• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Antalya lazer epilasyon

teyzeniz ısparta'da nerde yaptırmış??bu arada burdaki cildiyecim bana antalya'da dk kliniğin ismini verdi.lara'daymış.fikri olan var mı bu yerle alakalı?

teyzem ısparta da şifa hastanes de yaptırdı komple vucut

bende dün ikinci gittim tertemiz oldu koltuk altım (ama ben antalyada )

cenem içinde ocak ayından bu yana iğneliye gidiyordum ama acısı dayanılmaz idi bu gittiğimde lazer yaptırdım abartısız 3 dak.sürdü acıdı ama iğneli kadar değil ve iğneliden daha temiz oldu yani pütür olamdı iğneli pütür pütür yapıyor
ha jilet falan almıyorlar özel makasları var onunla sadece tüylerin boyunu kısaltıyorlar o kadar
bence güzendiğini bir yer olursa gidin kulaktan dolmalara aldırmayın

bana garnti vermiyorlar bende hormon bozukluğu olduğu için o yuzden koltuk altımdan başladım duruma göre diğer tarafları yaptıracağım

eğer bilgi almak isterseniz eğer ki özelden mesaj atabilirsiniz

sevgilerimle

arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum antalyada yaşıyorum .. ama nereye gitsem karar veremedim :( :(xxxxxx arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilecek birisi yok mu :( :( öğrenciyim ben bide.. hem uygun fiyatlı hemde iyi bi yerde yaptırmak istiyorum :( :( biirisi yardımcı olabilirmii ? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxx arkadasm calısıyor ve gelen tüm müşterileri cok memnun alex kullanıyolar ama bi iki cihaz daha varmış tam bilmiyorum onları.almina da fiyatlar nasıl ?bilgi alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende antalya da yaşıyorum
şuan yaptırıyorum özel bir hastanede memnunum eğer bilgi almak siterseniz özelden mesaj atın
sizler hangileri ile görüştünüz acaba

Teyzeniz Isparta'da nerde yaptırmış??Bu arada burdaki cildiyecim bana Antalya'da DK kliniğin ismini verdi.Lara'daymış.Fikri olan var mı bu yerle alakalı?

ben araştırdım ve DK kliniğe başlamaya karar verdim .. kısmetse ağustosta başlayacağım :) :)

ben uzun süredir yaptırıyorum lazer 10 seanstan fazla oldu ama IPL olduğu için tüylerim geri geldi şuan alex ya da nd yag kullanan güvenilir yerler arıyorum. 2 özel hastaneden fiyat aldım birinde nd yag kullanılıyor tüm bacak seansı 500tl ki çok pahalı diğerinde ise nd yag ve alex makinaları var 6 seans tüm bacak 1.500tl koltukaltı 450 dediler görüştüğüm hastane yetkilisi bayan kendi koltukaltına yaptırmış 3 seasnta bitti dedi gösterdi koltukaltını gerçekten de bişey yoktu ama güvenemiyorum işte ya geri gelirse die çünkü benim de olmuştu aa ne güzel bitti dediğim zamanlar ama 3 4 ay arar verdim ki bilerek ara verdim acaba nolucak die resmen geri geldi tüylerimin çoğu :50: hastanelerin isimlerini özelden yazabilirim soran olursa :1:

teyzem ısparta da şifa hastanes de yaptırdı komple vucut

bende dün ikinci gittim tertemiz oldu koltuk altım (ama ben antalyada )

cenem içinde ocak ayından bu yana iğneliye gidiyordum ama acısı dayanılmaz idi bu gittiğimde lazer yaptırdım abartısız 3 dak.sürdü acıdı ama iğneli kadar değil ve iğneliden daha temiz oldu yani pütür olamdı iğneli pütür pütür yapıyor
ha jilet falan almıyorlar özel makasları var onunla sadece tüylerin boyunu kısaltıyorlar o kadar
bence güzendiğini bir yer olursa gidin kulaktan dolmalara aldırmayın

bana garnti vermiyorlar bende hormon bozukluğu olduğu için o yuzden koltuk altımdan başladım duruma göre diğer tarafları yaptıracağım

eğer bilgi almak isterseniz eğer ki özelden mesaj atabilirsiniz

sevgilerimle

cnm sen antalyada nerde yaptırıyorsun ?

