- 12 Şubat 2008
- 142
- 0
- Konu Sahibi Bluemiracle12
dualarımız seninle mona rosa...bu arada çoooook merak ettiğim birşey var paylaşmak istiyorum...tüp bebek tedavisinde göbekten vurulması gereken bir iğne varmış...kendimize vuramıyorsak ne yapıcaz...bu iğnenin dışındada iğneler var. sürekli bir merkeze gitmek zorundamı kalıcaz bilmiyorum....ne yazıkki ben kendime iğne yapamıyorum..canım tatlı değildir aslında acıya dayanıklıyımdır ama ne yazıkki o küçücük iğneyi vuramıyorum...aşılama yaptırırken de aynı sıkıntıyı yaşadım..hastanede sürekli "kendiniz vurabilirsiniz" klava:diyorlardı...ama ben vuramıyorum...:sm_confused:
derin nefes al ve batır:)sonrası hıc acı vermıor ılk gırıs sınek ısırıgı gıbı okadar.Kafanı oraya vererek acıycak dıyerek vurursan ınan acıyo bende umursamadan amaaan nolcak dıyıp artık cok kolay vuruorum.Püf noktası amaaaaaaaaaaaannnnnnn acı dediğin nedir bi sn:sempatiksalakcinni poppodan vurulcak ılaç kesınlıkle bı saglıkçı tarafından vurulması gerekıor cunku popo onemlı bı nokta zaten hemsıre hnmda soluo koldan göbekten veya bacaktan vurulanları kendımız vurabılıoruz.KOLAY GELSINN.alkisalkisalkis