- Konu Sahibi Bluemiracle12
2 kere çıkmış mesajım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben hem tıpta hem gelecekte hem antalya tüp bebekte tedavi oldum isteyenlerle tecrübelerimi paylaşabilirim
selam arkadaşlar
ben şu an gelecek tüp bebek merkezinde tedavideyim bana birçok konuda yardımcı oldular çok sağolsunlar maddi ve manevi her konudan ben çok memnun kaldım
ilgileri ve yaklaşımları çok iyi bana kendimi özel hissetiriyorlar ve eminim bütün hastalarına aynı şeyi yapıyorlardır
şimdilik tedavim çok yeni çok fazla deneyim paylaşamıyorum yaşadıkça paylaşırım şu an doğum konrol hapına devam ediyorum
uzun protokollü olacak tedavim sanırım ocağın ortalarında transferim olacak
inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun
son olarak ben 6 yıl önce antalya tüp bebek merkezinde de tedavi gördüm ama olumsuz bişey söyleyemem
herkesin memnun kaldığı- kalmadığı kavramlar kişiye göre değişir
iyi haberlerinii bekliyoruz canim benim
paylasirsaniz seviniriz oldumu bebisleriniz her konuda anlatabilirmisiniz teseekkürler simdiden
34 yaşındayım henüz 2 yılık ewliyim. ilk denememiz olacak .ben de çikolata kisti var maalesef ..biosteron ve genine doğum kontrol hap kullanıyorum elevitle beraber . peki sen kendini tanıtır mısın ?canım biraz bahsedemisin kendinden kaç yaşındasın ilk denemenizmi kaç yıllık evlisin sorununuz nedir?
bide hangi ilaçları yazdı sana doktor
34 yaşındayım henüz 2 yılık ewliyim. ilk denememiz olacak .ben de çikolata kisti var maalesef ..biosteron ve genine doğum kontrol hap kullanıyorum elevitle beraber . peki sen kendini tanıtır mısın ?
ben 29 yaşındayım 12 yıllık evliyim
bu güne kadar sebepsiz infertilite diyolardı geleceğe gelene kadar
şimdi sperm problemimiz çıktı merfoloji ve hareket sorunumuz var
bende elevit +goğumkontrol+ kullanıyorum
doğumkontrol 7 tane kaldı heralde önümüzdeki hafta decapeptyl e başlıcam
benim uzun protokol olacak
senin?
ben 29 yaşındayım 12 yıllık evliyim
bu güne kadar sebepsiz infertilite diyolardı geleceğe gelene kadar
şimdi sperm problemimiz çıktı merfoloji ve hareket sorunumuz var
bende elevit +goğumkontrol+ kullanıyorum
doğumkontrol 7 tane kaldı heralde önümüzdeki hafta decapeptyl e başlıcam