Slm arkadaşlar. Yeni katılanlara şunu söyleyebilirim 10 yıllık evliyim, ilk yıldan sonra sırasıyla, akdeniz tıp tüp bebek, dokumadaki antalya tüp bebek merkezlerinde harcadığım yıllardan sonra hem bedenen hem ruhen yıprandığım için çocuk sevdamdan vazgeçmiştim, doktorlara ulaşamıyorsunuz, gittiğinizde saatlerce bekliyorsunuz, bilgi yetersiz, koşullar belirsiz, verdiğiniz para nereye gidiyor belli değil, üstelik tıpta birde azarlama var.
Bende o tarihlerde antalya tüp bebekte çalışan mete beyi farketmiştim, aşılamanın neden zaman kaybettiren birşey olduğunu sayesinde anlamıştım, gelecek tüp bebek merkezini açtığını duyunca 2008'de oraya gittim, ilk tüp bebek denememizde tuttu, bir kızım var allah bağışlasın, kızımın takibini ve doğumunu mete bey yaptı. bu sene mayısta tekrar denedik, ikiz tuttu ama maalesef düşük oldu, kızımla ikinci tüp bebek denemesi arasında da doğal bir hamileliğim vardı ondada düşük yaşamıştım. Bunca yıldır gittiğim tek doktor mete bey gayet memnunum.
Kızım onun sayesinde hayatta ve ben de öyle. Hamileliğimde yaşadığım yüksek tansiyonu benden bile fazla dikkate alması, benim boşverdiğim tahlillerimi takip etmesi sayesinde tehlikeli bir durum yaşadığımı farketmesi üzerine acil doğuma girdim. Kimin doktoru evi arayıp, bugün tahlil yapıldımı değerler ne çıktı diye sık sık arar? Valla şimdiki doktorlar kontrolden kontrole sizi hatırlıyorlar, hatta hatırlamıyorlar.
Bu kadar yıl ısrarla bu adama gitmemin pekçok nedeni var. Güleryüzü, çok açıklayıcı ve net oluşu, seçenekli ama sağlıklı bir yol göstermesi, müthiş sabrı, her telefon ettiğimde bana mutlaka geri dönmesi, tatillerde bile telefona çıkması, ekibinin de aynı ilgi ve dikkati göstermesi, vs.
Mete beyi tek geçerim