• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Antalya lazer epilasyon

canım pardon yaa, sen zaten yazmışsın koltukaltı ve fiyat 85 diye, atlamışım pardon, mesela almina bildiğim kadarıyla tek koltuk altına 100tl alıyor, d-k daha ucuzmuş hayret

koltuk altı seansına 80 tl ödüyorum canım kesinlikle hijyenli bir yer.. uzandığım yere her zaman peçete gibi beyaz birşey seriyorlar ve ben kalktığımda o peçeteyi buruşturup çöpe atıyorlar.. çok hijyenli bi yer.. tüm bacağa başliam 7 eylül de.. tüm bacağıma da seans başı 500 tl ödeyeceğim .. alex kullanıyorlar bana .. ben memnunum canım ... çok güzel bi yer.. almina ya gittim hiç beğenmedim yaa .. dk klinik çok daha güzel .. almina tüm bacağa 250 dedi dk klinik 500 dedi almina üst bacağındaki kılları görmez lazer dedi dk klinik ise hiç öyle bi problemden bahsetmedi .. kesinlikle düşünmeden dk ya gel derim canım .. :)

kızlar çok yüksek fiyatları ben paket yüz koltuk altı elliye yaptırdım bitti aleksandırayt diyordu kız makinasına .. bacağa 400 dedi kola 150 ama ben onu pazralıklar çok daha aşşalara çekerim sizde hemen kabul etmeyin fiyatları

arkadaşlar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum. gecen gül almina dk klinik ve medlife gittim fiyat aldım. almina hepsinden ucuz ama yorumları okyunca caydım. medlife da 4 seansta %80-90 azalma olur diyor koltukaltı 150 genital 300 tüm bacak 500 biraz uçukk.. ama güvenlimidir? dk klinik de tüm vucut seans başına 700dedi 4 seanstan bahsetti ? medlife a giden arkadaşlar varmı? sonuçlar nasıl. özellikle benm bacaklarda batıklar var onlar gider mi? ilgi nasıl? teşekkürler arkadaşlar :)

merhaba arkadaşlar ben anadolu hastanesinde başladım lazere medical park taki betül hanım oraya geçmiş antalyadaki en iyi dermotoloji uzmanı diye bilirim bütün ekibiyle orada ve şuan lazerde kampanya var tüm bacak+koltul altı+genital bölge+ tüm yüz yada seçeceğiniz başka küçük bölge 350 ve ekibi çok ilgili doktor kontrolünde giden herkes çok memnun ben de gittim 2 hafta oldu dökülmeler başladı bile :) arkadaşların yorumlarından da özel yerlerdeki makinelerin hastanelerin makinelerinden daha az etkili olduğudur daha önce ıpl denemesi olan biri için de kesinlikle ıpl yaptırmayın denedim gördüm

arkadaşlar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum. gecen gül almina dk klinik ve medlife gittim fiyat aldım. almina hepsinden ucuz ama yorumları okyunca caydım. medlife da 4 seansta %80-90 azalma olur diyor koltukaltı 150 genital 300 tüm bacak 500 biraz uçukk.. ama güvenlimidir? dk klinik de tüm vucut seans başına 700dedi 4 seanstan bahsetti ? medlife a giden arkadaşlar varmı? sonuçlar nasıl. özellikle benm bacaklarda batıklar var onlar gider mi? ilgi nasıl? teşekkürler arkadaşlar :)

bence ikisi de değil anadolu hastanesi hem daha ucuz hem de daha güvenilir doktorları var hem de ekibi çok ilgili

merhaba arkadaşlar ben anadolu hastanesinde başladım lazere medical park taki betül hanım oraya geçmiş antalyadaki en iyi dermotoloji uzmanı diye bilirim bütün ekibiyle orada ve şuan lazerde kampanya var tüm bacak+koltul altı+genital bölge+ tüm yüz yada seçeceğiniz başka küçük bölge 350 ve ekibi çok ilgili doktor kontrolünde giden herkes çok memnun ben de gittim 2 hafta oldu dökülmeler başladı bile :) arkadaşların yorumlarından da özel yerlerdeki makinelerin hastanelerin makinelerinden daha az etkili olduğudur daha önce ıpl denemesi olan biri için de kesinlikle ıpl yaptırmayın denedim gördüm

hangi cihaz kullanıyorlar? yüze ve tüm vücuda aynı mı?

anadolu hast. ile ben de görüştüm bugün kampanyaları devam ediyomuş hatta paket içeriğinde değişiklik yapabileceğimizi de söylediler mesela genital yerine göbek bölgesi gibi... ben daha önce de baya yaptırdım lazer ama bitmediği için tedirgin oluyorum bacak hariç diğer bölgelere başlamak konusunda karar veremedim. 4 makinayı da kullanıyolarmış kılın yapısında göre alex diode nd yag ve bi tane de daha söylemişti sanırım hatırlayamadım şimdi. anadolu hast. daha önce yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen özellikle 4. yada 5. seansa gidenler varsa?

