- 28 Nisan 2009
- 296
- 2
- Konu Sahibi Bluemiracle12
cnmcım bugun yıne kontrole gıttım yuumurtalar mete beyın ıstedıgı sekılde şükür gelişiyormuş.bakalım pers gunu yıne gorucek, böle gıderse catlatıcıları cuma veya cmt gunu baslıcakmısız.Ama suanda cok uzgunum moralım cok bozuldu.dısardan gonal f aldık ve( kalem seklınde olan)sanırım eczanedkı hemsıre ılacı cekmeden vurdu oyuzden sımdı cok suphelıyım bugunkı ıgnem vuruldummu vurulmadımmı bılemıorumm.30dk once aysun hnm aradım oda benı sabahtan cagırdı ılacı vurulup vurulmadıgımızı anlamaya calısazz ınsallah tren raydan cıkmamısdır.Üzme kendını dıor ama ben bugun yeterınce stres oldummmmm halada streslıyım üfffffsenağlama ılk defa kalem seklınde kullanınca bende dıkkat edemedım yaaaaa
canım benim hiç üzülme ...hemşireye sorsaydın,farkında değilmiydi ne yaptığının??..sorun çıkmayacağına inanıyorum ben, böyle hassas bir durumda insan çok vesvese yapıyor...bende her iğne vurdurduğumda hemşireye 10 defa talimat veriyormuşum farkında değilim...hemşire bana artık"rahat olurmusunuz,nereden vuracağımı iyi biliyorum"dedi...böyle hayırlı ve güzel işlerin manisi çok olur...sen kalbini ferah tut canım benim doğru vurmuştur hemşire...alkisalkisalkis