- Konu Sahibi Bluemiracle12
CEYDAAAAAAAAAAAAA nerelerdesin nasılsın iyimisin lütfen yaz, daha iyi oldunmu sağlığın nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mona rosa slm, uzun süredir giremiyordum. Ki bu sayfaya en çok yazanlardan sayılırım :) evet 3 yıl şartı kaldırılmış. Ayrıca benim bildiğim ve arkadaşlardan duyduğum kadarı ile 35 yaş altına ilk 2 denemesinde sadece tek embriyo transfer ediliyor. Öptm.
Selam, yazdıklarınızı okudum bu sayfadaki herkesi bende yakşalık 6 aydır takip ediyorum. Moraliniz tabiki çok önemli ve bence sizin moraliniz harika hiç bozmayın herşey sabırla oluyor. Bende ilk denemem biyokimyasal gebelik ile sonuçlandı ama napalım yılmak yok şimdi yine deniyeceğim sgk raporumu bekliyorum. Bende mete beyin hastasıyım ve çok memnunum. Size bol şans ve sağlık diliyorum, kendinize iyi bakın.a.s.
3 yıl şartının kalktığı buralarda da çok yazıldı ama bu gerçek mi?sen nereden öğrendin ?
Merhaba,
Teşekkür ederim umarım hep böle devam eder.Şimdilik ara verdik(doktorun ıstegıyle) kendımı spora verdım bence bu formu okuyan herkes stresını atması ıcın bıseyler yapmalı ve ılacların etkılerınden bıraz kurtulmak ıcın.Benim hep korkum ılacların benı sısırmesı kendımı bunalım hıssetmem vs di ama ıgnelerı kullandım bende bı gram bıle etkı yapmadı herkeste demekkı aynı etkıyı yapmıyormus veya ben ıgnelerımı vurulurken duzenlı terlıycek sekılde sporumu(hızlı yuruyus ) yapmaya devam ettım belkıde toksınlerı bu sekılde atmısımdır.Benım kendı deneyımımden bunu paylaşmak ıstedım belkı benım gıbı endıselenenler vardır.Buarada yuruyuste rahımi yumurtalığı kan dolasımı arttıgından ve oksıjen alımımız fazlalastıgından kan ıle beslenıormus yanı cok faydalı özellıkle hamıle bayanlar sız yuruyusu hıc bırakmayın bebiş beslensın:CüvCüv:Umarım ebrudan senın ıcınde herseyın en ıyısı olur emınım bu sefer tutucak herzaman pozıtıf olalım allah duysun sesımızı hep ısteyelımm:)Buarada benım sgk raporum yok akdenız unı vermıyormus dıye solemıslerdı en son,hatta gecen sene baslıcaktık evlılıgımızın 3 yıl dolmasını bekledık doldu ama sımdıde tıp vermıoruz dedı orda yaptırırsam 2 kere asılama denemem gerekıomus ama aynı masrafa gelcek dıe sgkyla ugrasmaktan vazgectım.Hatta en korkulu ruyam hsg bıle cektırdım delikafadulden.Hsg sanırm sende cektırıceksın öncelıkle o masaya yatmadan derın nefes al hemsırelere ben korkuyom de ben öle yaptım hıc aletlere ne yaptıklarıyla ılgılenme nefes al ver 3 vurusta bıtıoo.Ama agrılı derken mıllet abartıomus sadece reglı agrısının bıraz sıddetlısı gıbı cabucak gecıo valla korkma ve cekerlerken sakın kımıldayıp tepkı verme yoksa bıdaha cekersın aynı acıyıbilmiyorumkismile.Vurus derken acayım ılac puskurtme olayından bahsettım hanı 3 sefer puslurtuluo.Sana faydalı olabıldıysem cok sevınırım.mutlu kalınnn..
ebru cum ben iyi sayılırım.senn şu 3 yıl değişikliğini geleceği aradım bir sonuç alamadım.birde şimdi biz hani 1 yıllık evliyiz rapor olayında rahim filmi gerekiyor.bu filmi mesela devlet karşılıyormu?yani bu sorular hakkında bir bilgin varmı senden ricam cvplarsan cnm.biz ara vermek zorunda kaldık.çünkü kayınpederim bize 2 ay sonra ev alıcak işte onu bekliyoruz.evi alırsak bende iş buldum işler rayına bir otursun ondan sonra tedaviye başlayacağız.kismetten ziyedesi olmuyor cnm benm.rabbim hepimize yardım etsin hepimizin gönlüne göre versin.allaha emanet ol cnm sevgiler öptüm opuyorumnanaktan
mona rosa :) selam iyiym sağol sen nasılsın, ok sevindim umarım herşey cok güzel gider, bende şuanda doğum kontrol hapı iciyorum :) benim iğnelere az kaldı bakalım bu sefer insallah bizde gebe kalır anne oluruz :) seninde anlattığın gibi bizde elimizden ne geliyorsa doktorumuz ne diyorsa yaptırıyoruz güven cok önemli sende arada yaz bende yazarım kendinize iyi bakın sevgiler :).
kızlar allah hepınıze kolaylık versın ıctıgın ılaclar sifa olsun.Hadı yazda gelıor meyvelerınızı verın:ecrin_bebek:Emınım tam bu mevsımde tutucak doganın kanunu bu heryerde çicek açıor umarım sizin gönlünüzde çicekleri acıcak.Bende reglı olmayı beklıorum ıgnelerden sonra tup bebek tedavım durdurulmustu hatırlarsanız.Hala olmadım bakalım olmazsa aysun hnm ılacmı ne verıcekmıs bu durum basına gelen arkadas varsa yazarsa sevınırım.aslında uzun zamandır reglı olmamakta cok keyıflı hihi..
sizin sorun neydi?yaşın kaçtı?bizim sperm morfolojisi kötü.yaşım 34.kontrollerimiz aynı günler de olabilr,belki de daha önce merkezde karşılaştık zemuszemus senin doğum kontrol hapın ne zaman bitiyor?
merhaba kızlar bende gelecek tüp bebek merkezinde 3 defa aşılama yaptırmış birisi olarak aranızdayım...bizimde aşimle hiç bir problemimiz yok ama allah bir türlü nasip etmiyor..bakalım sgk ile anlaşmaya girecekler..rapor alıp tüp bebeğe geçeceğiz..mete bey gerçekten hastaya nasıl bir açıklama yapmasını bilen bir dr.bizim tümüyle psikolojik olduğunu düşünüyorum...sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah...
selam mona rosa, belkide karşılaşmışızdır :) benim hap 30nisanda bitiyor. Bakalım hayırlısı :) bizim sorun eşimde sperm sayısı düşük yaşım 30 , Bu seferki denememde nedense ok daha rahatım ben :) .Bu arada sen sormuşssun sanırım Aysun Hemşire kim diye, Merkezdeki baş hemşire hanım tanışmadınmı sen dünya tatlısıdır, Başından beri beim bütün sorularımı herşeyimi büyük bir sabırla cevaplayan ve moral veren kişidir :) Bence hemen tanış. hoşcakal .