kızlar bende araştırmaktan sıkıldım görüştüğüm yerleri yazıyım size 1. kubilay yücel de sadece nd-yağ denilen aletten var ve k.altı ,bikini-genital,altbacak toplam 600 den 500 e düşüyo. 2.medlife en pahalısıydı hepsi toplamda 800 gibi bişi ama cihazı alex bide bütün tüyler gicek sarı bile kalmıycak avcunuzun içi gibi olcak dedi ve güvenimi kaybetti 3. mesa güzellik merkezi diod var burda tüm vücut 1600 lira ama dr yok burayada güvenemedim veeeeeee sonuç 0 karar veremedim anadolu hastanesi ve akumerle görüşüp noktayı koymayı umuyorum lütfen sizde bana tecrübelerinizi yazın bekliyorum

Cumartesi günü Anadolu hast estetisyen Sema hanımla görüştüm.İşini çok ciddiye alan ve hastasına değer veren bir tutumu vardı.Açıkçası bana çok güven verdi.Tüm bacak+genital+ koltukaltı+ yüz 350 tl çılgın bi fiyat.İnsan ister istemez sonuç iyi olur mu diye düşünüyor. Ama kendilerine güvenmeseler bence bu işe girişmezler.Sonuçta özel hastane ve başarısızlıkla anılmak istemezler.Kasıma randevu aldım. Sonucu yazarım yine. Forumda kampanyayı müjdeleyen emeceli sana binlerce teşekkürler. Görüşme sonrası, sana çok dua ettim. Nerdeyse Medicalpark'a 3000 tl bayılacaktım. Sayende ucuza halledicem inşallah. Minnet ve şükranlarımı sunarım. :)) :16::16::16:

bende yarım bacağa başladım memnunum. hem işleyişten hem işlemden teşekkürler anadolu hastanesini bana da söyleyen arkadaşımıza :)

Cumartesi günü Anadolu hast estetisyen Sema hanımla görüştüm.İşini çok ciddiye alan ve hastasına değer veren bir tutumu vardı.Açıkçası bana çok güven verdi.Tüm bacak+genital+ koltukaltı+ yüz 350 tl çılgın bi fiyat.İnsan ister istemez sonuç iyi olur mu diye düşünüyor. Ama kendilerine güvenmeseler bence bu işe girişmezler.Sonuçta özel hastane ve başarısızlıkla anılmak istemezler.Kasıma randevu aldım. Sonucu yazarım yine. Forumda kampanyayı müjdeleyen emeceli sana binlerce teşekkürler. Görüşme sonrası, sana çok dua ettim. Nerdeyse Medicalpark'a 3000 tl bayılacaktım. Sayende ucuza halledicem inşallah. Minnet ve şükranlarımı sunarım. :)) :16::16::16:

betty_berry anadolu hastanesındekı kampanya(Tüm bacak+genital+ koltukaltı+ yüz 350 tl ) hala devam ediyor mu? bu konuda bilgi verırsenz cok sevinirim.

bende yarım bacağa başladım memnunum. hem işleyişten hem işlemden teşekkürler anadolu hastanesini bana da söyleyen arkadaşımıza :)

canım fiyatlar hakkında bılgın varsa paylasır mısın bende düşünüyorum fakat arastrma asamasındaym suan. smdıden tesekkrler.

konyaaltı almina ve 100.yıldaki mesa güzellikle ilgili bilgisi olan var mı? mesa güzelliğin fiyatları uygun gibi ama etkili mi merak ediyorum. ayrıca konyaaltı almina şubesi konyaaltındaki en temiz ve uygun yer seçilmiş bilginiz olsun. bi tanıdığımız konyaaltında sağlık memuru kendisi söyledi arkadaşlarıyla beraber gitmişler oraya koltukaltı için ve bitmiş tüyleri tamamen. ama ben hala kararsızım en az 3 4 seans giden antalyalı bayanlar yorum yazarlarsa gittikleri yerlerle ilgili çok iyi olucak

konyaaltı almina ve 100.yıldaki mesa güzellikle ilgili bilgisi olan var mı? mesa güzelliğin fiyatları uygun gibi ama etkili mi merak ediyorum. ayrıca konyaaltı almina şubesi konyaaltındaki en temiz ve uygun yer seçilmiş bilginiz olsun. bi tanıdığımız konyaaltında sağlık memuru kendisi söyledi arkadaşlarıyla beraber gitmişler oraya koltukaltı için ve bitmiş tüyleri tamamen. ama ben hala kararsızım en az 3 4 seans giden antalyalı bayanlar yorum yazarlarsa gittikleri yerlerle ilgili çok iyi olucak

alminayı kesinlikle tavsiye etmem ... ben larada dk kliniğe gidiyorum ... gayet güzel ... almina hakkında bir kaç kötü şey duydum gidip kendi gözlerimlede gördüm önermiyorum ... ama diğer söylediğin yerleri araştırmadım

Back