- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
betty_berry anadolu hastanesındekı kampanya(Tüm bacak+genital+ koltukaltı+ yüz 350 tl ) hala devam ediyor mu? bu konuda bilgi verırsenz cok sevinirim.
Kusura bakma yeni yazabildim. Evet kampanya devam ediyormuş, sordum senin için. 2 gün önce randevuma gittim.Ve çok güzel geçti ilk seansım. 1 saat sürdü.Giderek de süre azalacakmış. Genel olarak çalışanların hastayla iletişimleri, hastane hijyeni, ortam herşey harikaydı. Ben çok memnun kaldım. Kararsız olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
kaçıncı seansınız ve dökülmeler ne durumda
alminayı kesinlikle tavsiye etmem ... ben larada dk kliniğe gidiyorum ... gayet güzel ... almina hakkında bir kaç kötü şey duydum gidip kendi gözlerimlede gördüm önermiyorum ... ama diğer söylediğin yerleri araştırmadım
nereye gittiğini mesaj atabilirsrn sevinirim benim çzel mesaj için yeterli sayım yokmuşta=)ben de antalya da lazer epilasyon yaptırdım 6.seanstayım bitti diyebilirim ve çok uygun bir yere gittim
teyzem ısparta da şifa hastanes de yaptırdı komple vucut
bende dün ikinci gittim tertemiz oldu koltuk altım (ama ben antalyada )
cenem içinde ocak ayından bu yana iğneliye gidiyordum ama acısı dayanılmaz idi bu gittiğimde lazer yaptırdım abartısız 3 dak.sürdü acıdı ama iğneli kadar değil ve iğneliden daha temiz oldu yani pütür olamdı iğneli pütür pütür yapıyor
ha jilet falan almıyorlar özel makasları var onunla sadece tüylerin boyunu kısaltıyorlar o kadar
bence güzendiğini bir yer olursa gidin kulaktan dolmalara aldırmayın
bana garnti vermiyorlar bende hormon bozukluğu olduğu için o yuzden koltuk altımdan başladım duruma göre diğer tarafları yaptıracağım
eğer bilgi almak isterseniz eğer ki özelden mesaj atabilirsiniz
sevgilerimle
İlk seansımdı. Dökülmeler koltukaltlarımda başladı. Ama bacaklarda daha az gibi . Dökülmeler neye göre oluyor bilginiz var mı? Lazerin yapılışıyla mı, kişinin kıl yapısıyla mı ilgili?
ben de antalya da lazer epilasyon yaptırdım 6.seanstayım bitti diyebilirim ve çok uygun bir yere gittim
medilife'a giden var mı, fiyatları nasıldırki? ya da anadolu hastanesine başlayanlarda son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?