik 350 tl gibi bir fiyat verdiler.tüm vucud kollar hariç.lazerden 1 gün önce traş olun kıl kökünü görmemiz yeterli dediler ve her ay gidecekmişim.yani estetisyenlerle görüşemedim yoğunlardı çünkü.1.5saat sürecekmiş.gelişmeleri yazarım.
merhaba cnm bende gitmeyi düşünüyorum seans başı mı 350 tl. acaba sadece genital bölge kaç liradır biliyor musun canım ?? senden gelişmeleri bekliyor olacağım
Ben anadolu hastanesinden bilgi aldım biraz
o kampanya hala devam ediyormuş koltukaltı+genital+bacak 350 tl dediler
koltukaltı 40 tl
genital 140 tl imiş... Ben de buraya gitmeyi düşünmeye başladım açıkçası.
seans başı mı 140 canım öyleyse bana biraz pahalı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?