dk klinikte koltuk altıma başladım arkadaşlar .. ayın 7sinde ara atışa gideceğim .. sorularınız varsa cevaplayabilirim

merhaba dk klinikte ne kadara yapıyorlar ben koltuk altı ve genital bölge istiyorum fiyatları nasıl?

canım ben kıllarım daha ilk çıktığında bikaç defa ağda yaptım sonra yıllarca jilet kullandım o yüzden kıllar biraz yayıldı .. geniş bi bölge oldu koltuk altım .. koltuk altım için seansına 80 tl ödüyorum ama aşırı derecede memnunum .. genital içinde görüştüm hemen hemen hep jiletle aldığım için genitaldede biraz yayılma vardı.. yanlara , bacaklarıma kadar gelmişti.. görüştüm onada 250 dedi ama bikaç arkadaşla birlikte gidicem biraz indirim alırım diye düşünüyorum .. ama sende herhangi bi kıl yayılması yoksa daha uygun fiyata yaptırırsın ben aylarca araştırma yaptım ve dk klinikte başlamaya karar verdim.. gerçekten işlerini iyi yapıyorlar..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için dk klinik kırmızı gülün üstünde mi yoksa orası başka bir yer mi?orası hakkında bir bilgin var mı?

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için dk klinik kırmızı gülün üstünde mi yoksa orası başka bir yer mi?orası hakkında bir bilgin var mı?

dedeman otelin hemen 100 metre ilerisinde canımm .. bugünde kontrol seansına gidicem zaten =)

Kızlar ben ve bir kaç arkadaşım gidiyor Alminaya paket alıp para ödedim ve tüm vücut gidiyorum koltuk altım çok azaldı ama bitmiyor, hala var 8. seans genital üstler azaldı altlar aynı devam, kollarım eskiden ince sık tüylerdi şimdi ise erkek kolu gibi oldu mahvoldu kollarım, alt bacak yarısı bitti, dize kadar kibölüm incelip azaldı ama baldırlar aynı çıkıyor.
Alex kullanılıyor, nd yag yaptılar çok acıttı , hani kemiğinizi bi yere çarparsınız ve ilikleriniz sızlar, gözünüzden yaş gelir ya öyle bir ağrı, ama o ağrıyı çekmeme rağmen hiç tüylerimi dökmedi kollarım kıllı kıllı gezdim güya geç dökülecekti, sonra diod geldi dediler, ütülemede deniyor, bildiğin ütü yaa, kolunda gezdiriyorlar, bir de benden önce biri vardı o çıktı hemen beni aldılar ve kimse cihazı silmedi temizlemedi cilde sürtülen bi alet sonuç ta ve bi sürü hastalık var değilmi ama, neyse konuya dönelim kolundan her geçişte alet biraz daha ısınıyor cildin ve enson yanıyor ve bağırıyorsun bildiğin yanık acısı, daha sı kollarıma yapıldı bunlar kollarımda ki kıllar nerdeyse hiç dökülmedi ve dökülen az bi kıl da mesala madeni 50 kr. büyüklüğünde parça parça döküldü ve yama gibi kıl içinde kaldım, bir özel hastane ile görüşüp fiyat aldım ve bir doc. dr. muayene etti, fiyatları almina ile aynı, yine başka bir hastanede uzman doktora gösterdim bana dediki diod görür bu kol kıllarını dedi.diode yapıldı dökmedi deyince ne dedi biliyormusunuz diode lazerin kalitelisinin başlığının fiyatı, sadece başlık, 28-30 milyar arası o tip polikliniklerde bu kadar kaliteli cihazlar olmaz, toplasan tüm aletlerinin fiyatı bu kadar etmez dedi, bir de lafta polklinik hiç doktoru görmüyorsunuz,doktor muyanesi yok, paket alıp sonra seanslar ilerleyince sizin parayı yiyip bitiriyorlar, eee taze yeni para lazım yeni müşteri almak için randevuları onlara ayarlayıp sizi sallamaya başlıyor bu merkez, kıllı kıllı yaz günü gezdiriyorlar, nerdeyse aradıktan 20 gün sonraya randevu veriyorlar, paket almayan parayı geldikçe verenlere hemen randevu ayarlanıyor, sizin para verileli aylar olmuş artık yeni para yok sizden hooop salla.Nerden mi biliyorum.Oraya giden 5 kişiyiz ve birbirimizden bahsetmedik.2 kişi paket olarak toplu para ödedi diğerleri seans başı veriyor, seans başı verenler hemen alınıyor ama biz sallanıyoruz.:19:
Ha birde kılların durumunu sorunca bu kollar baldır nolacak diye ya bi sizde böyle oldu herkes memnun diyorlar yalaaaaaan, diğer kızlardan 2 si de aynen benim durumumda, güya bir bende böyle oluyordu, kıllarım dirençliymiş.Özel hastaneleri ve uzman doktor olan yerleri deneyin ucuz olup, fayda görmeyeceğine hatta kıllarını kalınlaştırıp pişman olup dizini döveceğine eşeğini sağlam kazığa bağlayın, benden söylemesi,Bu arada fazla ses edemiyoruz oraya içerde daha paramız var ve ellerine muhtacız.Ama ben sizlere burdan sesleniyorum bana güvenin oraya gitmein derim.Gideceksenizde sadece koltuk altı ve alt bacak için gidin o da tamamen bitmiyor ama azalıp seyrekleşiyor işte param az, bana iyi fiyat verdiler derseniz ki fiyatı ucuzda değil araştırın hastaneleri sorun lütfen.

