Lazer Epilasyon Antalya lazer epilasyon

betty_berry anadolu hastanesındekı kampanya(Tüm bacak+genital+ koltukaltı+ yüz 350 tl ) hala devam ediyor mu? bu konuda bilgi verırsenz cok sevinirim.

Kusura bakma yeni yazabildim. Evet kampanya devam ediyormuş, sordum senin için. 2 gün önce randevuma gittim.Ve çok güzel geçti ilk seansım. 1 saat sürdü.Giderek de süre azalacakmış. Genel olarak çalışanların hastayla iletişimleri, hastane hijyeni, ortam herşey harikaydı. Ben çok memnun kaldım. Kararsız olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

kaçıncı seansınız ve dökülmeler ne durumda

Arkadaşlar Köni Polikliniğine ya da güzellik merkezi mi artık bilemiyorum giden var mı? Daha önceden gidip memnun kalan olmuş, bir arkadaşım da başladı ama ben kararsızım. Acaba Akumere mi gitsem, Köniye mi? Könide genital bölge kampanyalı 9 seans 700 tl., Akumerde ise seans başı 80 ama 70 tl'ye indi. Acaba hangisi daha iyi?

kaçıncı seansınız ve dökülmeler ne durumda

İlk seansımdı. Dökülmeler koltukaltlarımda başladı. Ama bacaklarda daha az gibi . Dökülmeler neye göre oluyor bilginiz var mı? Lazerin yapılışıyla mı, kişinin kıl yapısıyla mı ilgili?

arkadaşlar bu konuda yeniyeni araştırmalara başladım ama mailime gelen birkaç fırsat sitesindeki indirimlerde 6 ile 10seans değişiklik gösteren 1bölge için toplam ücretleri 49.90 ile 69.90 arasında değişiyor kabaca toplam da 5 bölge ve en üst kademe olrak 10seans yaptırdığımızı düşünsek 5x69.9=349.5 gibi bir rakam ile tüm vücutta bu tüylenme probleminden kurtulunmuş olunuyor.
sizin yazdıklarınızda söyle bi gezinince de en makul olanı anadolu hastanesi, tüm vüücut tek seans ücreti 350 gibi anladığım kadarı ile ve kaç seansda biteceğine dair bir netlik de yok gene 10 gibi düşünürsek o zamanda 3.500 gibi bir meblağ çıkıyor ki o da bir anda göze çok gözüküyor hali ile.
aklım iyice karıştı anlayacağınız bu ilk başta anlattığım RK BEAUTY diye bir firma yeride ışıklarda gibi. daha önce bu firma ile görüşen giden haklarına birşeyler duyanınız var mıdır?

herkese merhabalar.siteye yeni üye oldum.lazer epilasyonla ilgili yorumları okurken almina ile ilgili bu yazılarınızı gördüm.alminaya bende gidiyorum ve gerçekten çok memnunum.biz 3 arkadaş gidiyoruz oraya,hatta bi arkadaşımız medlife ve dk kliniğe gitti.medlife çok pahalı ,dk dan ise soğuk karşılamalar ve işlemlerde yetersizlik nedeni ile memnun kalmadı.sonra alminayı buldu.önce onu başlattık hepimiz mağdur olmayalım diye.yani kurban oydu:))))orda herkes güleryüzlüydü ve paranıza yazık olmasın diye lazerin görmeyeceği kıllardan bile bahsettiler.dk nın bunları görür dediği kol kılları arkadaşımızın başına bela oldu.hijyen olarak sedye örtülerini önümüzde değiştirdiler yada bizden sonra attılar.ben önce kol altıma başlamıştım.şuan 5. seansım tek tük kaldı.genitalede başladım o da 3. seans oldu bikini hattımda da ciddi azalmalar var.yani bizzat test ettim onayladım kızlar.kesinlikle tavsiye ederim lazerde...buarada doktoru çok iyi botox yapıyor.ben yaptırdım ve kimse anlamadı ama yüzüm bile ışıldadı.tabii bu aramızda kalsın:))))

