• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Antalya lazer epilasyon

Arkadaşlar ben yaklaşık 2buçuk yıl önce lazer epilasyon için Mesa güzellik salonuna başladım.100.yılda ve güllükte şubeleri var. Mehtap Sahil uyguluyor lazer işlemini.Hiç memnun kalmadım 2sene acı çekip para ödememle kaldı olay sadece.Parayla rezil olmak var ya işte böyle bir şey. Lazeri uygulama koşulu hiç hijyenik değil. Cildimde yara izleri kaldı bazı bölgelerinde. Her gitmem de sabret bitecek sadece sabret dendi ama maalesef bitmedi. Kesinlikle burayı tercih etmeyin. Ben bir aptallık yaptım siz yapmayın zaten hiç bir güzellik merkezi bu işi kesin bitiricem diye yapmıyo adam akıllı doktor olan yerlere gidin. Mesa'ya bir kaç tanıdığım daha gitti onlar da hiç memnun kalmadı aksine yüzünüzde sivilce çıkmasına artmasına neden oluyor. Param haram zıkkım olsun diye çok söylediğim oluyor. Sağlık Bakanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum, insanların yaptıkları pardon 'tamam bitiricem tamamen kurtulucaksın tüylerinden diyip' yapamadıkları yanlarına kalmamalı.

soru sorulmuş nete giremiyodum cevap veremedim kusura bakmayın.:emir_bebek:
2. seansımı tatil sebebiyle gecikmeli yaptırdım. malesef regl zamanından 2 gün önceye denk geldi vücudun hassaslaşması ve dozun artmasıyla baya canım acıdı. regl zamanına yakın denk getirmemek lazım dikkatli olun..
2. seansta uyuyan kılların uyanıp çoğalma gibi bi ihtimali olduğunu öğrendim herkeste olmayadabiliyormuş. bakalım nasıl olacak bu ay. ilk seanstan sonra pıtır pıtır dökülen kıllarla baya mutluydum :8:

Merhaba, ben şu anda 7. seanstayım. Ama yok denecek kadar az kaldı. Fiyatları da çok uygun. Tüm vücuduma 1000 Lira ödüyorum toplamda. Çok da memnun kaldım. Konyaaltında esse güzellik salonunda yaptırıyorum. Tavsiye ederim.:21:

ben memorial hastanesinde tüm vücut seans başı 700tl diye duydum. lütfiye hanım yapıyor. aradım genital bölge ve kol altı için 127 ile başlıyoruz seans seans düşürüyoruz 4. seanstan (yanlış hatırlamıyorsam) sonra hep 89 tl dedi. daha önce kuzenim gitmişti ve her seansta azaldı geç çıkmaya başladı ve yok oldu. önceden tüm vücut ağdaya giden kadın şimdi ağa gibi geziyor bende ona gitmeyi düşünüyorum

:26: bende artık antalyada yaşıyorum rica etsem tüm bacak seans başı ne kadar acaba paylaşabilir misin?

Ben anadolu hastanesinden bilgi aldım biraz

o kampanya hala devam ediyormuş koltukaltı+genital+bacak 350 tl dediler

koltukaltı 40 tl

genital 140 tl imiş... Ben de buraya gitmeyi düşünmeye başladım açıkçası.

Merhaba ben manavgatta yaşıyorum,
öncelikle şahit olduğum bir olayı anlatayım, iş arkadaşım bir bayan erkek gibi sakalı çıkıyordu, çok yerler gezdi çok çeşitli lazerler yaptırdı ama sonuç alamadı.
en son manavgatta bir doktorun açtığı merkeze gitti ve ütüleme epilasyonu denilen epilasyonu uygulattı ve inanılır gibi değil, henüz 3. seansı yeni bitirdi. yüzü ay gibi oldu, tertemiz tek tük tüyler var oda 1-2 uygulamadan sonra bitermiş.
arkadaşımın bu iyi gidişatını görünce doktora bende gittim ve bir kaç gün içinde ütüleme epilasyonunna başlicam inşallah.
sizde ütüleme epilasyonunu araştırın. antalyadada yapan bir yer varmış. zaten bu ütüleme epilasyonu akdeniz bölgesinde 3 doktor tarafından uygulanıyormuş.
eminim sizde arkadaşım gibi sonuç alırsınız.
bende tüm vücut için anlaştım, memnun kalacağıma inanıyorum. (İNŞALLAHHHHH)

