ayzeze Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2012 1.252 342 123 18 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzeze #1 kızlar herkese iyi akşamlar. Antalya için gelinlik almak istiyorum. Bedenim 36/38 arası. Eğer gelinliğini satmak isteyen olursa bana buradan resimlerini gösterebilirler.
kızlar herkese iyi akşamlar. Antalya için gelinlik almak istiyorum. Bedenim 36/38 arası. Eğer gelinliğini satmak isteyen olursa bana buradan resimlerini gösterebilirler.
A askhicbitmez annesinin kuzusu geliyooo Kayıtlı Üye 3 Mart 2010 1.245 21 118 Antalya 19 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzeze #2 ayzeze .!.: kızlar herkese iyi akşamlar. Antalya için gelinlik almak istiyorum. Bedenim 36/38 arası. Eğer gelinliğini satmak isteyen olursa bana buradan resimlerini gösterebilirler. Genişletmek için tıkla... konuma bakabilrisin gelinlik için...
ayzeze .!.: kızlar herkese iyi akşamlar. Antalya için gelinlik almak istiyorum. Bedenim 36/38 arası. Eğer gelinliğini satmak isteyen olursa bana buradan resimlerini gösterebilirler. Genişletmek için tıkla... konuma bakabilrisin gelinlik için...