- Konu Sahibi Bluemiracle12
12 yıldır uğraştım sayılmaz antalya tüp bebkte 1 kez aşılama yaptırdım şimdi ilk kez tüp bebek yaptıracammrb bizdede spermde morfoloji ve hareket problemi var.ben de mete beyle görüştüm ama sonunda antalya tüp bebeğe karar verdim.sizde sperm hareketi ve morfoloji kaç çıktı?bi de 12 yıldır mı uğraşıyorsunuz bebek için?
sebepsiz olunca daha çok bekledim ben boş boş
bide alifuat şengör laporoskopi yapmıştı
dedimya sebepsiz biliyoduk hep:26::26:
merfoloji 2 çıktı ama yerinde sayan çok bizim ileri hareketimiz az yani 30 000000 srerm var ama % 97 si işe yaramıyor dedi mete bey
işte böyle
benim dğum kontrol bitiminden 2 gün sonra kontrolüm olacak .. sonra senin gibi decapeptyl başlayacak nasipse ..dediğin gibi bu süreçte moralimizin yüksek tutmamız gerekir ..eşimde bu sebepten dolayı beni annemlere götürdü sağ olsun ..
eşlerin anlayışı çok önemli zaten
ben aileme filan kimseye söylemedim tedavimi eşimle birlikte kendi başımıxa halledecez herşeyi
zaten evim merkeze çok yakın
kimseyi telaşlandırmak ve meraklandırmak istemiyorum sonu pozitif olursa duyarlar negatif olursa(inşallah olamyacak) zaten haberleri olmasın istiyorum
kızlar enim mesaim doldu işten çıkma saati size iyi akşamlarrr
çok memnun oldun hergün uğrayın görüşelim ben günde kaç kere açıp bakıyorum gelen giden varmı diye