İYİ GÜNLER

ben sormuştum ama ben cevaplıyım.anadoluda sırf tüm bacak 250 liraymış ama ilk seanslar direk ütülemeyle başlanmıyormuş.alexandr ile başlanıyomuş.sizce 250 lira değer mi?ben tüm bacak ankara tunalıda 90 liraya 6 seans yaptırmıştım fırsattan :26:

Merhaba, ben şu anda 7. seanstayım. Ama yok denecek kadar az kaldı. Fiyatları da çok uygun. Tüm vücuduma 1000 Lira ödüyorum toplamda. Çok da memnun kaldım. Konyaaltında esse güzellik salonunda yaptırıyorum. Tavsiye ederim.:21:

Ben 8 seanstayım nerdeyse büyüteçle bakıcam vücıdıma kıl varmı diye aynı merkeze gidiyoruz :) gerçekten çok iyi bir cihaz ve fiyatıda diğer yerlere göre makul ayrıca sonuç alıyorum bundan daha sevindirici ne olabilirki..,

ben alt bacağa gidiyorum 4. seans oldu gecende gayet iyi gidiyor. iki bacakta toplasan max. 10 kıl vardır hala direnen. koltuk altına da başlamıştım o da 2. seansımda.. büyük ölçüde dökülme var. umarım yaz mevsimini sorunsuz gecirirm..

Merak ettigim caniniz aciyormu yada herhangi bir yan etki varmi simdiden tesekurler kizlar...

Merhabalar kizlar bende merak ediyorum ten rengine gore demissiniz bu konuda bise daha soracam ilk seantansonra nekadar sure gectikten sonra tuyler dukulmeye basliyor uygulama hakkinda bira bilgi verseniz nasil oluyor acaba suanda indirimde o yuzden

Ben 8 seanstayım nerdeyse büyüteçle bakıcam vücıdıma kıl varmı diye aynı merkeze gidiyoruz :) gerçekten çok iyi bir cihaz ve fiyatıda diğer yerlere göre makul ayrıca sonuç alıyorum bundan daha sevindirici ne olabilirki..,
Bana b konuda yardimci olmani istiyorum lasus lutfen yorumlarini bekliyorum wede nekadar suruyor ilk dokulmeleri gozle goruyormusun acaba vede uygulama hakkinda bilgi versen wede acitiyormu acaba simdiden tesekur ederim kizlar simdiden iyi gunler diliyorum...

merhaba arkadaşlar bugün anadolu hastanesine gittim çok yoğundular ve randevuda zorluk yaşadım ama sonunda bir gün ayarlayabildik 350 tl gibi bir fiyat verdiler.tüm vucud kollar hariç.lazerden 1 gün önce traş olun kıl kökünü görmemiz yeterli dediler ve her ay gidecekmişim.yani estetisyenlerle görüşemedim yoğunlardı çünkü.1.5saat sürecekmiş.gelişmeleri yazarım.

merhabalar samara hiç bir dönüş yapmamışsın bu arada hayırlı olsun evelnmişsin bizede yardımcı olursanız çok seviniriz sadece bir seans mı acaba 350 tl net olarak yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürler sendeki değişiklikleride yazarsanız ii olur..