Kızlar ben ve bir kaç arkadaşım gidiyor Alminaya paket alıp para ödedim ve tüm vücut gidiyorum koltuk altım çok azaldı ama bitmiyor, hala var 8. seans genital üstler azaldı altlar aynı devam, kollarım eskiden ince sık tüylerdi şimdi ise erkek kolu gibi oldu mahvoldu kollarım, alt bacak yarısı bitti, dize kadar kibölüm incelip azaldı ama baldırlar aynı çıkıyor.
Alex kullanılıyor, nd yag yaptılar çok acıttı , hani kemiğinizi bi yere çarparsınız ve ilikleriniz sızlar, gözünüzden yaş gelir ya öyle bir ağrı, ama o ağrıyı çekmeme rağmen hiç tüylerimi dökmedi kollarım kıllı kıllı gezdim güya geç dökülecekti, sonra diod geldi dediler, ütülemede deniyor, bildiğin ütü yaa, kolunda gezdiriyorlar, bir de benden önce biri vardı o çıktı hemen beni aldılar ve kimse cihazı silmedi temizlemedi cilde sürtülen bi alet sonuç ta ve bi sürü hastalık var değilmi ama, neyse konuya dönelim kolundan her geçişte alet biraz daha ısınıyor cildin ve enson yanıyor ve bağırıyorsun bildiğin yanık acısı, daha sı kollarıma yapıldı bunlar kollarımda ki kıllar nerdeyse hiç dökülmedi ve dökülen az bi kıl da mesala madeni 50 kr. büyüklüğünde parça parça döküldü ve yama gibi kıl içinde kaldım, bir özel hastane ile görüşüp fiyat aldım ve bir doc. dr. muayene etti, fiyatları almina ile aynı, yine başka bir hastanede uzman doktora gösterdim bana dediki diod görür bu kol kıllarını dedi.diode yapıldı dökmedi deyince ne dedi biliyormusunuz diode lazerin kalitelisinin başlığının fiyatı, sadece başlık, 28-30 milyar arası o tip polikliniklerde bu kadar kaliteli cihazlar olmaz, toplasan tüm aletlerinin fiyatı bu kadar etmez dedi, bir de lafta polklinik hiç doktoru görmüyorsunuz,doktor muyanesi yok, paket alıp sonra seanslar ilerleyince sizin parayı yiyip bitiriyorlar, eee taze yeni para lazım yeni müşteri almak için randevuları onlara ayarlayıp sizi sallamaya başlıyor bu merkez, kıllı kıllı yaz günü gezdiriyorlar, nerdeyse aradıktan 20 gün sonraya randevu veriyorlar, paket almayan parayı geldikçe verenlere hemen randevu ayarlanıyor, sizin para verileli aylar olmuş artık yeni para yok sizden hooop salla.Nerden mi biliyorum.Oraya giden 5 kişiyiz ve birbirimizden bahsetmedik.2 kişi paket olarak toplu para ödedi diğerleri seans başı veriyor, seans başı verenler hemen alınıyor ama biz sallanıyoruz.:19:
Ha birde kılların durumunu sorunca bu kollar baldır nolacak diye ya bi sizde böyle oldu herkes memnun diyorlar yalaaaaaan, diğer kızlardan 2 si de aynen benim durumumda, güya bir bende böyle oluyordu, kıllarım dirençliymiş.Özel hastaneleri ve uzman doktor olan yerleri deneyin ucuz olup, fayda görmeyeceğine hatta kıllarını kalınlaştırıp pişman olup dizini döveceğine eşeğini sağlam kazığa bağlayın, benden söylemesi,Bu arada fazla ses edemiyoruz oraya içerde daha paramız var ve ellerine muhtacız.Ama ben sizlere burdan sesleniyorum bana güvenin oraya gitmein derim.Gideceksenizde sadece koltuk altı ve alt bacak için gidin o da tamamen bitmiyor ama azalıp seyrekleşiyor işte param az, bana iyi fiyat verdiler derseniz ki fiyatı ucuzda değil araştırın hastaneleri sorun lütfen.

