- 6 Nisan 2008
- 1.305
- 1
- Konu Sahibi Bluemiracle12
evet gonal-f benim dozum 300 dü.
sürekli bizi haberdar et.güzel haberlerini bekliyoruz dört gözlezemuszemuskaydirigubbakcemile2:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gonal-f benim dozum 300 dü.
arc_en_ciel
canım gonal f i vururken geriye doğru çekiyorsunuz yaa iğne yapılırken çıt çıt diye ses çıkıyor. onu duyduysan sorun yok. bi de bu kadar stres yapma o gün vuramadıysanız mete bey ertesi gün telafi eder onu üzülme bu kadar .
canım ben antalyada değilim ama annemeler antalyada oldukları için orada yaptırmak istiyorum 2 tane düşük yaptım eşimide morfoloji bozukluğu çıkınca tüpbebek yaptırmaya karar verdik
teşekkür ederim verdiniz bilgiler için temmuzda yaptırmayı düşünüyorumda şimdiden araştırmasını yapayım dedim
bugun yumurtalarım toplandı hersey cok cabuk ve kolay bı sekılde yapıldı.Icınız ferah olsun cok koay bı ıslemmıs:)Sadece bol bol su ıcmek gerekıor ıslemden sonra bende 3-3.5 lıtre ıctım hıc agrı sızı yok.ınsallah gerı kalan ıslemlerde böle gecerr hayırlısı ALLAH tan..
bugun yumurtalarım toplandı hersey cok cabuk ve kolay bı sekılde yapıldı.Icınız ferah olsun cok koay bı ıslemmıs:)Sadece bol bol su ıcmek gerekıor ıslemden sonra bende 3-3.5 lıtre ıctım hıc agrı sızı yok.ınsallah gerı kalan ıslemlerde böle gecerr hayırlısı ALLAH tan..
arecciel slm :) evet bu işlem cok kolaydır sonrasıda iyi gecmiş sevindim.Benimde toplandı biliyosun yazmıştım burdan.Bende şimdi transfer günüm icin haber bekliyorum. Benim bu sefer yumurta toplamadan sonra ilk 2gün harika gecti ne ağrı ne şişlik süperdi ama sonraki günler şişliğim cok oldu idare ediyorum işte . Benim cok yumurtam toplandığı halde malesefki kalitesi yüksek olan embryo sayısı az oldu şimdi kalan sağlar bizimdir deyip dua etmekten başka carem yok arkadaşlar inşallah transferim olur lütfen bana şans dileyin kendimi salmıyorum ama tabiki biras icimde buruk. Herkese selamlar iyi haberler bekliyorum. a.s.
arecciel slm :) evet bu işlem cok kolaydır sonrasıda iyi gecmiş sevindim.Benimde toplandı biliyosun yazmıştım burdan.Bende şimdi transfer günüm icin haber bekliyorum. Benim bu sefer yumurta toplamadan sonra ilk 2gün harika gecti ne ağrı ne şişlik süperdi ama sonraki günler şişliğim cok oldu idare ediyorum işte . Benim cok yumurtam toplandığı halde malesefki kalitesi yüksek olan embryo sayısı az oldu şimdi kalan sağlar bizimdir deyip dua etmekten başka carem yok arkadaşlar inşallah transferim olur lütfen bana şans dileyin kendimi salmıyorum ama tabiki biras icimde buruk. Herkese selamlar iyi haberler bekliyorum. a.s.
canım allah dualrımızı kabul etsın umarım yarı yolda kalmayız bu kadar ugrasıoruz ınsallah olucak.sende moralını bozma sakın lütfen.benım mete bey 4 yumurta beklıodu sükür 9 tane toplandı bunun ıcınden 5 ı kalıtelı cıkmıs.4 u embrıo olmus ıste persembe gunune kadar takıp edıcekler persembe gunu transfer etmeyı dusunuorlarmıs umarım 4 ude kalıtelıdır transfere kadar ve sonrasında guzel haberler verırım.
herkese sevgılerr...eyvahedigeldismile
ARKADAŞLARIM ben malesefki size iyi haberler veremeyeceğim, benim 2.olan bu denememde boşa cıktı malesef. Bırakın negatif sonuc almayı buna gerek kalmadan transfer bile yapılmadı. Cünkü transfer yapacak embriyom oluşmadı. Yumurta kalitem cok düşük olduğu icin işte başımıza bu sonuc geldi. Demekki sadece pozitif olmak v.s yetmiyormuş arkadaşlar, cok üzgünüm yıkılmış durumdayım Allah size iyi sonuclar versin inşallah. Hepinize bol şanslar güzel sonuclar diliyorum.a.s.
canım benim hani 20 li sayılar demişti doktor.neden böyle oldu ki ?ilaçların dozunu mu ayarlayamadılar,yoksa genel bir yumurta sorunu mu?sizin morfoloji değil miydi sorun hatırladığım kadarıyla?bir dahaki denemeyi şimdide4n planlamaya çalış bence,ama önce braz toparlan.büyük geçmiş olsun.çok fazla üzülmemelisin,kendini bebeğinden uzaklaştırmış olursun kendini hırpaalayarak.işine ver kendini bir süre.ben öyle yapmıştım,çok rahatlatıyor canım.ne diyeceğimi bilemedim,ama vücut her ay aynı olmuyor,gelecek günlerde daha güzel yumurtaların toplanacaktır eminim ,bu tamamen hormonlarla ilgili bir şey.ne dedi doktor mete bey bu duruma?bilmiyorumkismile:uhm:senağlamasenağlamasenağlama
ah ebru cnm benm çok üzüldüm cancazım.her işte bir hayır var deyip sabır etmeliyiz.neyse cancazım rabbim bütün kardeşlerime hayırlı evlatlar versin.arc_en_ciel kardeşim allahım sana ve bütün arkadaşlara yardım etsin hepiniz dualarımdasınız.hepinize sevgiler allahım yar ve yardımcınız olsun.ebrum cnm bnm yerle bir oldun biliyorum amma bırak hayat akar yaralarını temizler zamana bırak güzelim.kendine dikkat et allaha emanet ol öptüm sevgiler cancazım
ebrucum öncelikle geçmiş olsun. sözlenecek bir şey yok biliyorum ama herşeyin hayırlısı önce. onun bir zamanı var ve o zaman ne zaman allahım bilir. bize düşen sadece sabır.