arkadaşlar bir kaç güne genital bölge için lazer epilasyona başlıyorum. bugüne kadar hep jilet kullanmıştım. beyaz tenli siyah renk orta tüylüyüm. aşırı bir durumum yok ama çok az da değiller :) bakalım sonuç ne olacak. hem doktoru olduğu, hem güzellik merkezi değil de klinik olduğu hem de paket indirimleri olmadığı için DK Kliniği tercih ettim. 5-6 seansta sizi tüysüz yapıyoruz diyen yerler bana pek güvenilir gelmiyor. paket bitince tüyün bitmemiş olabilir, eee o zaman nasıl bir fiyatlandırma yapacaklar. ayrıca paket alınca ilgilenmiyormış pek, parasını baştan ödediğiniz için. DK Kliniğin paket yapma prensipleri yokmuş umarım memnun kalırım . sonuçları sizlerle paylaşacağım.

arkadaşlar bir kaç güne genital bölge için lazer epilasyona başlıyorum. bugüne kadar hep jilet kullanmıştım. beyaz tenli siyah renk orta tüylüyüm. aşırı bir durumum yok ama çok az da değiller :) bakalım sonuç ne olacak. hem doktoru olduğu, hem güzellik merkezi değil de klinik olduğu hem de paket indirimleri olmadığı için DK Kliniği tercih ettim. 5-6 seansta sizi tüysüz yapıyoruz diyen yerler bana pek güvenilir gelmiyor. paket bitince tüyün bitmemiş olabilir, eee o zaman nasıl bir fiyatlandırma yapacaklar. ayrıca paket alınca ilgilenmiyormış pek, parasını baştan ödediğiniz için. DK Kliniğin paket yapma prensipleri yokmuş umarım memnun kalırım . sonuçları sizlerle paylaşacağım.

Ne KAdar ödüyorsun Yoncagül ? Bir de tüm vücut mu gidiyorsun cevaplarsan sevinirim bende düşünüyorum

Ne KAdar ödüyorsun Yoncagül ? Bir de tüm vücut mu gidiyorsun cevaplarsan sevinirim bende düşünüyorum

Canım ben bir arkadaşımın önerisiyle (kendisi de genital e gitmiş ve 6.seansı birmiş epey azalmış tüyleri) Almina'ya (Lara şubesi) gitmeye karar verdim. Tabii DK yı tercih etmememin başka bir sebebi de var; aradığımda randevu için telefondaki kız bi zaman söyledi o bana uymadı, sonra şu tarihte olur mu dedi o da uymayınca offf dedi. Yani işim olabilir tarih uymayabilir, en ufak bişeyde öfleyeceklerse işimiz var dedim ve gitmedim. Almina da genital için seansı 120 tl ödüyorum. Önceki yazımda yazmıştım sadece genital bölge fiyatı bu. Paket almadım çünkü ne zaman biteceği belli olmaz. Ordaki çalışanda bunu doğruladı. 7 seansta bitebilir, 10 seanslık paket alırsam 3 seansım boşa gider diye düşündüm.