lionwomen.. dün bende alminaya uğradım fiyat bilgisi için hemde bi görmek istedim benimde içime sinmedi .. dk kliniğe gidiyorum çok memnunum .. sanada öneririm canım .. hiç bir sorun yaşamıyorum ben

emeceli kırmızıgülün üstündeki almina estetik.. sakınn gitme oraya .. benim şahsen gözüm tutmadı .. dk klinik süper bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar yaa alminada hijyenin h si yok :S:S

dk klinikte koltuk altıma başladım arkadaşlar .. ayın 7sinde ara atışa gideceğim .. sorularınız varsa cevaplayabilirim

Canım orada bi kaç sorum olacak sana
1- d-k da fiyatlar nasıl,
2-sen hangi bölgeler için gidiyorsun?
3- Lazere başlayalı kaç seans oldu?
4-Lazer sonucu seni memnun ettimi, azalma ne durumda?
5-Sen cihazların ve uzandığın yerin ve lazeri uygulayan kişinin hijyeninden emin olabiliyormusun , yani senin yanında bi işlem yapılıyormu bu yönde, örtü değiştirmek ve cihazı dezenfekte etmek gibi ben ikna olup görmeyince inanamıyorum yaaa
6-birde hangi bölgende hangi lazer kullanılıyor, alex mi nd-yag ve ya diode çünkü d-k nın çok iddialı reklamları vardı,epilasyon cihaz değil metod işidir diye sloganları vardı mesela ama fiyatları bir hayli yüksekti evvelce ama doktor hanımı tanıma şansım olmuştu, konusuna hakim ilgili, kibar bir bayandı, bir güzel bi kadındı Allah için

canım pardon yaa, sen zaten yazmışsın koltukaltı ve fiyat 85 diye, atlamışım pardon, mesela almina bildiğim kadarıyla tek koltuk altına 100tl alıyor, d-k daha ucuzmuş hayret

Back