• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Antalya lazer epilasyon

Anadolu hastanesinde lazer yaptiranlar bacak ve Bikini bölgesi killariniz tamamen döküldümü?? Ve fiyat nedir

ben alt bacağa gidiyorum 4. seans oldu gecende gayet iyi gidiyor. iki bacakta toplasan max. 10 kıl vardır hala direnen. koltuk altına da başlamıştım o da 2. seansımda.. büyük ölçüde dökülme var. umarım yaz mevsimini sorunsuz gecirirm..

Merhabalar, kesinlikle diyot lazer yapan biryeri tercih edin. Özellikle yaz da yaklaştı, diyot lazer biraz daha koyulaşmış ciltte kullanılabiliyormuş. Antalya'da bildiğim Essi Antalya şubesi var, oraya bir sorun. Eğer Ironlase Exar ütüleme diyot lazer varsa, orayı tercih edebilirsiniz. Ben İzmir'de yaptırıyorum ve çok memnunum bu cihazdan.

mrb.. Ben gecen sene mart ayin ayinda koltuk alti lazere basladim. Bir yil icinde 6. seansima gittim ve gayet memnunum. Suan sanirim en fazla 2 seansim kaldi diye tahmin ediyorum. Almina Estetik kirmizigülün üstüne gidiyorum ve seans basi 100 Tl ödüyorum.

sadece koltuk altı için mi seans başı 100 tl. ben de kızıma yaptırmayı düşünüyorum da. bir de bi sorum daha var benim lazer epilasyon için yaş sınırlaması var mı ? benim kızım 17 yaşında 18 den önce olmaz dedi birileri bilen varsa cevap versin lütfen

selam kızlar esteforma gittim gecen gun adelamıymıs neymıs bır cıhaz kullanıyorlarmıs koltuk altı 50 bıkını 100 komple vucut mart ayı ıcın 100o tl dedıler ama bıraz konustum bana guven vermedıler nıyeyse araştırmaya devam bu arada lazer yaptıracaklar yaz gelıyor yazın lazer cok ıyı sonuc vermeye bılır haberınız olsun terden dolayı

sadece koltuk altı için mi seans başı 100 tl. ben de kızıma yaptırmayı düşünüyorum da. bir de bi sorum daha var benim lazer epilasyon için yaş sınırlaması var mı ? benim kızım 17 yaşında 18 den önce olmaz dedi birileri bilen varsa cevap versin lütfen

15 yaşında lazer yaptırmış,acıya dayanamayıp bırakmış biri olarak diyorum ki yapıyorlar. sadece iğnelide 18den önce yapmadıklarını duymuştum. ve lütfen lazere başlamadan bir kadın doğuma gidip kist kontrolü ve doktor önerirse hormon testi yaptırın. eğer kıllanmayla ilgili başka bir sorunu varsa senelerce uğraşır boşyere. uğraştım ve çok nefret edilesi bi olay. :31:

ayrıcaa bu ay içinde anadolu hastanesinde lazere başlıyorum. kampanyaları hâla devam etmekteymiş. gelişmeleri yazarım (:

Son düzenleme:
ben alt bacağa gidiyorum 4. seans oldu gecende gayet iyi gidiyor. iki bacakta toplasan max. 10 kıl vardır hala direnen. koltuk altına da başlamıştım o da 2. seansımda.. büyük ölçüde dökülme var. umarım yaz mevsimini sorunsuz gecirirm..

yaz mevsimi demişken lazerden sonra birkaç gün güneşe çıkmamak gerekiyormuş galiba ben antalyada oturuyorum :(

konyaaltında 6 seansta % 20 kaldı gibi ama kalanda zaten incelmiş tüy gibi valla ben çok memnunum bacak diye başlayıp komple girdim hiç bi yerimde kıl istemiyorum aslında bacak girdim denemek için ama ilk seansta bile mucize gibi.italyan cihaz kullanıyolar esse güzellik diye biyer konyaaltında tavsiye ederim.bide bana leke serumu yaptılar güneş lekemdende kurtuldum,şimdi her işlem için ordayım artık...

yaz mevsimi demişken lazerden sonra birkaç gün güneşe çıkmamak gerekiyormuş galiba ben antalyada oturuyorum :(

cihaz uzakdoğu öyle kore çin malıysa yazın leke olursun girme zaten sor...ben konyaaltı esse güzellikte başladım cihaz italyan ten rengi ve kıl tipine göre yükleme yapıyorlar risk yok.zaten mantık var herkeze tek tip atış yapılmazki esmer buğday açık ten herkeze ayrı derecede epilasyon yapılması lazım ..

anadolu hastanesinde başladım bugün. ilaç kullandığım için düşük ayarda yapıldı genital hariç hiç acımadı.böyle şeylerde pek acı çekmem zaten.
bakalım düşük olması kılları dökmeye yetecek mi. 1 ay arayla gidiliyomuş bu arada merak eden olursa.