2 hafta sonra kontrol var ve tekrar atış yapılacak, daha 9 gün oldu yapılalı, henüz dökülmedi ama göreceğiz bakalım.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba. bende çok uzun araştırmalar sonucu lazere başladım. lazerden önce, lazerden başka her şeyi denedim diyebilirim. ağda, zırnık (hamam otu), epilasyon makineleri ve bolca jilet... uzun yıllar jilet kullanınca geri dönüşü kolay olmuyor tabi. kıl-tüy uzmanı oldum diyebilirim.
cesaretimi toplayıp bir kaç sene önce lazere gittim KUBİLAY YÜCEL'e. yüz, koltukaltı, göbek çizgisi... memnun kaldım ama tüylerim çok kalın canım da çok tatlı olunca zor oldu benim için. okulda çok yoğun olunca ara verdim.
sonra yakın zamanda bir arkadaşım başka bir arkadaşının önerisiyle LARA GÜZELLİK MERKEZİ ne lazere gitti genital bölge için. çok memnun kaldı. batıkları vardı ve daha ilk seansta hepsi çıkmıştı. bende bi gidip makineyi göreyim ortama bakayım dedim. ve tüm vücut lazer yaptırmaya karar verdim. YÜZ-KOLLAR- SIRT-KALÇA-BEL-BACAKLAR-GENİTAL. yanı gerçekten tüm vücut. alexsander diğer makinelere göre lazeri daha konforlu olduğu için (acı yünonden) , eskisi gibi olmaz dedim ve öylede oldu. görüştüğümün ertesi günü lazere gittim ve 1 ay oldu çıkmadılar henüz. şimdiden sonuçlar çok güzel. ortam çok güzel herkes çok güler yüzlü ve steril bir ortam var. ben çok beğendim ve çok memnun kaldım.çok merkezle görüşmüş biri olarak herkese tavsiye ediyorum. 5 seans alexander, 2 seans da diod yaptıracağım. gelişmeleri paylaşacağım. herkese iyi günleeeer... =)))

Kızlar bende Antalyada lazere devam edicem ama ben ünlü bir hastanede yaptırıyordum burada da hastanede devam etmek istiyorum açıkcası.doktor gözetiminde falan.hangi hastaneleri tavsiye edersiniz? ilgili alakalı ve bilinçli dermatologa sahip bir hastane arıyorum.birde üstte okuduğum kadarıyla 100 tl seans başı koltuk altı falan demiş arkadaşlar ben geçen sezon ünlü ve pahalı bir hastanede istanbulda 50 tl verdim antalya kafasına göre kazıklıyor heralde:)

Kızlar bende Antalyada lazere devam edicem ama ben ünlü bir hastanede yaptırıyordum burada da hastanede devam etmek istiyorum açıkcası.doktor gözetiminde falan.hangi hastaneleri tavsiye edersiniz? ilgili alakalı ve bilinçli dermatologa sahip bir hastane arıyorum.birde üstte okuduğum kadarıyla 100 tl seans başı koltuk altı falan demiş arkadaşlar ben geçen sezon ünlü ve pahalı bir hastanede istanbulda 50 tl verdim antalya kafasına göre kazıklıyor heralde:)

evet koltukaltı max. fiyat 60tır yani. gerisi kazıklamadır. Ben konyaaltı "ol.." isminde bir hastane var oraya gittim. (özelden yazarım dilersen) Açıkçası bu biraz cihaz işi. Hangi hastane hangi cihazı kullanıyor kıl yapın ne ona bağlı araştırmak lazım.
Mesela ordaki cihaz kalın kıl yapısında başarılı olabilir ama incelerde değil.
İnceler için ne yapmak lazım bilmiyorum?!!!

evet koltukaltı max. fiyat 60tır yani. gerisi kazıklamadır. Ben konyaaltı "ol.." isminde bir hastane var oraya gittim. (özelden yazarım dilersen) Açıkçası bu biraz cihaz işi. Hangi hastane hangi cihazı kullanıyor kıl yapın ne ona bağlı araştırmak lazım.
Mesela ordaki cihaz kalın kıl yapısında başarılı olabilir ama incelerde değil.
İnceler için ne yapmak lazım bilmiyorum?!!!

cevabın için çok saol canim^^ gürsu tarafındaki hastaneden bahsediyorsun sanırım anladim ben hangisi oldugunu:) benim evime yakın sayılır aslında ama bu fiyatlar nedir boyle antalyada yahu sacma sapan guzellik merkezlerinden acaip fiyatlar duydum resmen insanları kandırıyorlar:S
o hastaneden memnun musun peki? ben beyaz tenliyim oldukça kıllar siyah tabi.bana uygun mudur cihazları gidip doktorlarına göstermem lazım ama fiyat konusunu sormak istedim sana fahiş fiyat duymak istemiyorum yine:36:

Back