teyzeniz şifadan memnun kalmıs mı acaba ben de orda yaptırmayı düşünüyorum

söylediğiniz yerlerden biri çok pahalı onu biliyorum...cenap düzgün dershanesinin yanında süleyman melli işhanında bi yer var oraya başladım başlangıç için memnunum ilerleyen zamanlarda da öyle devam eder umut ediyorum...cihazın ismi ellipse light...ileri derece ipl teknolojisi kullanılıyor -netten araştırdım danimarkada üretilen bi cihaz çin malı ucuz şeylerden değil yani kendi sitesinde de 3-6 seansta sonuç alınır seans araları 1-3 ay arasıdır diyor-...kandırmaca yok olacak yeri olmayacak yeri söylüyor kadın...derdi para değil yani yüz yüze bakıyoruz çıkmayacak dersem gelip hesap sormayacak mısın diyor(bu konu kolun üst kısmındakilerle ilgili tabi)...tüm vücut (yüz,komple genital,tüm bacak,kol,koltukaltı) seansı 750 ye anlaştık..işyerinden daha önce bi erkek arkadaş gitti yanaklarındaki kıllar için en son 11 ocakta gitti ondan önce ne zaman gittin dedim 6 ay önce dedi...ilk 3 seansa 1 1.5 ayda 1 gidiceğimi sonra 3 ayda 1 sonra da 6 ayda 1 gideceğimi söyledi...müşteri portföyü geniş defterini şahsen gördüm tedavi süreçlerini not alıyor...öyle internette falan da işi yok anladığım kadarıyla araştırmalarım sonuçsuz kaldı çünkü netteki...işin açığı burdaki yorumlar çok kafa karıştırıyor eğer iş yerindeki arkadaş netice almasa gitmezdim ama ona güvenip gidiyorum....yerin tam adını merak edenlere yazmak isterdim ama özelden msj atamıyorum başka yol bulucaz artık =))

İlk seansımdı. Dökülmeler koltukaltlarımda başladı. Ama bacaklarda daha az gibi . Dökülmeler neye göre oluyor bilginiz var mı? Lazerin yapılışıyla mı, kişinin kıl yapısıyla mı ilgili?

acaba kampanya devam ediyor mu hala? bilmiyorsanız sormanız mümkün mü,şuan gitmem zor gözüküyor ama öğrenebilirsem çok iyi olur:26:

Sizi gidi Antalyalılar sizi yazıyorum yazıyorum buluşalım dıye kımseden ses seda ckmıyor aşk olsun size bu ılk mesajımdı

Ben istanbulda yaptırıyordum.fakat antalayaya gelince burada uygun fıyatlı bır yer bulamadım .İstanbulda bıkını ıcın 100 koltuk altı ıcın 35 verıyordum bu fıyatlara alexsander yapan bır yer varmı?

1.Anadoluda bölgelerın ayrı ayrı fıyatları nedır onu ögrenmek istiyorum rica etsem giden arkadaş öğrenebilirmi.

Son düzenleme:
medilife'a giden var mı, fiyatları nasıldırki? ya da anadolu hastanesine başlayanlarda son durum nedir?

Anadolu hastanesinde lazer yaptiranlar bacak ve Bikini bölgesi killariniz tamamen döküldümü?? Ve fiyat nedir

Kızlar ben de Antalya'da lazer yaptırmayı düşünüyorum ama burda yazılanlar kafamı karıştırdı daha önce Medlifea karar vermiştim ama artık aklımda Dr. Kubilay Yücel Almina Anadolu Hastahanesi de var.Ben yüz bölgeme düşünüyorum tüylerim biraz yoğun ama ayva tüyü koyu değil o yüzden jilet vurdurtmam Medlife da Cem bey bu konuda beni onayladı ama bilmiyorum yardım edin bana yüz tüylerinden kurutlan var mı Antalya'da ?

medilife'a giden var mı, fiyatları nasıldırki? ya da anadolu hastanesine başlayanlarda son durum nedir?

medlife a gittim tüm kol için.seansı 350 tl den 5 seans
6 seansta biteceğini söylemişti dr , 5. seanstada sonuç sıfıra yakın olunca başka şehirden gideceğim için mail attım.dönüş yapmadılar.
daha fazla maddi manevi yolunmak istemediğim için devam etmedim.

yahu fiyatları okuyunca gözlerim pörtledi ben istanbulda 8 seans tüm bacak+ genitale toplamda 950 tl ödedm. şimdi antalyaya taşındım. 2 seans hakkım kaldı. yol parası vermeyim burda biyerde yaptırayım dicektim ki, tamamen vazgeçtim... bu paraya uçakla ist a gider, gezer tozar gelirim. 500 tlye bacak epilasyon mu olur. yuhh! bunlar kar falan yapmıo, bildiğin insanları soyuyolar!

Bende konyaaltında biyere gidiyorum 5. seansımda bitti denecek kadar az kılım kaldı..çok memnunum valla....bence hiç düşünme esse güzellik diye biryer...diğer uygulamalrınıda deneyin derim hatta kalıcı makyajda harikalar :))))

Almina polikliniğine gidiyorum komple vücut ablam da bu ay başladı aynı yere 6 seans gittim çok memnunum orada her tip cihaz var benimki alex şu an neredeyse hiç kalmadı geçen yazı bile çok rahat geçirdim daha 4 seansım var 10 seans anlaşmıştım. Kuzenlerim İstanbul da gidiyordu ben de çok araştırdım en sonunda Almina ya karar verdim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…