Anadolu hastanesine giden arkadaşlar memnun musunuz antalyada gitmek istiyorum araştırma yapmaya fırsatım olmadı.dk klinik iyi diye okudum burada ama anadolu hastanesini de düşünüyorum.hangisi iyi

Anadolu hastanesine giden arkadaşlar memnun musunuz antalyada gitmek istiyorum araştırma yapmaya fırsatım olmadı.dk klinik iyi diye okudum burada ama anadolu hastanesini de düşünüyorum.hangisi iyi

anadolu'ya gidiyorum memnunum. dk'ya seneler önce gitmiştim pek ilgilenmemişlerdi memnun değildim o zamanlar ama çok süre geçti şuanki durumunu bilemiyorum.

anadolu'ya gidiyorum memnunum. dk'ya seneler önce gitmiştim pek ilgilenmemişlerdi memnun değildim o zamanlar ama çok süre geçti şuanki durumunu bilemiyorum.

özelden mesaj atamıyorum eğer sakıncası yoksa fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz

merhaba arkadaşlar bugün anadolu hastanesine gittim çok yoğundular ve randevuda zorluk yaşadım ama sonunda bir gün ayarlayabildik 350 tl gibi bir fiyat verdiler.tüm vucud kollar hariç.lazerden 1 gün önce traş olun kıl kökünü görmemiz yeterli dediler ve her ay gidecekmişim.yani estetisyenlerle görüşemedim yoğunlardı çünkü.1.5saat sürecekmiş.gelişmeleri yazarım.

dk klinikte koltuk altıma başladım arkadaşlar .. ayın 7sinde ara atışa gideceğim .. sorularınız varsa cevaplayabilirim

merhabalar eğer devam ettiyseniz epilasyon sonucunuzu bizimle paylaşabilir misiniz? Bende yaz sonunda başlamayı düşünüyorum. Yorumlara bakarak D-k ve Anadolu hastanesi arasında kaldım.

merhabalar eğer devam ettiyseniz epilasyon sonucunuzu bizimle paylaşabilir misiniz? Bende yaz sonunda başlamayı düşünüyorum. Yorumlara bakarak D-k ve Anadolu hastanesi arasında kaldım.

Ben de bu ikisi arasında kararsız kaldım. Anadolu hastanesi ağır basıyor gibi şu anda şehir dışındayım gidip görüşemiyorum kampanya vs. var mı acaba?

merhaba arkadaşlar bugün anadolu hastanesine gittim çok yoğundular ve randevuda zorluk yaşadım ama sonunda bir gün ayarlayabildik 350 tl gibi bir fiyat verdiler.tüm vucud kollar hariç.lazerden 1 gün önce traş olun kıl kökünü görmemiz yeterli dediler ve her ay gidecekmişim.yani estetisyenlerle görüşemedim yoğunlardı çünkü.1.5saat sürecekmiş.gelişmeleri yazarım.

merhaba cnm bende gitmeyi düşünüyorum seans başı mı 350 tl. acaba sadece genital bölge kaç liradır biliyor musun canım ?? senden gelişmeleri bekliyor olacağım :1:

merhaba cnm bende gitmeyi düşünüyorum seans başı mı 350 tl. acaba sadece genital bölge kaç liradır biliyor musun canım ?? senden gelişmeleri bekliyor olacağım :1:

Ben anadolu hastanesinden bilgi aldım biraz

o kampanya hala devam ediyormuş koltukaltı+genital+bacak 350 tl dediler

koltukaltı 40 tl

genital 140 tl imiş... Ben de buraya gitmeyi düşünmeye başladım açıkçası.

Ben anadolu hastanesinden bilgi aldım biraz

o kampanya hala devam ediyormuş koltukaltı+genital+bacak 350 tl dediler

koltukaltı 40 tl

genital 140 tl imiş... Ben de buraya gitmeyi düşünmeye başladım açıkçası.

seans başı mı 140 canım öyleyse bana biraz pahalı geldi

seans başı mı 140 canım öyleyse bana biraz pahalı geldi

evet fiyatları seans başı veriyorlar. Bence pahalı değil, bir kaç yere daha sormuştum klinik gibi, içlerinde en uygunu bu tabi güzellik salonu ya da kuaförlerde fiyatları bilmiyorum belki daha ucuzdur ama uzun vadeli düşününce riske atmak istemem.

Back